добре сега некой може ли да ми каже тва ква кола е предницата е 1:1 със тойота корола отзад прилича на пежо 207 и всичко това в киа ? Незнам за тоя модел ама аз лично карах Sorento Crdi и ме съсипа от ремонти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой може ли да ми каже нещо за KIA cee'd
Collapse
X
-
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
-
като стана на въпрос за корейски тараляснициаз имах удоволствието да покарам 2 днией това чудо ...Клюндай и30 ... ми много приятно автомобилчебеше бензин 1,6 122 коняизненадващо добра динамика даже и при ниските оборотиза интериора няма какво да кажа - готин е но външния вид е мноо сбръканфарове от Аурис, маска от Мазда, капак от Хонда ... бах и буламачаама е интересен и авангарден а задницата ми мязаше на Мерцеде или по-скоро на новия Колтобърках се яко .. но нова количка, спортна ... нямам забележкис изключение на разхода, който ако върху педала на газта имаповечко напрежение е доста голям ... за цената нямам представа, но не ми се вярва да е по-скъп от Cee’d-aNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
NewUser написа:Сички фиаткаджий взеха да си купуват тойоти хюндай киа, кво стана да не се закрива форума?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Рекламата, името на марката (в случая с Тойота), фолклорът на ползвателите си казват думата. Предполагам и ценовата политика на цитираните компании. От друга страна, все пак ние караме не нови, а доста ползвани фиати. Ядовете ни, свързани главно с факта, че караме именно стари коли, ние трупаме на гърба на марката, и щом имаме възможност да избираме, си казваме "стига тия фиати, я дай нещо по-така". за cee’d предложението е такова, на което трудно може да се устои. Все пак 7 (!) години гаранция са страхотна реклама, нали ? Помислете си: да карате една кола седем години подред, като знаете, че каквото и да стане, ако е от самата кола, нямате грижа?
Коментар
-
Rayo написа:Рекламата, името на марката (в случая с Тойота), фолклорът на ползвателите си казват думата. Предполагам и ценовата политика на цитираните компании. От друга страна, все пак ние караме не нови, а доста ползвани фиати. Ядовете ни, свързани главно с факта, че караме именно стари коли, ние трупаме на гърба на марката, и щом имаме възможност да избираме, си казваме "стига тия фиати, я дай нещо по-така". за cee’d предложението е такова, на което трудно може да се устои. Все пак 7 (!) години гаранция са страхотна реклама, нали ? Помислете си: да карате една кола седем години подред, като знаете, че каквото и да стане, ако е от самата кола, нямате грижа?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Rayo написа:Рекламата, името на марката (в случая с Тойота), фолклорът на ползвателите си казват думата. Предполагам и ценовата политика на цитираните компании. От друга страна, все пак ние караме не нови, а доста ползвани фиати. Ядовете ни, свързани главно с факта, че караме именно стари коли, ние трупаме на гърба на марката, и щом имаме възможност да избираме, си казваме "стига тия фиати, я дай нещо по-така". за cee’d предложението е такова, на което трудно може да се устои. Все пак 7 (!) години гаранция са страхотна реклама, нали ? Помислете си: да карате една кола седем години подред, като знаете, че каквото и да стане, ако е от самата кола, нямате грижа?
Коментар
-
doofiat написа:Влизах във форума на Ситроен и на С4 смяна на масло(50 лв.), маслен филтър(15) и поленов филтър(25) беше около 90 лв. при Автомотор корпорация.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Rayo написа:Рекламата, името на марката (в случая с Тойота), фолклорът на ползвателите си казват думата. Предполагам и ценовата политика на цитираните компании. От друга страна, все пак ние караме не нови, а доста ползвани фиати. Ядовете ни, свързани главно с факта, че караме именно стари коли, ние трупаме на гърба на марката, и щом имаме възможност да избираме, си казваме "стига тия фиати, я дай нещо по-така". за cee’d предложението е такова, на което трудно може да се устои. Все пак 7 (!) години гаранция са страхотна реклама, нали ? Помислете си: да карате една кола седем години подред, като знаете, че каквото и да стане, ако е от самата кола, нямате грижа?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Какво ще кажете за това сравнение? http://www.kia.bg/common/cee’d&competitors.pdf Сега виждате ли защо съм се насочил към КИА.Гаранция 7 години на двигателя!!!
Коментар
-
doofiat написа:Гаранция 7 години на двигателя!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар