В мойте ръце - 140 е вдигала, повече не може -ЗКУ-то го хваща шубето. Ама тя и по инерция като я пусна пак толкоз прави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Знаете ли какво значи името на колата ви ?
Collapse
X
-
аз пък си мислех че това с ФВ е заблуждаващ въпрос, заради "пасат". Мислех че имената на тойота са такива, и означават разни неща ама на японския език. BTW брат ми игра онази вечер във вторник и сряда, ако някой е гледал - какво ще кажете за въпроса на който отпадна? за петия вкус и разните имена на разни химични съединения? Аз него гледах, но приятели ми казаха че въпроса е бил убийствен. За някои може да е лесен , но за други е направо .....
Коментар
-
Предаването с брат ти го гледах, но между другото, както обикновено си четях книга и само отвреме навреме хвърлях поглед към телевизора. Конкретно този въпрос беше изключително идиотски, без нищичко за което да се хванеш, въпреки че Н. Кънчев пак започна дълбокомислено да търси логика и да се кефи на въпроса. Абе много е лесно да "намираш" логиката, когато в слушалките непрекъснато ти шепнат.Въпросът беше: "Кое химично съедининие придава т.нар. 5-ти вкус на храната ?" и бяха изброени 4 напълно непознати поне за мен съединения.Имам чувството, че някой от сценаристите е прочел въпроса на някое парче вестник, използвано незнайно за какво и така се е изкефил на резултата, че е решил да включи въпроса в шоуто.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
wwweb написа:Тъй като 156, на пръв поглед, е лишено от смисъл, го преведох на компютърен език, а именно:HEX: 9C или по-точно £ По-всичко личи, че 156 означава £ = британска лира Егати разкритието направихAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Знаете ли какво значи името на колата ви ?
snake написа:Наскоро прочетох една поредица с новели на Фредерик Форсайт и оттам научих, че Палио е бойното знаме на родовете, които са управлявали средновековна Сиена, която още не е била част от Италия. Дори в Сиена и сега има празник, който се нарича денят на Палио.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
valieta написа:А какво ще кажете за значението на Fiat- дишам, живея, съществувам, вдъхвам, издавамbahricin написа::D не съм пробвал в ре4ник но доколкото знам по рекламите се лансира6е като ЖРЕБЕЦ...италиански жребец...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар