Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Знаете ли какво значи името на колата ви ?
Collapse
X
-
sev написа:бях чел, че UNO на един от скандинавските езици означава глупак или нещо подобно :D не знам дали е вярноAPRILIA Mille R '01
Коментар
-
Като ми е влязло това "Гълфстрийм" в главата и реших, че трябва да избъзикам някой приятел с голф... Имам един приятел от легендарните години в МГ Пазарджик, много умен и начетен човек, добре образован. От дете обичаше да се прави на идиот, при това доста успешно, прави си много гадни майтапи с хората, но и носи на майтап. Сега въпреки образованието си се е хванал и бачка монтьор. Кара голф, носи се навсякъде брадясъл, с чорлава коса, с работни дрехи, абе тъмен балкански субект. Онзи ден му викам: -Вземи се пооправи малко, че ще те щракна до "Гълфстрийма", ще те пусна във фиатския форум и ще пиша "Той кара голф, а вие ?" . Между другото идеята много му хареса.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Милен написа:sev написа:бях чел, че UNO на един от скандинавските езици означава глупак или нещо подобно :D не знам дали е вярноlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Stilo написа:Stilo определено идва от Stilе (стил), като точно този модел е дело на Centro Stile - дизайнерското студио на Fiat, където се рисуват почти всички модели на Fiat, Lancia и Alfa Romeo.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
deadairplane
-
///// написа:Disturbed написа:Не разбрах Tempra какво значи ?APRILIA Mille R '01
Коментар
-
Stilo e писалка на френски! На италйански писалка е stilogràfica.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар