Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    heraldita написа:
    Q.: А как се казваше темата?
    Опознай другите.Q: Защо не спите толкова късно вечерта? :D
    Защото съм зле с нервите.. Къде свърша "удоволствието ви" - вътре или вън?
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      Слав написа:
      heraldita написа:
      Вънка , че не се знае , знае ли се ! Не ща за 1 година 2 деца Коя е последната компютърна игра която ви направи впечатление ?
      Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
        blagun написа:
        Слав написа:
        heraldita написа:
        Вънка , че не се знае , знае ли се ! Не ща за 1 година 2 деца Коя е последната компютърна игра която ви направи впечатление ?
        ми аз съм си фен на GTA и за това си джиткам Сан АНдреас и чакам да излезе GTA 4 ама то май няма да е скоро Лаптоп или PC ?
        Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
        Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Лаптоппп знаете ли го вица, един пич ми разправя, аз ще й пусна офертата (на няква мацка) за лаптопа - тя ще лапа, аз ще топа Блондинки, брюнетки или червенокоси???
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Тоя въпрос вече се повтаря няколко пъти. Аз предпочитам брюнетки :D Към мъжете- жена ви/ гажето обича ли да ви прави кавали?Към жените- обичате ли да правите кавали?
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Не обича!Какво ще изберете Голф 1 кабрио или Голф 2

Коментар

Голф 1 кабрио естествено!!! - само да не е гнил....пп Кой е любимият ви спорт, отбор...
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                  Кой е любимият ви спорт, отбор...
                  Шах, стрелба и биатлон Q: Често ли мечтаете или реалността ви е приковала здраво на земята?
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз май изобщо не слизам на земята.. докато не ми отрежат крилцатаКогато държите на някой, бихте ли търпяли всичко от него и направили всичко за него?
                    Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
                      Когато държите на някой, бихте ли търпяли всичко от него и направили всичко за него?
                      Всичко с мярка.Ако се търси абсолютен отговор - не!Q: На какво ниво поддържате стрелката в резервоара си?
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Варира от max до 1/4 Любим филм ?
                        ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                        now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

БригадаКва музика слушате?
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Рок до дупка! Рок до дъно! Правило Nо3 в колата ми - вътре се слуша само жица.Шофирали ли сте пил/а?

Коментар

Никога!!! Само на една бира след "Тримата мускетари" :D :D :D В момента пил/а ли сте?
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Не! Такмо се прибирам. Не карам пил.Мислите ли че важно да имаш готина кола?
                                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                                X