Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предупреждение към Софиянци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предупреждение към Софиянци

Вече 8 месеца си караме по бул.Драган Цанков, вечер късно и винаги със една и съща скорост както разбира се и всички коли, които минават от там, но миналата седмица ето ти изненада палка трима полицаи и стопираха съпруга ми. оказа се, че на тази хубава отсечка, на 100м. от кръстовището имало знак за ограничение до 40, а всички минават от там с над 60-70. Ние бяхме с 80, та мисълта ми е да знаете, че спират там (вече два пъти ги виждаме) скриват се в тъмното под дърветата малко след знака и дебнат жертвите. Тъкмо мъжа ми все се гласеше да си извади златен талон и ето ти на лош късмет, това му е единственото нарушение, та сега чакаме да видим, какво ще му поднесат. Така че, колего, когато минавате от там внимавайте! :D
    Следвай мечтите си))

Колежке, то "Драган Цанков" е има-няма 3-4 км дълъг, 5 светофара и съответно 10-тина кръстовища... та за кое ставаше дума, че нещо не разбрах.

Коментар

като се спускаш от тв кулата там при пешеходната пътека предполагам
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

и аз за това място предполагам, там верно карат като луди. Аз като мина с 40 и зад мене свиркат и светкат да се разкарам или забързам, знам ли ги какво искат Отностно твоя човек явно за първи път го хващат по време на нарушение, а не че му е единственото нарушение.
        Audi 1.8S златен талон

Коментар

От Парк хотела към канала, там е отсечката където са сложили знака, колкото до моят ’човек’, не нарушава правилата, това шосе е с 4 платна и много добра видимост, този знак е смешка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
          Следвай мечтите си))

Коментар

Спред мен е хубаво да не се правят нарушения, а не да се предупреждаваме да внимаваме за полиция, особено на места, където след знаци има патрулка. Не мога да повярвам, че чета подобна тема. Понякога ме е срам, че живея в тая страна. П.С. И като е смешка смейте се, но не го нарушавайте!
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Да не си сдърпате косите сега

Коментар

Няма на мен малко коса ми е останала след последните пожари!

Коментар

EVITA написа:
                  Няма на мен малко коса ми е останала след последните пожари!
                  Какво се е случило..да не си пажарникарка..незнам така ли е в женски род

Коментар

това шосе е с 4 платна и много добра видимост, този знак е смешка
                    С 4 платна е докато изведнъж не станат 2 платната, при това на кръстовище, паваж,пешеходна пътека и силен наклон.

Коментар

EVITA написа:
                      Спред мен е хубаво да не се правят нарушения, а не да се предупреждаваме да внимаваме за полиция, особено на места, където след знаци има патрулка. Не мога да повярвам, че чета подобна тема. Понякога ме е срам, че живея в тая страна. П.С. И като е смешка смейте се, но не го нарушавайте!
                      Да бе се едно на Цариградско да караш с 40
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Re: Предупреждение към Софиянци

violina написа:
                        ... 40, а всички минават от там с над 60-70. Ние бяхме с 80, ...:D
                        E извинявай, ама кои правила спазва мъжът ти?! То дори и 50 да си беше ограничението... той с толкова ли е карал, а? Не, че аз много ги спазвам правилата... Позволявам си на някои места да карам по-бързо, но не и на такива, където може да изскочи някой човечец пред колата.
                        >Keep Walking<

Коментар

EVITA написа:
                          Преиграваш май.По тая логика, трябва да се срамувам, че като видя куки присвяткам на колегите ли?Или мислиш че това е само българска практика?Естествено че ще се предупреждаваме!Ако искаш, погледни го под друг ъгъл - след тази тема, средната скорост по Др. Цанков ще падне с няколко стотни
                          Walker написа:
                          Не, че аз много ги спазвам правилата... Позволявам си на някои места да карам по-бързо, но не и на такива, където може да изскочи някой човечец пред колата.
                          Ами освен на мост и в тунел, не се сещам къде на друго място мога да съм сигурен че някой човечец няма да реши да скокне на платното Да се пробваш да пресечеш Драган Цанков не на светофар, особено в струмния участик е все едно да го направиш на Цариградско...И да оцелее човек, пак би следвало да го приберат с линейка Всъщност това, последното съм го правил. Голяма тръпка е, предполагам при бънджито изживяването е подобно
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

violina написа:
                            От Парк хотела към канала, там е отсечката където са сложили знака, колкото до моят ’човек’, не нарушава правилата, това шосе е с 4 платна и много добра видимост, този знак е смешка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                            Не че се заяждам - от Парк-хотела до Канала има точно 1 светофар (на алея Яворов) и след това 4 кръстовища (наляво за Семинарията, наляво за ВИАС, надясно за Стадион "Народна Армия" и наляво за БНР и съда). Та пак ще попитам - къде викаш са тези знаци и полицаи, че то навсякъде са храсти, дървета и прочие. Нека те улесня - преди Телевизионната кула или след нея?Всички мнения на останалите за мен са чисти предположения (по нанадолнището, стеснението, отляво, отдясно - зависи кой откъдето кара ). А ти си извора, така да се каже.Аз имам едно правило - зад всеки нелогичен (за шофьора) знак очаквай полицай. Знака е поставен там, за да има кой да се храни.

Коментар

westdogg написа:
                              EVITA написа:
                              Да бе се едно на Цариградско да караш с 40
                              Аз не карам по Цариградско, защото не съм от София. И в Пловдив карам бавно.

Коментар

Working...
                              X