Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЕВСКИ - Тампере

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много зле. Това отбор ли беше?! Жалко за Мъри, който е много много добър треньор. Доказа го миналата година, но сега ръководството го подхлъзна с липсата на пари за качествени играчи.Поне за УЕФА да се бяха класирали, а то...Ами ще гледаме ЦСКА и Литекс :D Те определено ще са по-добри от прехваления Левски.

Коментар

Големия син балон, надуван от Батков и компания, се спука. Върл фен съм на ЦСКА и се радвам на отпадането на Левски (да, радвам се, оставете глупостите за българи и т.н., за мен Левски е врага, никога не мога да се зарадвам на успехите му), но дано не изкарат виновен Мъри Стоилов - моето мнение е, че това е най-свестния треньор в България в момента.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

От цялата работа жалко само за Мъри защото за разлика от други той става шампион с ЦСКА и е придобил мъдрост. Това оплюване от Батков и Сираков на ЦСКА и на Литекс че не били никакви отбори ето до къде ги доведе.Ами моя Литекс все го беше отнесъл Левски както и на финала за купата /една измислена дуспа ни закопа/ така и за суперкупата .Хиляди пъти съм го казвал ,че Левски и ЦСКА не трябва да търсят силни отбори за контроли а първо да се научат да бият Берое и Рилски спортист и тогава да се мислят за силни играчи. Миналата година ЦСКА не се ли измъчи с Хайдук 120 минути ? Левски не падна ли от Р. спортист падна . И почнаха коментариите че се защитавали с 10 човека пред наказателното поле и видите ли Левски не можел гол да вкара . Ами тук е майсторлъка като си майстор така да поведеш играта че да ги биеш.Сега някой казват че Мъри снощи не е можал да подреди състава . Какво има да го подрежда като има само двама са нови вътре мароканеца и Стойчев .Останалите 9 играча нали бяха голямата работа , играха в шампионска лига и приказките на Батков бяха че отбора се е обиграл за тия няколко години , добил е самочувствие в Европа и почва да жъне само успехи. Мале , мале , адвокатски приказки.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не знам как, като сте истински българи, може да се радвате на неуспехите на един или друг отбор. Аз съм левскар от малък и ненавиждам ЦСКА, но има два мача на ЦСКА, на които съм преграквал да викам за тях - когато в 18-та минута поведоха на Байерн с 3-0 и когато изравниха на Парма в 87-та. Това да злорадстваш за неуспехите на противниковия отбор, не те прави по-верен фен на своя. Добре, сега Левски отпадна, още преди да е започнал турнирът. Докъде мислите, че ще стигнат и другите отбори - най-много до първия кръг на УЕФА. Миналата година уж се сравнявахме с Румъния по коефициент, а сега Румъния са на 6-7 място и догодина ще са с три отбора в ШЛ, а ние с мизерния коефициент нищо чудно да загубим и третия за УЕФА. Така че гледайте по-широко на нещата и преодолейте дребнотемието. Впрочем, затова и държавата ни е затънала до гуша в калта, заради подобен начин на мислене.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Само за сведение, за 52% от феновете на Барса е по-важно Реал да падне, отколкото Барса да бие.И не са само тези два отбора, бъдете сигурно.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Че то има ли привърженици на ЦСКА??? Според голямата уста Батков цяла България е синя 82% каза той .тогава защо пищят че някой злорадства.Никой не злорадства просто казва истината в очите че тук в България Левски побеждава само със съдиите . Защо не му дадоха една дуспа навънка ??? Осем мача осем загуби с голова разлика 19:1 .За какво говорим тогава ????
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

sugarboy написа:
                Не знам как, като сте истински българи, може да се радвате на неуспехите на един или друг отбор. Аз съм левскар от малък и ненавиждам ЦСКА, но има два мача на ЦСКА, на които съм преграквал да викам за тях - когато в 18-та минута поведоха на Байерн с 3-0 и когато изравниха на Парма в 87-та. Това да злорадстваш за неуспехите на противниковия отбор, не те прави по-верен фен на своя. Добре, сега Левски отпадна, още преди да е започнал турнирът. Докъде мислите, че ще стигнат и другите отбори - най-много до първия кръг на УЕФА. Миналата година уж се сравнявахме с Румъния по коефициент, а сега Румъния са на 6-7 място и догодина ще са с три отбора в ШЛ, а ние с мизерния коефициент нищо чудно да загубим и третия за УЕФА. Така че гледайте по-широко на нещата и преодолейте дребнотемието. Впрочем, затова и държавата ни е затънала до гуша в калта, заради подобен начин на мислене.
                Много нашироко обобщаваш Футболът е игра, аз не го възприемам за нещо сериозно. Това са ритнитопковци, безмозъчни същества като В. Божинов и други подобни, извън терена те не ме интересуват. Но за да се вълнувам от успехите на моя отбор, трябва да има противник, кръвен "враг", както го наричат журналистите. В случая врагът е "Левски". Това е .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Явно ти обобщаваш нашироко, защото как хем не възприемаш играта насериозно, а задължително трябва да има кръвен враг, че да си удовлетворен от неговия неуспех. А на колегата Коцев какво да кажа - доста елементарно разсъждение, че Левски побеждавали само със съдиите. Ако не бяха далаверите и съдийски балтии, Левски щеше да е шампион поне последните десет години поред, да не казвам и повече...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз няма да казвам на кой отбор съм тифоз. То си личи от сто километра. Но наистина много съжалявам, че българия няма да има отбор в шампионската лига.Няма да коментирам двата мача на Левски. Идентични са всички мачове в българското първенство. Разочарованието ми е голямо.

Коментар

Усраха се и то яко Бахти тъпаците поне един гол да не могат да вкарат

Virtual Tuning BG - Единствения Български Форум посветен изцяло и единствено на Виртуалния Тунинг.
                      Уроци, помощ, картинки, битки, и много други!

Коментар

Ами така е! Докато на Батков му се свидят парите (най-вероятно чужди пари), а и не само на него, положението в Левски ще е така и по лошо може да стане. Не е възможно 7-8 играчи да изнасят мачовете, докато младите бъдещи звезди се доказват някъде си. Докато български отбор, който и да е той не покаже качествена игра на европейско ниво аз няма да гледам футбол. Защото като гледам мач от Англия и след това от България имам чуството, че тия наш’те са излезли и играят на някоя ливада в квартала. Разликата е, че са облечени еднакво.
                        Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Working...
                        X