Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали има по смотан магазин от МЕТРО???
Collapse
X
-
Re: Дали има по смотан магазин от МЕТРО???
Slavi_Lancia написа:Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тва"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
charlie написа:Slavi_Lancia написа:Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Или аз съм прос или Метро нещо са сбъркани. За всеки търговец най- важното нещо са клиентите, щом една фирма има клиенти и фирмата я има. Не мога да си обясня що за политика е тва с тея метро карти та сега даже и с снимки. Ядосвам се щото вчера ми взеха старата карта и трябвало шефката да доиде лично да ми направи друга нова карта за да мога да пазарувам от там, ама шефката я няма в БГ и т.н.т. Та тея шемети вече не ми дават да си харча парите в техния магазин ебати, можете ли да си представите не искат да ви преберат парите, и тва ми било европеиски магазин ти е.....а и магазина н.....ран. Някои можели да обясни що за политика е тваMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Смяната на картата ми трая точно 3-4 мин. Снимаха ме пуснаха картата и готово! Много по удобна е за носене от старата! Не се къса и мачка! Според мен е добра идея въвеждането на новите карти! А за обслужването няма 2 мнения...отвратително е, ако въобще го има!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Да , смяната на картата е 2 минути ама ако ти си лицето картодържател , ако не става сложно, само на които е картата тои може да я смени. Да се оправят при тая конкуренция на пазара не мисля че тва е правилен ход.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
В интерес на истината МЕТРО в България е уникално с това че само тук се пазарува на дребно.Преди 2-3 седмици бях в Румъния - там ходих в МЕТРО - първо че трудно се влиза, а вътре има 5-10 клиента, които пазаруват със списъци по 5 страници и оставят по от няколикостотин да няколко хиляди евро от раз. Това обикновено са магазини и най вече ресторанти и хотели. Така е и в Чехия - също съм бил. Нашето пак си е уникално побългарено. С новите карти се опитват да въведат някакъв ред ама пак няма да стане.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
баш така е и моето мнение за тях е същото, напълних една количка с продукти, всякакви не само манжа и на касата ме върнаха, че нямам карта. казаха без карта не стаа, ми добре ама ме нервираха и си оставих количката там и си заминах. повече не съм стъпвал тамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Честно казано и на мен не ми е ясна политиката им и също съм се ядосвал. А това, че Метро е магазин за търговци, не е съвсем вярно, защото когато отваряха пловдивския Метро например, обиколиха всички държавни служби включително и в Пазарджик и раздаваха по няколко карти на човек. Аз обаче не си взех, реших че пак нещо ще ме прецакат . Оттогава пазарувам само с чужди карти, когато изобщо се наканя да посетя този негостоприемен магазин. Подкрепям заглавието - смотан, неприятен магазин.И да не забравя да спомена - около Нова година си купих оттам тасове за колата. Оказаха се с различни размери ?! И това го открих чак в Пазарджик. Токова се ядосах, че веднага се върнах в магазина да си искам парите. Оказа се, че така не ставало, дадоха ми бележка с цената на тасовете, която да се преспадне от цената на следващата ми покупка. Та помолих една двойка с пълна количка да използват тази бележка при покупката и да ми върнат парите. Стори им се доста подозрително, 5 минути я гледаха бележката, но накрая се съгласиха. Най-интересното е, че съм почти 100 % убеден, че тия двамцата успяха да пробутат една бутилка марково уиски без да мине през лентата. В интерес на истината при друга ситуация бих сигнализирал на охраната, но тогава бях прекалено ядосан на магазина. Върнаха ми парите и оттогава не съм стъпвал в Метро.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
в събота ходих и при влизане ме караха да си сканирам картата през някаква фотоклетка... на портала имаше 1 разсилен и не пускаше хора без карти... даже върна 1 юнак дето беше решил да влиза в магазина само по шорти, нищо че беше с редовна карта...не им знам политиката, ама тука в Бургас Метро беше пълно с македонци и сърби, преди месец с евреи.... влизат с еднократни талончета...ама тъй е с тея бедни туристи... ежедневие е да гледаш автобуса Поморие - Бургас да спира на входа на града и да стоварва 1 тумба поляци, македонци или сърби, които вървят 2 километра пеш в тая жега, за да идат до Метро да напазаруват и после пак в Поморие...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Вчера бях на МЕТРО и пред мен имаше 3 девойчета полякини ли чехкини ли бяха.. ей с тея еднодневни карти не разбрах какво искаха, 15 мин се обясняваха с касиерката за някакви покупки сигурно за 10лв... Баси нервите образувах. Ако направят Кауфланд метро загиват геройскиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар