Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удар с кокошка със 250км/ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Удар с кокошка със 250км/ч

Това го видях в един друг форум и не се стърпях да го споделя със вас. Никога не съм се замислял каква заплаха представлява удара с кокошка.
    Прикачени файлове
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

още една снимка
    Прикачени файлове
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

С тая скорост нали знаете, че ако нещо се удари в стъклото първото нещо минаващо през главата му....... е дупето Ами ако беше влязла от ляво кокошката
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Аз съм удрял бухал при скорост около 140 км/ч челно право в лицето ми с мотор. Нямах стъкло на шлема, че тъкмо го бях строшил, само скиорски очила. Целия бях в говна, кръв и перушина и малко разбит нос. Но не ми отнесе главата, както си помислих в мига, когато прецених, че двете траектории се събират в една точка
        no pain no pain

Коментар

Странно какво е правила тази кокошка на магистралата (предполагам) ???Или пък странно как това Порше е карало с 250 в някое немско село ?!?

Коментар

Immortal написа:
            Или пък странно как това Порше е карало с 250 в някое немско село ?!?
            Ами ако само в БГ имаше джигити щеше да е странно, но джигити има навсякъде. И още нещо - там селските пътища са по-добри от нашите градски
            Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Всички кокошки - на каишка!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
              Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Внимание!Бездомни кокошки терористи, атакуват луксозни коли!
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Аз не разбрах - Кокошката ли е летяла с 250 км/ч, защото колата май може само да се търкаля по земята

Коментар

Аз така бях чел преди време, за същата ситуация, само че с щъркел. До колкото си спомням щъркела беше минал през предното стъкло (летял е с клюна към колата) клюна беше пронизал водача, беше минал през седалката и се беше забил във возещото се на задната седалка дете. Водача беше починал, детето май оцеляло беше. Ужас ..

Коментар

може ли извън темата да вмъкна ,че The_Wicker_Man има страшен аватар.Просто не се сдържах да не му го кажа :D
                      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Нищо ново. Известно е, че Израел е загубил повече бойни самолети поради удари с птица, отколкото в реални бойни действия. Все пак, това е пътя на миграция на птиците и е много логично. Покрай летищата се поставят машини, които прогонват птиците, именно защото е много опасно за самолетите. Изобщо, движещ се с няколкостотин километра обект при сблъсък с птица увеличава теглото и няколко стотин пъти и така едно врабче може да се превърне в снаряд.
                        Shit happens, sometimes...
                        Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                        Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Коментар

Working...
                          X