Въпроса ми е към мъжете. Носите ли розови дрехи и розово бельо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
floks
-
floks
-
Розово ... имах една розова блузка преди някоя друга година ... ама тя си биеше към лилаво ... ама айде и аз да се включа :DПък розови боксерки бих си взел ... просто не съм попадал на такива ... ще е мноо яко Аре кат сме почнали ... да продължим :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Дрехи , да, носил съм и нося, имам две фанелки ESPRIT, розови. Много са файски, нямат мърдане колкото и да ги пере жена ми.Бельо не. Харесва ми тъмно. Повечето ми слипове са черни, тъмносини и сиви. Имам само няколко бели.По хигиенично изглеждат тъмните, не си личи, като се оакаш или "капе кранчето". Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Някой носи ли бели хавлиени чорапи? Ама с костюм, не на тенис корта..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Някой носи ли бели хавлиени чорапи? Ама с костюм, не на тенис корта.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Отговарям на предните два въпроса - за розовото, който зададох аз и за белите хавлиени чорапи!Розово нося. Дори снощи когато пуснах въпроса си обличах розов половер. Бельо също нося розово. Ичкин розово бельо в магазина на Pompea - 13лв.Бельото което нося е боксерки. Слипове не нося от малък. Според мен и ...еди кой си боксерките стоят и изглеждат по-добре на мъжете.Та..за белите хавлиени чорапи. Винаги, ама винаги нося черни чорапи. Когато съм спортно съм с къси чорапи за маратонка. Когато съм с официални обувки и дънки по-изчистени задължително дълъг черен чорап опънат, а не набръчкан като 100 годишно старче. Някаква мания са ми чорапите. Дългите чорапи са от горе посочената марка. За костюма важи същото. Добре изпънат черен чорап от ликра!ПС. Най-много обичам да видя картинката...селски ерген с дънки, обувки тип "шпицарка" къс БЯЛ чорап........
Коментар
-
coolboby написа:...Та..за белите хавлиени чорапи. Винаги, ама винаги нося черни чорапи. Когато съм спортно съм с къси чорапи за маратонка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар