Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми то който всеки ден му е петък 13-и, днес му върви, така че какво да се плаша днес е петък, ще ходите ли някъде през почивката
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

За съжаление,този уикенд няма тайни срещи. Ще си стоим в Шопландия.Но другия ще ходим на рожден ден на мама. :D Мазерати или Ферари?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Мазерати определено!Поради факта,че нямат комби се спирам на Куатропорте!Черно,ако обичате! Морска риба ли предпочитате или сладководна?
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
          Мазерати определено!Поради факта,че нямат комби се спирам на Куатропорте!Черно,ако обичате! Морска риба ли предпочитате или сладководна?
          Морска разбира се,много по вкусна е от сладководната.Например,калкан,лефер,паламуд,сафрид ,кефал или филе от акула.А речната само на тиня ми мирише. Пържена или на скара?

Коментар

Дай въпрос де
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Морска Как прекарвате 13ти петък

Коментар

Ми...като всеки друг ден. :D Моа са натряскам довечера,за да го разнообразя. И аз съм "за" морската риба,мамуууу... Жената пие ли с вас,докато вие поркате?
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Да, ама поркаме само Фантичка Същия

Коментар

Докато аз пия жена ми предпочита да гледа телевизия. :D Две седмици бях на антибиотици и тази вечер ще наваксвам Същия въпрос.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Бухахаха ... аз жена немам ... бухаха ... пукнете се Какво да ис поръчам за ядене ? :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Татарско кюфте с пърленка и пържени картофи. Това като не ми се мисли какво да ям и се наяждам като прасИ

Коментар

coolboby написа:
                          Татарско кюфте с пърленка и пържени картофи. Това като не ми се мисли какво да ям и се наяждам като прасИ
                          Това ще ми напълни само левия кариес ... че даже и няма да стигне Виж ако направиме кюфтетата 2, пържените картофи - запечени с шунка, и пърленките - 2 с кашкавал ... може и да се наям И по между другото сега ми се обадиха /след 90 мин чакане/ да ми кажат, че са ми забравили поръчката ... а аз тука се гърча вече ... /поръчах си пица от XL / Да се надяваме, че ще дойдат преди бърза помощ Следващия да каже ... да каже ...Прост ли съм ? Ама честно
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Не си, ама умираш да се правиш на прост. Не знам защо.Въпроса остава и за други мнения.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Ichkin написа:
                              coolboby написа:
                              Това ще ми напълни само левия кариес ... че даже и няма да стигне Виж ако направиме кюфтетата 2, пържените картофи - запечени с шунка, и пърленките - 2 с кашкавал ... може и да се наям И по между другото сега ми се обадиха /след 90 мин чакане/ да ми кажат, че са ми забравили поръчката ... а аз тука се гърча вече ... /поръчах си пица от XL / Да се надяваме, че ще дойдат преди бърза помощ Следващия да каже ... да каже ...Прост ли съм ? Ама честно
                              Ти явно си малоумен или много гладен Татарското кюфте е цели 250 ГРАМА, а едно нормално кюфте е 70-80! Как няма да се наядеш. Ти си ебати машината

Коментар

а въпроса ти е

Коментар

Working...
                                X