Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали има по смотан магазин от МЕТРО???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали има по смотан магазин от МЕТРО???

Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тва
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Re: Дали има по смотан магазин от МЕТРО???

Slavi_Lancia написа:
    Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тва
    metro ще ги има, докато има хора които пазаруват там, независимот от това че иначе роптаят срещу метро п.п. доброто обслужване също струва пари
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
      Slavi_Lancia написа:
      metro ще ги има, докато има хора които пазаруват там, независимот от това че иначе роптаят срещу метро п.п. доброто обслужване също струва пари
      Като казваш добро обслужване надявам се нямаш предвид Метро, щото там обслужване въобще няма

Коментар

Кви са тия снимки? Това означава ли че ако отида сега да си купя нещо с картата няма да ми дадат?

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          Метро е магазин за търговци,а не за крайни клиенти. Затова сменят картите.Искат да ограничат достъпа на крайни клиенти до магазина.
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Смяната на картата ми трая точно 3-4 мин. Снимаха ме пуснаха картата и готово! Много по удобна е за носене от старата! Не се къса и мачка! Според мен е добра идея въвеждането на новите карти! А за обслужването няма 2 мнения...отвратително е, ако въобще го има!
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Да , смяната на картата е 2 минути ама ако ти си лицето картодържател , ако не става сложно, само на които е картата тои може да я смени. Да се оправят при тая конкуренция на пазара не мисля че тва е правилен ход.

Коментар

Егати малоумниците. Значи вече да го отписвам тоя магазин. Моята карта не е на мое има, а ми я бяха дали още преди и е на име ня някой който въобще не познавам.

Коментар

Днес пазарувах от там със старата карта и никой нищо не каза за нова карта :D
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

В интерес на истината МЕТРО в България е уникално с това че само тук се пазарува на дребно.Преди 2-3 седмици бях в Румъния - там ходих в МЕТРО - първо че трудно се влиза, а вътре има 5-10 клиента, които пазаруват със списъци по 5 страници и оставят по от няколикостотин да няколко хиляди евро от раз. Това обикновено са магазини и най вече ресторанти и хотели. Така е и в Чехия - също съм бил. Нашето пак си е уникално побългарено. С новите карти се опитват да въведат някакъв ред ама пак няма да стане.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

баш така е и моето мнение за тях е същото, напълних една количка с продукти, всякакви не само манжа и на касата ме върнаха, че нямам карта. казаха без карта не стаа, ми добре ама ме нервираха и си оставих количката там и си заминах. повече не съм стъпвал там
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Честно казано и на мен не ми е ясна политиката им и също съм се ядосвал. А това, че Метро е магазин за търговци, не е съвсем вярно, защото когато отваряха пловдивския Метро например, обиколиха всички държавни служби включително и в Пазарджик и раздаваха по няколко карти на човек. Аз обаче не си взех, реших че пак нещо ще ме прецакат . Оттогава пазарувам само с чужди карти, когато изобщо се наканя да посетя този негостоприемен магазин. Подкрепям заглавието - смотан, неприятен магазин.И да не забравя да спомена - около Нова година си купих оттам тасове за колата. Оказаха се с различни размери ?! И това го открих чак в Пазарджик. Токова се ядосах, че веднага се върнах в магазина да си искам парите. Оказа се, че така не ставало, дадоха ми бележка с цената на тасовете, която да се преспадне от цената на следващата ми покупка. Та помолих една двойка с пълна количка да използват тази бележка при покупката и да ми върнат парите. Стори им се доста подозрително, 5 минути я гледаха бележката, но накрая се съгласиха. Най-интересното е, че съм почти 100 % убеден, че тия двамцата успяха да пробутат една бутилка марково уиски без да мине през лентата. В интерес на истината при друга ситуация бих сигнализирал на охраната, но тогава бях прекалено ядосан на магазина. Върнаха ми парите и оттогава не съм стъпвал в Метро.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

в събота ходих и при влизане ме караха да си сканирам картата през някаква фотоклетка... на портала имаше 1 разсилен и не пускаше хора без карти... даже върна 1 юнак дето беше решил да влиза в магазина само по шорти, нищо че беше с редовна карта...не им знам политиката, ама тука в Бургас Метро беше пълно с македонци и сърби, преди месец с евреи.... влизат с еднократни талончета...ама тъй е с тея бедни туристи... ежедневие е да гледаш автобуса Поморие - Бургас да спира на входа на града и да стоварва 1 тумба поляци, македонци или сърби, които вървят 2 километра пеш в тая жега, за да идат до Метро да напазаруват и после пак в Поморие...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Вчера бях на МЕТРО и пред мен имаше 3 девойчета полякини ли чехкини ли бяха.. ей с тея еднодневни карти не разбрах какво искаха, 15 мин се обясняваха с касиерката за някакви покупки сигурно за 10лв... Баси нервите образувах. Ако направят Кауфланд метро загиват геройски
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

От Метро пазарувам доста често, предимно дрехи и храна. Нито са ми искали някога карта, нито са ме карали да я подменям. За последно бях вчера там.За пазаруване на каквато и да е техника тоя магазин не става. Всичко е боклуци, а и е доста скъпо в сравнение с другите магазини от този сорт.

Коментар

Working...
                              X