знам за многото теми с търсачката, ще се радвам ако някой каже сервиз, особенно в който работи някой от форума. няма значение квартала, все пак нека е в по-нормалните, а не извън софия. между другото във ванто дали мога да се вредя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пичове, къде да закарам кола за преглед преди покупка?
Collapse
X
-
Re: Пичове, къде да закарам кола за преглед преди покупка?
pakumba написа:знам за многото теми с търсачката, ще се радвам ако някой каже сервиз, особенно в който работи някой от форума. няма значение квартала, все пак нека е в по-нормалните, а не извън софия. между другото във ванто дали мога да се вредя?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Това си е мопята кола Бравата 1.2 от подписа Един клиент не вярваше, че всичко по колата е изрядно и ходихме.Седеше и гледаше като треснат разпечатката.Седи и ми казва:-Баси тая кола дори накрайник няма за смяна бе!!Аз умирам от смях през това време :D Ама нали знаеш...око да види, ръка да пипне!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
sachma написа:pakumba написа:а дали още има километри опашка за новия внос на кат?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:sachma написа:pakumba написа:а дали още има километри опашка за новия внос на кат?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:pakumba написа:sachma написа:pakumba написа:а дали още има километри опашка за новия внос на кат?N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар