в двора имам 1 стара слива.... спирам колата под нея.... като почнат да падат презрели сливи върху нея е гадно... но днес сутринта гледам че е паднала смола от сливата върху предното стъкло. преди малко го остъргах с ножа / добре е, че беше мека още / но пак остана... как да го махна туй чудо, с бензин, с ракия... ами ако има и по боята??? там как да процедирам??? ще съм благодарен да споделите ако имате опит с подобни гадости..... още в събота викам комшията с резачката... и ще се топля зимата 2-3 дена със сливата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ей ся вече я отрязах....
Collapse
X
-
doofiat написа:Обели малко от кората на дървото и тя ще си изсъхне сама. Може да добавиш и половинка нафта за разкош :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
стига сте я жалили сливата!!! без това щях да я режа, но това ще ускори събитията по кончината й... бтв тя си е изсъхнала почти и няма файда от нея... аз и гараж имам, ама съм го преградил със скеле, щото правя топлоизолация на къщата и съвместява функциите - склад за строителни материали и надуваеми пояси, топки и др., колички за кукли, мотор и колело на дъщерята... не ми стигат неволите със смолата, ами сега и паяка ми вдигна колата.....от 2 дена е ужас тук в Несебър... снощи карах може би 10 км. на първа-втора.... всички бяха решили да си тръгват от морето 10 минути преди да завали....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
най-интересното е, че вчера като се прибирах от работа валеше дъжд. ходих да взема скъпата и поколението щото бяха по центъра и се прибираааааам. и щото нацапаното от сливовата смола е от дясната страна на предния прозорец и на го забелязвам постоянно, като спрях пред къщи - гледам - няма го!!! дъжда и чистачките го умили... представете си каква химия е тоз дъжд, щом ми отми нацапаното...... сливата още не съм я бастисал, ама немам време...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар