Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Светли и къси за маратонки,дълги и черни за обувки.Хавлиени никога!А сега да пуснем дявола:ЖТД или бензин?
    JTD !!! Същият въпрос ?
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Моето мълчание е еднозначно ... карам и ще карам само дизел ... /живот и здраве/Айде продължаваме продължаваме ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Всеки е доволен от това което кара,аз естествено съм за бензина-противник на газовите съм.Доволни ли сте от автомобила си след преминаване на алтернативата-ГАЗ,бъдете искрени.
        Marea HLX 147ps

Коментар

Аз също съм на Бензин, имам много доводи ! Преди 2 години приключих с Дизела за което и не съжалявам.Само служебния ми Автомобил е Дизел.П.П Розово бельо до сега не съм носил , но знае ли човек! Може да си купя Розов слип на слончета с хобот

Коментар

Относно преминаването от бензин на газ, с две ръце ЗА, стига да е направено като хората. Този ми е трета кола бензин-газ и съм много доволенХаиде и други мнения
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Кви са тия горива, бря? Кво е туй аграрното гориво, а на газ не готвят ли или ме лъже паметта? Бензин е горивото за спринтьорките! Същия въпрос.

Коментар

нищо, че карам дизел в момента, а съм имал и кола на бензин-газ.За мен важи само Бензина...Като имам финансовите възможности, ще си търкалям - V8 Дизела го уважавам, все пак цялото карго се пренася от дизел, както всички кораби и т.н.но за удоволствие и звук, бензина си е номер едно!а на газ или метан, определено с неохота бих се качил да карам.Работите ли, какво
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Е да трябва! Иначе см счетоводител да го .... Руса или черна?
                  FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
                    Руса или черна?
                    Черна. Брюнетка имам предвид, не негърка :D .Същия въпрос.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И руса и черна. Не едновременно, няма да ми стигнал силите да го ева ...Напоследък се хващам, че има значение какво слушаш в определени моменти.В залата ми идват силата и злобата като си пусна Rammstein.Въпроса е харесвате ли Rammstein? Като че ли са единствената група, която ми харесва как звучи на немски.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                        Напоследък се хващам, че има значение какво слушаш в определени моменти.В залата ми идват силата и злобата като си пусна Rammstein.Въпроса е харесвате ли Rammstein? Като че ли са единствената група, която ми харесва как звучи на немски.
                        Не, не ги харесвам. А на немски мисля, че много добре биха звучали българските народни песни. Например: "Рада си на Гюнтер думаше..." Страх ли ви е, че младостта си отива ?
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Malone написа:
                          Въпроса е харесвате ли Rammstein?
                          Ммммммм... Не! Предпочитам Clawfinger, макар че имат няколко "съвместни проекта", които са добри Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=oD2eSL9fXPEЩе постите ли?
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Руси или черни, всички са неверни Та по въпроса на snake... страх ме е да макар, да съм на почти 20 години...но повече ме е страх за майка ми и баща ми. Майка ми е на 39 баща ми на 44. Отдавна баща ми трудно се усмихва, защото е затрупан с много работа. Радвам се, че от време на време се разхождаме в мола и ходим по дискотеки.Нека въпроса остане същия!

Коментар

snake написа:
                              Malone написа:
                              Напоследък се хващам, че има значение какво слушаш в определени моменти.В залата ми идват силата и злобата като си пусна Rammstein.Въпроса е харесвате ли Rammstein? Като че ли са единствената група, която ми харесва как звучи на немски.
                              Не, не ги харесвам. А на немски мисля, че много добре биха звучали българските народни песни. Например: "Рада си на Гюнтер думаше..." Страх ли ви е, че младостта си отива ?
                              Ей не прескачайте Като се замисля... и да и не! По скоро чувството не е страх, а се чувствам непирятно Спомянам си времето когато, да кажем учех и като се съберем с прятели им казвам: Абе помните ли това, онова от преди няколко години (и си мисля че са 2-3) а то се оказват 7-8 :D е тогава ме е страх не съм ги осетил, утре ще се обърна и ще съм удъртял Същия въпрос като на Снейк
                              FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Ами да, страх ме е!!! Спомням си кристално един ден, когато бях на 12 г., лежах си в стаята ми съвсем безгрижно и си мечтаех да съм на 20 г.! Имах чувството, че времето тече много бавно....а сега съм на 30 г. и чувствам, как времето направо лети... Пожелавам за себе си, а и за всички Вас да имате най-важното в живота - ЗДРАВЕ, другото ще се подреди.Успяхте ли да се наспите тази нощ? Аз не и мразя понеделник сутрин
                                SKODA 105L '78
                                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                                FIAT 126p '89
                                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
                                X