avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
нищо, че карам дизел в момента, а съм имал и кола на бензин-газ.За мен важи само Бензина...Като имам финансовите възможности, ще си търкалям - V8 Дизела го уважавам, все пак цялото карго се пренася от дизел, както всички кораби и т.н.но за удоволствие и звук, бензина си е номер едно!а на газ или метан, определено с неохота бих се качил да карам.Работите ли, каквоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
И руса и черна. Не едновременно, няма да ми стигнал силите да го ева ...Напоследък се хващам, че има значение какво слушаш в определени моменти.В залата ми идват силата и злобата като си пусна Rammstein.Въпроса е харесвате ли Rammstein? Като че ли са единствената група, която ми харесва как звучи на немски..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Напоследък се хващам, че има значение какво слушаш в определени моменти.В залата ми идват силата и злобата като си пусна Rammstein.Въпроса е харесвате ли Rammstein? Като че ли са единствената група, която ми харесва как звучи на немски.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Malone написа:Въпроса е харесвате ли Rammstein?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Руси или черни, всички са неверни Та по въпроса на snake... страх ме е да макар, да съм на почти 20 години...но повече ме е страх за майка ми и баща ми. Майка ми е на 39 баща ми на 44. Отдавна баща ми трудно се усмихва, защото е затрупан с много работа. Радвам се, че от време на време се разхождаме в мола и ходим по дискотеки.Нека въпроса остане същия!
Коментар
-
snake написа:Malone написа:Напоследък се хващам, че има значение какво слушаш в определени моменти.В залата ми идват силата и злобата като си пусна Rammstein.Въпроса е харесвате ли Rammstein? Като че ли са единствената група, която ми харесва как звучи на немски.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Ами да, страх ме е!!! Спомням си кристално един ден, когато бях на 12 г., лежах си в стаята ми съвсем безгрижно и си мечтаех да съм на 20 г.! Имах чувството, че времето тече много бавно....а сега съм на 30 г. и чувствам, как времето направо лети... Пожелавам за себе си, а и за всички Вас да имате най-важното в живота - ЗДРАВЕ, другото ще се подреди.Успяхте ли да се наспите тази нощ? Аз не и мразя понеделник сутринSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар