Това го видях в един друг форум и не се стърпях да го споделя със вас. Никога не съм се замислял каква заплаха представлява удара с кокошка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удар с кокошка със 250км/ч
Collapse
X
-
Аз съм удрял бухал при скорост около 140 км/ч челно право в лицето ми с мотор. Нямах стъкло на шлема, че тъкмо го бях строшил, само скиорски очила. Целия бях в говна, кръв и перушина и малко разбит нос. Но не ми отнесе главата, както си помислих в мига, когато прецених, че двете траектории се събират в една точкаno pain no pain
Коментар
-
Аз така бях чел преди време, за същата ситуация, само че с щъркел. До колкото си спомням щъркела беше минал през предното стъкло (летял е с клюна към колата) клюна беше пронизал водача, беше минал през седалката и се беше забил във возещото се на задната седалка дете. Водача беше починал, детето май оцеляло беше. Ужас ..
Коментар
-
Нищо ново. Известно е, че Израел е загубил повече бойни самолети поради удари с птица, отколкото в реални бойни действия. Все пак, това е пътя на миграция на птиците и е много логично. Покрай летищата се поставят машини, които прогонват птиците, именно защото е много опасно за самолетите. Изобщо, движещ се с няколкостотин километра обект при сблъсък с птица увеличава теглото и няколко стотин пъти и така едно врабче може да се превърне в снаряд.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар