Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На бензин, дизел, газ или метан до морето???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На бензин, дизел, газ или метан до морето???

Утре заминавам с Купето на Морето (то и рима имало ) и съм извадил големите тефтери и хвърлям боб и леща с недеждата да ми покаже по-малък разход. Дано останат пари за и Вие с какво ходихте и какъв разход ви даде колата ? Ако още не сте ходили, с какво възнамерявате да ходите?
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

С едното Типо (2000-16) отидох до Несебър за около стотина лева.С дизеловото за 42лв (35 литра нафта по 1,20лв)
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

На метан с Брадвичката до Стара Загора - Слънчев Бряг - Стара Загора - 18лв.!
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

на газпътя до Бургас в едната посока ми излиза около 30-35 лева
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Метан - разход 3лв/100 при 90км/ч по път с баири и завои постоянно - Бургас-Средец-Ямбол-Средец-Бургас - 5.90лв (около 190км)В едната посока (познайте коя) бях на 3 цилиндъра, на прав път и с оправената кола мога да го смъкна и до 2.50лв/100
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

На газ - Хасково -Созопол - въртяне по морето - Хасково - 65литра газ ~ 65 лева за около 700км - разход 9,5/100 - не мога по малко - крачето ми е тежичко. Поддържам си 120 през цялото време, че и нагоре като изпреварвам.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

140 кинта В.Търново-Несебър-В.Търново..с обиколки по морето..е*ало си майката

Коментар

Аз живея на около 500 метра от морето - изгарям една бира до там и още една навръщане. (Само не ме питайте колко са бирите по капаните на плажа)

Коментар

На газ и аз /и тук имало рима/ !София-Шумен-Варна и обратно + малко градско из въпросните градове: разход 8л/100км - Тотал 1000км~75лв :D
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

До морето и обратно + много въртене там + на връщане качване до Белмекенобщо 1 600км и малко отгоре със 117 лв. на газ, като бяха останали 2-3 литра в бутилката.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

аз ще хода най-вероятно с бравото - нафта от лукойл, еми не знам изчислявам го около 100-120 лв, 120 - ако измина 1000 километра, като миналата година, но това е с разход на клима иначе може и по-малко да дойде....
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Е май само аз на бензин. 1300км. , около 200лв. Ама хич ми не пука. А относно газта Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                        Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
                        Renault Safrane 2.0 16V

Коментар

masterkar написа:
                          На газ и аз /и тук имало рима/ !София-Шумен-Варна и обратно + малко градско из въпросните градове: разход 8л/100км - Тотал 1000км~75лв :D
                          като направя сравнение с парите който изгори мойто Браво...ми става лошо като видя твоя разход

Коментар

На бензин с Кромата София - Приморско - София ~ 1000км. с малко каране по морето излезе към 180-90лв, на газ същия маршрут излезе към 120-30лв....Тая година след смяната на колите се надявам да излезе към 120лв на бенз. :D ....

Коментар

Пазарджик-Черноморец , 2 пъти до Созопол общо 740 км- 45 литра газ. Около 6лв за 100 км.
                              Punto 55 SX

Коментар

Working...
                              X