"Бургас стана Дивия западСтрелят за лош завойБургас. Морският град заприлича на Дивия запад. Само за броени часове два бабаитски екшъна скандализираха Бургас.Побеснял заради шофьор извади пистолет и стреля в движение по БМВ на едно от най-оживените кръстовища "Трапезица" в събота привечер. Стрелецът карал автомобил "Роувър" по ул. "Струга". На метри преди светофара БМВ с бургаска регистрация го засякъл и му отнел предимството. Вбесен от нахалството на колегата си, водачът на роувъра го настигнал и изпразнил цял пълнител по страничните стъкла. Веднага след получаването на сигнала полицаи блокираха града и за минути засякоха роувъра. Започна полицейско преследване. На паркинга пред блок 9 в комплекс "Възраждане" шофьорът е оставил колата и избягал пеша. При извършения оглед на около 20 метра от автомобила в храстите е открит 4,5-милиметров пистолет "Байкал". Колата, от която е стреляно, е собственост на 21-годишна жена, но тя има алиби. В извършване на престъплението е заподозрян неин познат, който е обявен за издирване."Защо ли вече изобщо не ме учудват подобни статии"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бургас стана Дивия запад
Collapse
X
-
Аз съм нов ама искам да израза мнение.Що опреквате човека дето е стрелял.Той верно че сигурно не е редовен ама тия нагледци дето ти отнемат прдимството по крастовищата и преминават на червено.И те гледат нагло като им свирнеш щото едва не те е ударил и за капак като почне да вика и да те псува че си му бил свирнал.Понякога наистина и на мен ми идва да взема един шмайзер и да срелям по такивакола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:Понякога наистина и на мен ми идва да взема един шмайзер и да срелям по такиваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
дабе нещо много "мъжее" по улиците и то селски бекове или некви терминатор-ивчера на един такъв ми идеше да му завра устата в гъза да си бълва псувните (без причина) там,ама трябваше да се държа прилично засекъл го хубаво да му тегли една и да си продължава,ама той па стреля и после като мишка се крие
Коментар
-
Гледай сега баце, аз тоя не че го оправдавам то си е така че е можело и невини минувачи да пострадат.Ама сметай ония дето го бил засекъл как се е бил насрал че никога повече сигурно няма да отнеме предимството на друг шофьор :D Иначе наистина е много неприятно да те засечат и накрая така да те напсуват все едно ти си виновен и ти си го засекалкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
И на мен са ми отнемали предимството на Трапезица, даже един път щеше да стане катастрофа, защото една "лелка" мина директно на червено и ми сече пътя, а аз бях 4-та кола от другия светофар който беше зелено. Е не съм тръгнал да я стрелям, ама отнесе подобаващ брой псувни... че бях и с дете на 1-2 годинки в колата..Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
deadairplane
-
spark написа:И на мен са ми отнемали предимството на Трапезица, даже един път щеше да стане катастрофа, защото една "лелка" мина директно на червено и ми сече пътя, а аз бях 4-та кола от другия светофар който беше зелено. Е не съм тръгнал да я стрелям, ама отнесе подобаващ брой псувни... че бях и с дете на 1-2 годинки в колата..Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Абе предимство се отнема всяка минута по няколко пъти. Ако всеки извади по един пищак и почне да пуца кво правиме ? Освен прогрес на "Арсенал" Казанлък (Май така се казваше военния завод) друго не виждам кво ще стане. Поне да можеха и да стрелят. Те си мислят че онуй дето пуца .. само пуца Тая работа не е като оная работа ...
Коментар
-
Малко е поукрасена историята.Пистолетът е бил въздушен и е стрелял 2-3 пъти а не цял пълнител.С такъв пистолет даже неможе да се пробие стъклото на колата но го е спукал.Според мен го е заслужавал.Неможе да си мисли че щом кара БМВ и всички останали трябва да се съобразяват с него и излага на риск всички останали.Ами ако беше застрелял возещи се отзад жена и дете например?!?COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
NPD написа:Малко е поукрасена историята.Пистолетът е бил въздушен и е стрелял 2-3 пъти а не цял пълнител.С такъв пистолет даже неможе да се пробие стъклото на колата но го е спукал.Според мен го е заслужавал.Неможе да си мисли че щом кара БМВ и всички останали трябва да се съобразяват с него и излага на риск всички останали.Ами ако беше застрелял возещи се отзад жена и дете например?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар