Колеги, случайно намерих една добра оферта за Типо 1.8 16ВЕто линк:http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=65853Грехота ще е да я вземе някой, който не е ценител. Ако някой търси добра кола - ето!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една яка обява за Типо като моето
Collapse
X
-
Браво колега :D и аз мислех да я пусна тук ,понеже е интересно предложение ,но не бях влизал скоро в тоя форум Бтв продава се и сивото Седичи ,дето се е пуснало на Божура http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...hlight=#860647Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
RoMeO_156_GTA написа:Браво колега :D и аз мислех да я пусна тук ,понеже е интересно предложение ,но не бях влизал скоро в тоя форум Бтв продава се и сивото Седичи ,дето се е пуснало на Божура http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...hlight=#860647ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Това сивото Типо познавам доста голяма част от историята му и е абсолютна развалина. Първо беше собственост на един приятел докато следвахме в МЕИто. Тогава беше нормално на 200 000км. Купи го 98ма година,а колата беше 93та ако не се лъжа, демек сравнително ново. След 60 000км двигателя роди - караше се като за последно без никакви грижи - без масло, с вода и т.н. Последва ремонт в Проспийд за около 1200лв + някакъв тунинг. Тогава това бяха много пари. Колата стана по думи на Ники Златков около 170-180 коня и наистина летеше, само дето пича не искаше и да чува за разработка и му разказа играта 2ри път. После го закърпиха пак там и го продаде с 300 зора за 2300лв. Купи го някакъв бивш състезател, чийто син се състезаваше после към СБА. Обираше все последните места, накрая май са го продали на друг тиквеник и не ми се мисли каква трагедия е вече!
Коментар
-
историята не му свършва после го взе един приятел,който 2-пъти му чупи мотора и 1 път го изтреска на 1 състезанияза последно му бяха сложени бутала от 1.8,главата няма да коментирам как я правиха,скоростите му бяха мноооого къси ,по електроника всичко си беше стандартно,чип нямашетой го кара малко време,след което го продаде пак с 300 зора и бая издухано,не ми се вярва следващия собственик да го стегнал това типо и сега да го продава за 3800лв
Коментар
-
maiden написа:Това сивото Типо познавам доста голяма част от историята му и е абсолютна развалина. Първо беше собственост на един приятел докато следвахме в МЕИто. Тогава беше нормално на 200 000км. Купи го 98ма година,а колата беше 93та ако не се лъжа, демек сравнително ново. След 60 000км двигателя роди - караше се като за последно без никакви грижи - без масло, с вода и т.н. Последва ремонт в Проспийд за около 1200лв + някакъв тунинг. Тогава това бяха много пари. Колата стана по думи на Ники Златков около 170-180 коня и наистина летеше, само дето пича не искаше и да чува за разработка и му разказа играта 2ри път. После го закърпиха пак там и го продаде с 300 зора за 2300лв. Купи го някакъв бивш състезател, чийто син се състезаваше после към СБА. Обираше все последните места, накрая май са го продали на друг тиквеник и не ми се мисли каква трагедия е вече!
Коментар
-
Dezki написа:гледам го - то войнишко канче, и само на 120к км Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Grisha написа:Тва си е голем кенефFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар