Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали има по смотан магазин от МЕТРО???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    От Метро пазарувам доста често, предимно дрехи и храна. Нито са ми искали някога карта, нито са ме карали да я подменям. За последно бях вчера там.
    В събота ходихме до Метро в Бл-д и ни искаха карта, но нищо не казаха за подменяне... Ще ги отпиша тия тиквеници, те ако чакат на търговците - направо ще фалират...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Явно не в всичките им магазини са минали на новите карти. За Пловдивския бяха казали до септември, и вчера бяха заприщили входа и сканираха всяка карта на клиент които влиза. Така взеха и моята ама нали беше от старите направо ми я конфискуваха и казаха собственика на картата да доиде да си извади друга. Аз теглих една майна на целия магазин и се сбогувах с него.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

В Метро обичам да ходя в събота! Обикалям си безгрижно, гледкам си кво има...и ме/удругото похапвам от дегустациите
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Re: Дали има по смотан магазин от МЕТРО???

TIP написа:
          Slavi_Lancia написа:
          Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тва
          Метро е магазин за търговци,а не за крайни клиенти. Затова сменят картите.Искат да ограничат достъпа на крайни клиенти до магазина.
          Така беше преди, като имаха минимален лимит 50 лв. После (понеже са магазин за търговци или имат само такива претенции) направиха минимален лимит 1лв.Иначе и аз да попитам, тая простотия със снимките и личните данни, законна ли е? Щото май имаше закон за личните данни!
          Настоящата - Ford Focus ST
          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
          Франкенщайн - R.I.P.
          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

spark написа:
            Вчера бях на МЕТРО и пред мен имаше 3 девойчета полякини ли чехкини ли бяха.. ей с тея еднодневни карти не разбрах какво искаха, 15 мин се обясняваха с касиерката за някакви покупки сигурно за 10лв... Баси нервите образувах. Ако направят Кауфланд метро загиват геройски
            Ходил ли си в Кауфланд? Всяка вечер минавам през него и мога да кажа че от ден на ден става все по и по-зле. Единственната причина поради която започнах да ходя там бе липсата на опашки (в 18:30-19:00). Вече има такива опашки, че пак се оглеждам за друг магазин ...
            Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

wwweb написа:
              От Метро пазарувам доста често, предимно дрехи и храна. Нито са ми искали някога карта, нито са ме карали да я подменям.
              Как, бе, Влади, не са ти искали карта? ТО не може да се купи нищо БЕЗ карта?

Коментар

Paparac написа:
                wwweb написа:
                От Метро пазарувам доста често, предимно дрехи и храна. Нито са ми искали някога карта, нито са ме карали да я подменям.
                Как, бе, Влади, не са ти искали карта? ТО не може да се купи нищо БЕЗ карта?
                Става дума на входа при влизане. Доколкото разбрах затова се говори или нещо аз се обърках Иначе при покупка е ясно, че искат карта

Коментар

spark написа:
                  Вчера бях на МЕТРО и пред мен имаше 3 девойчета полякини ли чехкини ли бяха.. ей с тея еднодневни карти не разбрах какво искаха, 15 мин се обясняваха с касиерката за някакви покупки сигурно за 10лв... Баси нервите образувах. Ако направят Кауфланд метро загиват геройски
                  Доколкото знам вече го правят на мястото на бирената. Ама недей да имаш големи очаквания. Вярно е че някои неща са по-евтини отколкото в Метро и обслужването им е по-добро , ама първите 1-2 месеца сигурно ще трябва да се редиш на километрични опашки за да влезеш. Все пак колкото повече конкуренция толкова по-добре.Най много ми харесва външната закуска в Кауфланд. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

snake написа:
                    Най-интересното е, че съм почти 100 % убеден, че тия двамцата успяха да пробутат една бутилка марково уиски без да мине през лентата.
                    То марковия алкохол и цигарите си се плащат на техния си щанд, а не на тези ленти, затова така.Там няма как да не платиш.Иначе преди време пазарувах на едро от там и понякога са ми чуквали на касата по-малко неща,друг път повече, въпреки, че гледам. За това дали са коректни - аз лично не съм имал проблеми никога, винаги са ми сменяли продуктас който е имало проблем, дори без да има гаранция за него.А за обслужването - много е зле наистина. Най ме дразни, когато има яко народ и вместо да отворят още каси, се блъскаме като говеда на 5 каси примерно.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Пфу, надявах се да е в Меден рудник на мястото на онова недовършено "училище". До бирената няма свестен път, обикаляш 3 дена по тея кръгови
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Малко и на мен не ми е ясна политиката на Метро...Исках да си извадя карта от Пловдивския магазин, казаха не може - вие сте в района на Бургас, само от там може. СЛед което им казах че имам офис и в Пловдив (чиста откровена лъжа) и ми направиха карта. (Става въпрос за новите, със снимки).А относно обслужването - не съм доволен, но навсякъде в България е така. Въртиш се покрай някой щанд, без някой да ти обърне внимание, питаш някой от хората им, той ти казва, ми аз не съм на този щанд, питайте колегите. Да ама колегите им са се покрили някъде и така... Да беше само в Метро така... И в Кауфланд е същото. Не се надявайте на кой знае какво.Имат обявено, че ако откриеш продукт с изтекъл срок, ще ти върнат 1 лев от сметката. МИ да, ама като открих такъв продукт, се събра целия персонал, барабар с шефа на охраната и управителката, дорде ми върнат лева. Направо съжалих че съм си го поискал.Да не говорим, че обикновено са отворени 3 каси от 10, и имат километрични опашки...

Коментар

Предпочитам да пазаря веднъж седмично от Била. А Кауфланд и Метро са ми най-гнусните
                          no pain no pain

Коментар

trace написа:
                            snake написа:
                            Най-интересното е, че съм почти 100 % убеден, че тия двамцата успяха да пробутат една бутилка марково уиски без да мине през лентата.
                            То марковия алкохол и цигарите си се плащат на техния си щанд, а не на тези ленти, затова така.Там няма как да не платиш.Иначе преди време пазарувах на едро от там и понякога са ми чуквали на касата по-малко неща,друг път повече, въпреки, че гледам. За това дали са коректни - аз лично не съм имал проблеми никога, винаги са ми сменяли продуктас който е имало проблем, дори без да има гаранция за него.А за обслужването - много е зле наистина. Най ме дразни, когато има яко народ и вместо да отворят още каси, се блъскаме като говеда на 5 каси примерно.
                            ЗА цигарите си прав , ама марковия алкохол си го плащаш на касата на излизане. Или пък може би само в Бургас е така ?
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

И в Бургас не е така. Има едно "магазинче в магазина", където продават наистина марковия алкохол.Намира се точно до щанда за риба. На излизане от него си има каза и там се плащат алкохолите и цигарите. Иначе "марков" алкохол има и в самия МЕТРО.

Коментар

Immortal написа:
                                И в Бургас не е така. Има едно "магазинче в магазина", където продават наистина марковия алкохол.Намира се точно до щанда за риба. На излизане от него си има каза и там се плащат алкохолите и цигарите. Иначе "марков" алкохол има и в самия МЕТРО.
                                Между отдела с автомобилни джунджурийки и вината е магазинчето , а пък явно аз като по-неопитен кадър не съм много запознат кое е марков алкохол Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 За неопитен пияч като мене и бутилка Джак Даниълс си е марков алкохол В магазинчето не съм влизал , ама там сигурно цените почват от 50-на лева за бутилка.
                                Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                                X