Предчувствам, че ще ме изкривят от нерви тия нашите газарчета... Дано не съм прав...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЛЕВСКИ - Тампере
Collapse
X
-
Надявам се да не си прав. Ще е кофти да отпаднем от някакви скиорчета. Иначе залагам на 2:0.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Не разбира се. истина е, че се изложихме. Истина е, че отборът не беше отбор. Истина е, че Бай Ганьо ни е президент. Истина е, че всичко сами си направихме!!! Всички критики и присмиваници от червените фенове са ни заслужени-конкретно за тези два мача...........Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Лошо, много лошо.Аз лично гледам футбол от 1986 ( не е много, но...) Никога, абсолютно никога не съм виждал по-неграмотен технически, по безидеен и по-слаб отбор от Тампере. Според мен в нашето първенство този отбор би отпаднал в Б група.Левски просто бе длъжен да ги победи. С разлика. Съжалявам, но трябва да си призная, че загубата на ПФК Левски ме зарадва. Заради безочието на Батков и Сираков, заради това, че постоянно се заяждаха с ЦСКА ( може би в опит да отклонят вниманието от глупостите които сътвориха ), заради факта, че с изказванията си как са с 10 години пред всички отбори в България настроиха всички трезвомислещи хора срещу отбора си, заради късогледството на ръководството, заради комичните 15 дузпи в полза на отбора и нито една срещу него.Съчуствам на всички истински фенове на Левски, искрено. Разбирам, че ви боли. Но когато побеждавахте с много късмет отбори от средна ръка, тръбяхте колко сте велики. А сега, както казваше Другарят Живков - Приземяване...Дано е за добро. Имахте нужда от него. Пожелавам един хубав игрови и морален катарзис, на отбора, на ръководството и на феновете.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
sugarboy написа:Ти пък, колега, ще каже човек, че наблюдаваш само отбори от Тампере, че не си виждал по-безидеен и прочие, айде сега... Много грамотен отбор, какво му е безидейното - толкова си могат хората, направиха си контрата и решиха мача.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар