На мен ми беше абсолютно достатъчно да гледам това клипче http://www.zazz.bg/play:71f3c6b5 и да се замисля, ако на мен и приятелката ни се случи нещо подобно или недай си боже аз да съм виновен за такъв случай. От тогава се замислям малко повече, преди да правя някакви по-шашави работи на пътя. Когато бях в КАТ преди 2 дни да си взимам талона (писаха ми акт за това, че завих наляво при задължително надясно) имаше един екран, на който пускаха кадри заснети от бърза помощ при ПТПта. Всеки трябва да се замисли какво и как прави, защото е крайно време да станат нормални нещата по пътищата. И аз съм млад човек, и на мен ми се кара бързо и ми харесва адреналина при висока скорост, но наистина границата трябва да я има и да се въздържам както всички останали.Пиша тази тема, не защото се опитвам да ви уча на нещо, не защото има синдром на ГОЛФ и при Фиат, а просто защото забелязах, че има доста бързи коли от този форум и си представям какво е на собствениците им да ги карат с ограничение на скоростта. От Божурище преди 1 седмица едно "бързо" Типо така ме изпревари, че за малко да влезе под камиона отсреща. За чий беше този зор, при положение, че на светофара пак бяхме един до друг

Коментар