Вече 8 месеца си караме по бул.Драган Цанков, вечер късно и винаги със една и съща скорост както разбира се и всички коли, които минават от там, но миналата седмица ето ти изненада палка трима полицаи и стопираха съпруга ми. оказа се, че на тази хубава отсечка, на 100м. от кръстовището имало знак за ограничение до 40, а всички минават от там с над 60-70. Ние бяхме с 80, та мисълта ми е да знаете, че спират там (вече два пъти ги виждаме) скриват се в тъмното под дърветата малко след знака и дебнат жертвите. Тъкмо мъжа ми все се гласеше да си извади златен талон и ето ти на лош късмет, това му е единственото нарушение, та сега чакаме да видим, какво ще му поднесат. Така че, колего, когато минавате от там внимавайте! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предупреждение към Софиянци
Collapse
X
-
Спред мен е хубаво да не се правят нарушения, а не да се предупреждаваме да внимаваме за полиция, особено на места, където след знаци има патрулка. Не мога да повярвам, че чета подобна тема. Понякога ме е срам, че живея в тая страна. П.С. И като е смешка смейте се, но не го нарушавайте!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:Спред мен е хубаво да не се правят нарушения, а не да се предупреждаваме да внимаваме за полиция, особено на места, където след знаци има патрулка. Не мога да повярвам, че чета подобна тема. Понякога ме е срам, че живея в тая страна. П.С. И като е смешка смейте се, но не го нарушавайте!Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Re: Предупреждение към Софиянци
violina написа:... 40, а всички минават от там с над 60-70. Ние бяхме с 80, ...:D>Keep Walking<
Коментар
-
EVITA написа:Спред мен е хубаво да не се правят нарушения, а не да се предупреждаваме да внимаваме за полиция, особено на места, където след знаци има патрулка. Не мога да повярвам, че чета подобна тема. Понякога ме е срам, че живея в тая страна. П.С. И като е смешка смейте се, но не го нарушавайте!Walker написа:Не, че аз много ги спазвам правилата... Позволявам си на някои места да карам по-бързо, но не и на такива, където може да изскочи някой човечец пред колата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
violina написа:От Парк хотела към канала, там е отсечката където са сложили знака, колкото до моят ’човек’, не нарушава правилата, това шосе е с 4 платна и много добра видимост, този знак е смешка Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Коментар
-
westdogg написа:EVITA написа:Спред мен е хубаво да не се правят нарушения, а не да се предупреждаваме да внимаваме за полиция, особено на места, където след знаци има патрулка. Не мога да повярвам, че чета подобна тема. Понякога ме е срам, че живея в тая страна. П.С. И като е смешка смейте се, но не го нарушавайте!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар