Искам всички да знаят във форума, че добрите хора на този свят, визирам Коста (ключара) не са се свършили. Може би не си спомняте имах проблеми със колата, защото загряваше. Чаках някой да ме посъветва къде да отида, но Коста дойде миналия петък разглоби каквото трябваше отиде до италианеца, купи каквото трябваше, спести ми пари и оправи проблема, който беше изгоряло моторче на перката. Хвала на такива като него, ако бяха повече живота ни щеше да е по-лек, не мислите ли?. П.С. Пиша чак сега, защото нещо в понеделник нямаше достъп и чак днес имах възможност да благодаря пред всички вас на този добър човек. Още веднъж благодаря ти Коста!!! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възхвала за Ключара
Collapse
X
-
И аз съм сигурна, че баща ти е много, много прав, правя го, а най-важното е да не очакваш благодарност, защото тя идва с времето, в някой хубав ден ще ти се случи нещо хубаво, замисли се тогава,. че със сигурност си си го заслужил! :D stevens, kkp-радвам се, че има хора като вас тук, които оценяват човешкото в Човека! :DСледвай мечтите си))
Коментар
-
violina написа:И аз съм сигурна, че баща ти е много, много прав, правя го, а най-важното е да не очакваш благодарност, защото тя идва с времето, в някой хубав ден ще ти се случи нещо хубаво, замисли се тогава,. че със сигурност си си го заслужил! :D stevens, kkp-радвам се, че има хора като вас тук, които оценяват човешкото в Човека! :DFIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар