Колеги, как мислите. Тоя май го лупа грандоманията повече от колкото трябва. Никой не му отрича успехите на игрището, но просто .. тоя вече прекали. Никога не съм го уважавал като човек. За пореден път доказа, че е ... не знам как да го нарека. Приятели го нарекоха селянин. Но един селянин никога няма да се отрече от държавата си. Един селянин е много по възпитан от него, въпреки навиците си и порядките си. Тоя тупан просто прекали. Държавата не му била дала нищо, тоя бил такъв, оня бил онакъв, дори оплю човека който го направи ритнитопковец- Пенев. Пенев бил станал успял трньор заради него. Че Пенев успя заради това, че поколението беше силно, и аз така мисля. Но и той има заслуга, че ги събра по точното време на точното място точно тези хора. Останалото беше схемата на "организирания хаос" с който направихме фурор и се класирахме на 4-то място. Но пък както писа един столичен всекидневник Стоичков много бързо забрави как е тичал бос по улиците и как "тренера" (според него) Пенев му дал 100 долара да си купи дрехи като заминал за Испания за не ходи като прошляк. Има едно прозиведение с което бих определил държанието на тоя ТЮФЛЕК (както се изразяваше тоя). То се казва : Пази Боже сляпо да прогледа ... http://life.dir.bg/2007/07/27/news1935541.htmlИ в този ред на мисли си спомних когато агитката на Левски го наричаше КЮРД. Всички скочиха срещу нея като я обявиха за лумпенизирана. Така му викаха и "интелектуалците" от сектор А. Всички знаем, че там уж ходят възпитани хора. Но не и тях обявиха за лумпени. Но погледнете с какво заглавие излезна "червения" вестник Меридиан Мач : http://img514.imageshack.us/img514/6...s1.jpgТова е снимката на 1-ва страница. Не подклаждам война за Левски и ЦСКА но си мисля, че след като и червените фенове го намразиха .. тоя човек трябва да бъде обявен за персона нон грата и да му бъдат отнети всичките държавни почести които са му били дадени по заслуги (мисля че има такива) . Дори и онова село дето го бяха обявили за почетен селянин (понеже е село и го обявяват за селянин ако беше град щяха да го обявят за почетен гражданин)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоичков се отказа от България!?
Collapse
X
-
Humppa
Не знам как да ти отговоря човече.На мен лично ми е тъжно да чета такова нещо. Жалко за Стоичков, мислех го за човек, явно не е! Вече не ме интересуеа след това исказване. Дори и да довеве Селта до купа няква!Само ЦСКА, Ман Юнайтед и Рома
-
Аз подкрепяп Стоичков. Естествено че Б-я не му е дала нишо. Футболист с неговите качества в която и да е държава щеше да се развие. Освен това Барселона го направи световно известен, и най- вече Кроиф... А вие патриоти кажете благодарение на кой Б-я стана 4 та в света, естествемо и другите момчета имаха заслуга но Стоичков бе героя. Защо тогава никой не го плюеше?... Разберете най- накрая че тая дърважа не може да помогне на никой.. По вашата логика и Бербатов ако не беше българин нямаше да е толко добър..Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Аз подкрепяп Стоичков. Естествено че Б-я не му е дала нишо. Футболист с неговите качества в която и да е държава щеше да се развие. Освен това Барселона го направи световно известен, и най- вече Кроиф... А вие патриоти кажете благодарение на кой Б-я стана 4 та в света, естествемо и другите момчета имаха заслуга но Стоичков бе героя. Защо тогава никой не го плюеше?... Разберете най- накрая че тая дърважа не може да помогне на никой.. По вашата логика и Бербатов ако не беше българин нямаше да е толко добър..Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
Че Стоичков е простак, простак си е, но в случая е прав да се сърди. Прав е, че тая държава не му е дала нищо ... то тая държава на нито един от нас не е дала нищо. Та за какво, който и да било трябва да я защитава? Че ние всеки ден си я плюем! Още си спомням смешната класация "Най-добър футболист на България за всички времена", където го класираха втори след Аспарухов, разсърди се и доста години не се прибра в родината. Разсърди се с основание ...
Коментар
-
Защо да е с основание. Аз съм сигурен, че след тези изявления, ако я направят тази класация сега, ще е извън десетката. Какво трябва да му даде тази страна? Да го направи президент ли ? Да никой не му отрича успеха като футболист. Прочетете пост-овете отново. Никой, ама НИКОЙ. Не знам защо се хванахте за това. Ще ти дам и още един пример. Сещам се за Финландия. Яри Литманен. Страхотен футболист. Сигурен съм сега, че ако ти кажа да кажеш някой друг футболист, сигурно няма да се сетиш (от Финландия). И той е единствен в страната си който пожъна успехи, но не е давал изявления от рода на "кво ми е дала тази държава". Бразилия какво е дала на Пеле ? Той отрече ли се ? Просто той е евтин гъзар. Печели милиони а когато трябва да си плати някакви минимални суми се дръвчи - Аз съм Стоичков. Малко известен е факт-а че онзи джип с буркана го караше с гориво на АВАНТА. Когато стана национален тренер си изпроси от шефа на ЛукОил да зарежда безплатно. Нали е баровец. Той кво иска. Да е национален герой ли ? Като влезне в магазина хората да лягат по земята за да може той като иде до касата да не синамърля обувките и да стъпва по тях. Айде моля ви се ...
Коментар
-
А някой задава ли си въпроса защо не говори същите неща за испанските журналисти и конкретно за Испания? Сигурно трябва да има някаква причина ...А и доколкото разбирам от коментарите в статията, извадките са измъкнати от контекста. При положение, че не харесва журналиситите е съвсем нормално те да му го връщат по този начин с такива статии, от които доста хора ще го намразят. Четете това, което Ви е поднесено от хората, които Стоичков не харесва Каквото и да се говори Стоичков си остава най-великият футболист на България за всички времена. Всичко останало е чешане на езици.А и не виждам някъде нещо да е поискал. Нещата опират до просто уважение, ама изглежда България не заслужава талантите си ...
Коментар
-
Не говори против испанските журналисти така, защото колкото и да е прост, си знае мястото, че а е казал нещо напряко там, а са го отсвирили. За да си най-големият спортист, в случая футболист, трябва първо да си човек, а Стоицата много отдавна е доказал, че тези категории са му чужди и е на равнището на обикновен простак. А и не бил нещо поискал, ами то ще е върхът на гьонсуратлъка и да поиска нещо, след като толкова години знайни и незнайни блюдолизци го величаеха и носиха на ръце, само и само да ги почерпи по едно... Аз не уважавам българските спортни журналисти и смятам, че само двама-трима са на равнище, другите са си сбъркали професията, но не е Стоичков човекът, който може да го прецени, още по-малко и да го каже - умственият му багажец е твърде оскъден...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз не уважавам българските спортни журналисти и смятам, че само двама-трима са на равнище, другите са си сбъркали професията, но не е Стоичков човекът, който може да го прецени, още по-малко и да го каже - умственият му багажец е твърде оскъден...
Коментар
-
Ами най-малкото, защото е публична личност и трябва да се съобразява къде какво говори и да не излага България. Ние тука може и да си чешем езиците, ама е за удоволствие, а не сме се изтъпанили по телевизията да си показваме простотията. А той пред цял свят показва, че може да псува, когато Барселона взеха КЕШ, седна на кралската ложа- нещо нечувано и невиждано дотогава, с което предизвика съчувствените погледи на краля и другите официални гости. Отказва се от националния отбор, връща се, съсипа го като треньор, за други положителни качества в момента не се сещам, ама и туй е достатъчно.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Ами най-малкото, защото е публична личност и трябва да се съобразява къде какво говори и да не излага България. Ние тука може и да си чешем езиците, ама е за удоволствие, а не сме се изтъпанили по телевизията да си показваме простотията.sugarboy написа:А той пред цял свят показва, че може да псува, когато Барселона взеха КЕШ, седна на кралската ложа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар