Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТЕМПРАТА оживя !!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ТЕМПРАТА оживя !!!!

Благодарение на сервиза на hit-ko, Темпрата пак е между движещите се автомобили Радост в къщи!!! И не чак толкова, щото като видя сметката, жена ми щеше да ме изгони Направихме й и една баня, че беше потънала в прах... Сега е като нова (и още как - не остана несменена част по нея ).

Не и казвай! Скрий фактурата, не по добре я изгори както би постъпил Щирлиц! Честито!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Честито и повече да не създава главоболия!п.с.Ако съм на твое място хубаво ще я полея
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
        п.с.Ако съм на твое място хубаво ще я полея
        Честито и от мен! А горното е зъдължително за да "иляди", както казват по къцавско (кюстендилско)!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Nino написа:
          Не и казвай! Скрий фактурата, не по добре я изгори както би постъпил Щирлиц! Честито!
          Като знам че жена му ходи с него по срещите и ни слуша глупостите - съмнявам се да може да скрие размера на сметката, а много е вероятно тя и да чете форума също. Все едно аз да скрия от моята жена сметката за някоя козметика или дреха....
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Браво, дано не види повече сервиз тая кола. И на другата среща с нея, а не с орела
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Nino написа:
              Слави, късно е вече!!!Както виждаш, писал съм в минало време..."като видЯ", а не "като видИ"... То не е толкова зле, ако преди месец и половина не бях дал още толкова(че и малко отгоре) за предния ремонт.Както и да е. Да сме живи и здрави, пък всичко се нарежда.Поливането - довечера с приятели. А с вас - на следващата среща :P

Коментар

Незнам ама мойто идно и шес ,шиснайска ми излезна 1700лв.-смяна на кво ли не....баси

Коментар

Спокойно момчета добре че не карате БМВ, скоро мина едно през мен 525 ТДС ударено на камък с откъртен картер - само 3500 лв отидоха за ремонт като не са сменяни сегменти - евтиниика

Коментар

Ми при мен двата ремонта - предния и този ми излязоха 1300 лв (общо).Надявам се скоро да не давам пари за ремонти... То се видя, че се ожених за Темпрата, (пък и жена ми твърди, че съм обичал повече колата, отколкото нея - не е верно, разбира се! )...Мисля за смяна вече с Каппа, но след месец-два...

Коментар

Immortal написа:
                      Ми при мен двата ремонта - предния и този ми излязоха 1300 лв (общо).Надявам се скоро да не давам пари за ремонти... То се видя, че се ожених за Темпрата, (пък и жена ми твърди, че съм обичал повече колата, отколкото нея - не е верно, разбира се! )...Мисля за смяна вече с Каппа, но след месец-два...
                      Горката жена,щом възлюбената кола си решил да сменяш,какво остава за нея.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Immortal написа:
                        Който ти купи Темпрата ще е най-големия щастливец :D Лошото е, че жена ти трябва да свикне с тези сметки, защото "новата" Каппа пак ще има нужда от освежаване.

Коментар

Абе освежаване, освежаване, ама ще е еднократно. А Темпрата се чудя дали да я продавам, след всички ремонти май няма да е изгодно... най-вероятно ще отлети Орела Ако някой все пак предложи цена, която ме заинтригува...

Коментар

msotiroff написа:
                            Браво, дано не види повече сервиз тая кола. И на другата среща с нея, а не с орела
                            И аз това "викам"....
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Working...
                            X