Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стоичков се отказа от България!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

България и на мен не ми е дала нищо, но не я оплювам пред целия свят! Според мен Той трябва да е горд с това което, е дал на България а не да търси отплата за делата си, ако е родолюбец. Сам предизвиква целия негативизъм върху себе си а после се сърди че никой не го уважава. Първо заряза националния а сега се и отрича от страната, аз такъв човек не мога да го уважавам, колкото и добър играч да е бил. Все пак това е и разликата между него и великите спортисти ( като Аспарухов и мн. др.), независимо как е играл не е дорасъл да бъде като тях, те никога не се ревяли че България не им дава нищо, затова и хората ги боготворят!
    In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
    Фиат Стило 1.6

Коментар

rinsuind написа:
      България и на мен не ми е дала нищо, но не я оплювам пред целия свят! Според мен Той трябва да е горд с това което, е дал на България а не да търси отплата за делата си, ако е родолюбец. Сам предизвиква целия негативизъм върху себе си а после се сърди че никой не го уважава. Първо заряза националния а сега се и отрича от страната, аз такъв човек не мога да го уважавам, колкото и добър играч да е бил. Все пак това е и разликата между него и великите спортисти ( като Аспарухов и мн. др.), независимо как е играл не е дорасъл да бъде като тях, те никога не се ревяли че България не им дава нищо, затова и хората ги боготворят!
      Принципно си прав, но хората знаят за Стоичков толкова, колкото им се поднася от журналистите, а той като се няма с тях и се вижда какви са резултатите. Класациите също са направени от същите тези журналисти. И на Стоичков с този му характер толкова му трябва

Коментар

Нали е казано "по делата ще ги познаете", а не "по това, което пишат журналистите, ще ги познаете"... Като видя някой простак, няма нужда журналистите да ми казват, че е простак. И ако простотията ни е национална черта, сигурно има и национални черти, които по заслужават гордост от тази.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Изобщо нищо не му е дала даржавата, благодарение на беззаконието за такива като него направи луди пари от далавери. Сигурно и той не знае колко фирми има и в колко участва.

Коментар

За далаверите му няма да говорим въобще. Говорим за човека Стоичков и затова че се отказва от България. Ми да си смени гражданството тоя бастун. Когато му продадоха имот на Тодор Александров за жълти стотинки и после го продаде на Румен Гайтански - Вълка за милиарди не каза копче за държавата. Но както казахме нека оставим далаверата на страна. Колега wwweb .. ти да не си на процент нещо от защитата на Стоичков. И ми прави впечатление, че кой каквото каже ти си знаеш едно: Стоичков бил най-великия български футболист. Прочети пак. Никой не е казал нещо за футболните му качества. Те са безспорни и са ги признали от цял свят. Ти всеки път си го извърташ на там. Никой не е казал че не става нищо от него. И има разлика. Какво ще рече най-великия? Най - успял да. Но най велик? Някак си .. напомня ми за оная смешна класация на Нощен Труд. Защото за народа най-"велик" е Гунди. Защото Гунди е бил сред народа. Гунди не е карал кола с буркан и да нарича полицаите тюфлеци. Гунди не е псувал по журналистите. И най-важното ГУНДИ НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ. Давам ти веднага пример в защита на това в което възниква противоречието. Казваш Стоичков е прославил държавата. На много места като кажат България никой нищо не знае, но като кажеш Стоичков веднага се сещат за какво говорят. ФАКТ. И държавата не му била дала нищо. Ами спомни си само колко велики щангисти имаме. Спорт, в който натоварването е не по малко от това във футбола. Спорт който се смята за национален. Спорт за който държавата не си мърда пръста и с жълти стотинки продължава да носи медали от всякакви форуми. Не малка част избягаха и се състезават под чужди флагове. Но винаги в интервюта казват че са БЪЛГАРИ и немотията ги е подтикнала към това. Но има и не малко патриоти които и в мизерни условия като излезне на подиума и удари всички в земята. Напук на условията в които се подготвят. И като се изправи на стълбичката от най - високото място и като пуснат националния химн в залата, ме карат да се чувствам горд че съм българин. И на тях държавата не им е дала нищо. Дори може да се каже че им е взела най важното- живота. Но те не се отричат от България.Че журналистите са .... (да не казвам какво) си го знаем всичко. Не случайно още един влик български футболист си пати с тях. Говоря за Мартин Петров. Когато те го нападнаха и той ги нападна. Каза им че не били българи. Тогава ония пък му лепнаха звучното "БЪЛГАРИНА". Да той заслужава да го носи това БЪЛГАРИНА. Защото след всеки гол целува герба на тениската си, защото на всеки мач пее химна, защото се раздава всеки мач до края дори с контузий (припомнете си само мача с Румъния, никой нищо не игра, само той си съдра гъза от търчане и сам ни донесе точка която накрая може да се окаже решаваща). А не като Стоичков който като видя че идат черни дни за националния отбор се отказа, после се върна после не знам си кво. Да си припомним Балъков. Напусна отбора, но се върна да помогне. Помогна но не на световно или европейско ами помогна за квалификацийте. След като се класирахме се отказа за да даде път на младите.

Коментар

Всъщност никъде не съм казал, че Стоичков е прославил държавата ни , макар че и това донякъде е така.По-скоро във всичките си мнения имах предвид - каквото повикало, такова се обадило А за най-великия футболист на България ... както и да се върти, каквото и да се говори това си остава Стоичков. Във футболна класация е нормално да се оценяват футболните качества на човека, а не самия човек, иначе по-добре да й сложат етикет "Най-велик българин" и спокойно да пуснат и Васил Левски там Ти левскар ли си?

Коментар

Айде и от мен няколко думи. Първо кой е по велик Стоичков или Гунди ? За мен и двамата не заслужават почит . Защо Гунди си замина толкова млад ? Малцина знаете че беше и той една издънка , дори беше набил един милиционер че го спрял за превишена скорост. Е и какво ? Всички от националния отбор в деня на неговата смърт заминаха с автобуса за Враца а само Гунди и Котков великите играчи отделно с колата на Гунди. И кой им е виновен че се забиха с голяма скорост в резервоара на камиона и изгоряха като факли ? Никой само те защото се мислеха за недосигаеми , както и Стоичков сеге се мисли.Не бива да се забравя ,че за да се стигне до четвъртото място в САЩ голяма заслуга имаха и останалите в отбора . Ами ако Михаилов не беше спасил двете дуспи срещу Мексико отпадахме рано рано .Ами колко пъти и Хубчев и Трихон Иванов избиваха топката от голлинията ? За тях няма и дума а само за Стоичков. Верно в Барселона играеше и вкарваше голове това никой не може да отрече , но да говори такива приказки сега е връх на простотията . Като адвоката Т.Батков а си отвори устата а е изръсил някоя глупост . За сега Стоилов ми прави впечатление че говори умерено и с уважение към противника , Бербатов ако не вирне и той нос за сега е на почит.Но по принцип много е точна поговорката :ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА И НЯМО ДА ПРОГОВОРИ.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мисля, че от всички до тук колегата Коцев е най-обективен, и най-близо до истината. А за Гунди - повечето тук не го помним (и аз включително) и не мисля че можем да сравняваме.
                  Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Той от родителите си се отказа, Вие се чудите, че от България се е отказал ... За мен тоя винаги си е бил мангал - ни акъл, ни образование, ни морал, ни срам, ни очи, ни нищо ... Сега вече се насра тотално. Между другото той и Ален Прост са единствените (поне за които знам),които заявяват че страната им нишо не им е дала... Само, че Професора го каза в друг контекст навремето...Общо взето в природата има равновесие - колкото му е дала в левия крак - толкова му е взела от акъла!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Коментар

Колега Коцев, всеки човек си има слабости и в трудни моменти обича да разпуска по някакъв начин. За Гунди това е било карането с висока скорост. Днес да не би на някого да му прави впечатление, като редовно някой се движи с 200 км/час, че се и хвали тука във форума. По-голямата част от нас също са изпробвали пределите на автомобила си. Така че това не е определящо, че Гунди не е бил много стока. Доколкото знам от баща ми, тези дни около трагедията, Гунди е бил в психологическа дупка, заради несправедливо изгонване в последния му официален мач. Освен това преди 36-37 години какъв е бил автомобилният трафик в България. За него се разказват истории с положително чувство дори и от привърженици на ЦСКА - какъв човек и спортсмен е бил, докато за Стоичков могат да се разказват истории, свързани с неговата простащина и няма не само един фен на Левски, който да каже нещо положително за него, но дори и доскорошни негови привърженици сега с отвращение говорят за последната му постъпка.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

еми такива сме си българите ...държавата не ни била дала нищоеми щото ние сме си го направили такаако сами не си помогнем нема никой да го направиГунди бил такъф, Стоичков онакъф боли ме онова в гащите ... аз футбол не гледамне ме кефи тоя спортмного комплексари има на игрищетоне мое пред 50 000 души да си чеши патката през панталонитеи да плюе като каруцар ... та според мен нема кфо да се тормозите с тези нещатеглете им по една майна и си гледайте вашия кефтея хорица като Стоичков толкова много са си нагласили животаче им е през центъра на гащите за нашето мнение ...
                          Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                          Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Коментар

DiStefano написа:
                              ..... боли ме онова в гащите ... аз футбол не гледамне ме кефи тоя спорт......
                              Ей това е и аз не гледам футбол,дори ако от мен зависеше в България футбол нямаше да има.Това е всичко друго но не и спорт,а тези от върхушката са си мафиоти.

Коментар

peho написа:
                                DiStefano написа:
                                ..... боли ме онова в гащите ... аз футбол не гледамне ме кефи тоя спорт......
                                Ей това е и аз не гледам футбол,дори ако от мен зависеше в България футбол нямаше да има.Това е всичко друго но не и спорт,а тези от върхушката са си мафиоти.
                                Дет се вика: в джоба ми да играят,няма да ги погледна.Това не е спорт.
                                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X