Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЕВСКИ - Тампере

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЛЕВСКИ - Тампере

Предчувствам, че ще ме изкривят от нерви тия нашите газарчета... Дано не съм прав...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

3:1 точен резултат за българите или 2:0
    Истината е някъде там!

Коментар

Надявам се да не си прав. Ще е кофти да отпаднем от някакви скиорчета. Иначе залагам на 2:0.
      Fiat Brava 1.6 16V
      Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

...

Коментар

Имам лошо предчуствие. Пожелвам им успех, макар да съм от ЦСКА.Обаче ми струва, че мина времето да се берат плодовете от дългото обиграване на състава и идва времето, когато се усеща липсата не свежа кръв.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Вече почти не гледам мача, защото съм пред инфаркт...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хубаво си направил колега, че не си гледал мача!п.с. Пази здравето
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Ква стана тя бе братя??????Рагневени привърженици на Левски веднага поискали Левски да върне шампионската титла на втория ЦСКА , а на Литекс купата и суперкупата. Нещем купени титли , казвали те
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

А така..........това сега го чувам!Истина ли е?
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Не разбира се. истина е, че се изложихме. Истина е, че отборът не беше отбор. Истина е, че Бай Ганьо ни е президент. Истина е, че всичко сами си направихме!!! Всички критики и присмиваници от червените фенове са ни заслужени-конкретно за тези два мача...........
                    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Ами да ! Отишли на Герена и запушили каналите та да се наводни стадиона и да забравят за Левски.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Лошо, много лошо.Аз лично гледам футбол от 1986 ( не е много, но...) Никога, абсолютно никога не съм виждал по-неграмотен технически, по безидеен и по-слаб отбор от Тампере. Според мен в нашето първенство този отбор би отпаднал в Б група.Левски просто бе длъжен да ги победи. С разлика. Съжалявам, но трябва да си призная, че загубата на ПФК Левски ме зарадва. Заради безочието на Батков и Сираков, заради това, че постоянно се заяждаха с ЦСКА ( може би в опит да отклонят вниманието от глупостите които сътвориха ), заради факта, че с изказванията си как са с 10 години пред всички отбори в България настроиха всички трезвомислещи хора срещу отбора си, заради късогледството на ръководството, заради комичните 15 дузпи в полза на отбора и нито една срещу него.Съчуствам на всички истински фенове на Левски, искрено. Разбирам, че ви боли. Но когато побеждавахте с много късмет отбори от средна ръка, тръбяхте колко сте велики. А сега, както казваше Другарят Живков - Приземяване...Дано е за добро. Имахте нужда от него. Пожелавам един хубав игрови и морален катарзис, на отбора, на ръководството и на феновете.

Коментар

Ти пък, колега, ще каже човек, че наблюдаваш само отбори от Тампере, че не си виждал по-безидеен и прочие, айде сега... Много грамотен отбор, какво му е безидейното - толкова си могат хората, направиха си контрата и решиха мача.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                            Ти пък, колега, ще каже човек, че наблюдаваш само отбори от Тампере, че не си виждал по-безидеен и прочие, айде сега... Много грамотен отбор, какво му е безидейното - толкова си могат хората, направиха си контрата и решиха мача.
                            Грамотен отбор?!?!?!?Грамотен отбор са Славия, Черно Море...Тези не можеха да спрат топката.За едно си прав - не е вярно, че не съм виждал по-безидеен отбор от тях - противникът им в мача беше по-безидеен. Уви.

Коментар

Трагедия в две части. Не става само с ядене, ТРЯБВА И АКЪЛ!
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X