Селските шофьори са точно тези дето както си кара и спира по средата на улицата и започва да си върши някъква работа.Все едно е с каруцата на село и няма никъкво движение.А за пешеходците съм напълно съгласен,че повечето не спират за да направят път даже и на пешеходните пътеки,което също е селска проява.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бургас стана Дивия запад
Collapse
X
-
И се кара на 1м зад другия с 80км/ч. Затова повечето катастрофи са по светофарите, че и верижни Преди 2 седмици случайно се видях с един приятел, който си е от Бургас, но живее с София от 4-5 години и ме хвърли до работа. Накрая ми вика - айде да се прибирам в София, че да карам на спокойствие, тука за 3 дни няколко пъти щяха да ме ударятFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Както го описвате ... то по-зле и от Кюстендил и Перник бре.. Оня ден с един софийски нов джип волво се возих по Кюстендил, и шофьора - младо момче, любезен, даваше път на всяка пешеходна пътека...Пешеходците гледаха невярващо и като, че ли недоверчиво и подозрително, че автомобил им дава път, па камо ли такъв голям и мутренски изглеждащ... Абе ЦИРК! Тука да си пешеходец е като да си роб - никакви права!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пешеходците гледаха невярващо и като, че ли недоверчиво и подозрително, че автомобил им дава пътFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Пешеходците гледаха невярващо и като, че ли недоверчиво и подозрително, че автомобил им дава пътBrava 1.6 ELX
Коментар
-
Не съм искал да буня духовете, ама колкото пъти се прибера в Бургас и винаги го отнасям:- за това, че спирам на пешеходна пътека
- за това, че пускам някой да направи ляв завой
- за това, че карам с 50 км/час в лява лента (при последващ завой на ляво след 200 м. и свободна дясна лента)
- за това, че покрай училищата карам с 30 км/ч
- за това, че на еднопосочна улица карам насрещния да се връща назад до първото кръстовище за да забележи кой знак е нарушил, въпреки, че е нормално да се разминем
no pain no pain
Коментар
-
wild, wild, west..............http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1080639Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:wild, wild, west..............http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1080639VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
[*]за това, че спирам на пешеходна пътека[*]за това, че пускам някой да направи ляв завой[*]за това, че карам с 50 км/час в лява лента (при последващ завой на ляво след 200 м. и свободна дясна лента)[*]за това, че покрай училищата карам с 30 км/ч[*]за това, че на еднопосочна улица карам насрещния да се връща назад до първото кръстовище за да забележи кой знак е нарушил, въпреки, че е нормално да се разминем[/list]По принцип съм сташно спокоен и толерантен човек и от известно време съм си тоставил за цел максимално точно да спазвам правилника за движение.В населено място карам с 50-60 максимум.Чувстам се добре,вярно гледат ме странно,но не ми пука.И аз както колегата съм давал предимство на пеш.пътеки,лявостоящ,даже съм връщал полицай който е бил в еднопосочна и е влязъл от забранената страна. Та за скороста:от нас до работа е 15 мин (бул.Такия,Стефан Стамболов,Демокрация,Булаир,Порт Бургас) на правите участъци при липса на полицаи 60,70,80 на светофарите на жълто минавам.Със скорост 50-55 60 максимум по същия маршрут със спирането на пеш.пътеки ако трябва , светофари както трябва (на жълто спирам) 19 МИНУТИ. Колеги това е Славейков-Центъра. Тръгвам в 08:00 - 20:00 или обратно.Това са 4-5 минути по-рано тръгване за работа.Спазвайте ограниченията за скороста,не отнемайте предимство бъдете толерантни. п.с. лек път и бъдете УСМИХНАТИ :P :P :P п.п.с. гости на форума учете се от насBRAVA 1.4 12V газ
Коментар
-
Колкото повече чета писаниците ,толкова повече се убеждавам ,че съм имал късмета да живея и карам автомобил по комунистическо време .Сега вече спокойно мога да кажа че тогава имаше ред и оправия по пътищата.Който ще да вярва , който не иска здраве да е.Лошото е, че младите така се изайлазихте , че без кола не можете да отидете и на 200м от дома си.Да не кажа голяма дума ама поне една трета от колите можеха да не се карат в тия и без това натоварени улици.Обаче станахте роби на колите си.Половината заплата отива за бензин , подръжка , по сервизи и данъци а казваме че уж с колата си вършим работата.Илюзия на търкалета.
Коментар
-
коцев написа:Колкото повече чета писаниците ,толкова повече се убеждавам ,че съм имал късмета да живея и карам автомобил по комунистическо време .Сега вече спокойно мога да кажа че тогава имаше ред и оправия по пътищата.Който ще да вярва , който не иска здраве да е.Лошото е, че младите така се изайлазихте , че без кола не можете да отидете и на 200м от дома си.Да не кажа голяма дума ама поне една трета от колите можеха да не се карат в тия и без това натоварени улици.Обаче станахте роби на колите си.Половината заплата отива за бензин , подръжка , по сервизи и данъци а казваме че уж с колата си вършим работата.Илюзия на търкалета.BRAVA 1.4 12V газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар