Днес се порових из сайта на KIA www.kia.bg и много ми хареса KIA cee’d дизеловия вариант с 90 к.с.Виждам, че предлагат дори стандартно 10 въздушни възглавници, климатик, АБС и 7 години гаранция или 150 000 км и всичко това за 500 лв на месец в продължение на 60 месеца без първоначална вноска. Оскъпяването за целия период е 20%, което е повече от добре според мен.Понеже Фиат Брава ми харесва като модел и вътрешно пространство съпоставих и двете коли и с радост установих, че бъдещия наследник на Фиатката ми може да е именно KIA cee’d.Обаче се сетих как се возих няколко пъти в KIA Rio, чийто пластмаси много трякаха. Дали и cee’d ще е така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой може ли да ми каже нещо за KIA cee'd
Collapse
X
-
Това със 7те год. гаранция по принцип нищо не означава.Не се хващай за него.Тая гаранция не важи за почти нищо по двигател, окачване и т.н.Обслужването на колата ще трябва да е само при тях, а няма да ти казвам само за смяна на масло колко ще ти взимат всеки път. Па за по-сериозни работи да не говорим. Общо взето 7год. в Тибет си е тая гаранция!Колата обаче и мен много ме кефи. Аз така или иначе колите си ги избирам като жена - само дизайна гледам! Така, че ако имах парите да я взема в брой нямаше да се замислям. Независимо, че от корейските тояжки само Hyundai става.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Аз за този модел не мога да ти кажа нищо, но мога да ти кажа за Киа - срока за доставка на резервни части е 90 работни дни. Това означава, че ако ти се счупи нещо по-специфично и го няма в Европа, оставаш половин година без кола. През това време, естествено, си плащаш лизинга. Провери го и това, преди да я вземеш.
Коментар
-
Re: Някой може ли да ми каже нещо за KIA cee’d
doofiat написа:........Обаче се сетих как се возих няколко пъти в KIA Rio, чийто пластмаси много трякаха. Дали и cee’d ще е така.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Re: Някой може ли да ми каже нещо за KIA cee’d
TIP написа:И тази май не прави изключение, по чуждите форуми разправят,че има кофти окачване и яко дрънчат пластмасите.Защо не погледнеш и TOYOTA Auris http://toyota.bg/cars/new_cars/auris/index.aspxSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
coolboby написа:Nino, doofiat, защо не се загледахте по италиянските коли...то Сузукито си е почти италиянско..но що пък колегата doofiat се спря на Киа..Гранде Пунто според мен може да се конкурира със Сийд по дизайн...вярно Сийд има повече базови екстри...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Взимай аурис ! Ние си купихме тойота аурис 2.0 D-4D (124 к.с. май беше), немога да я сравня с никоя друга кола, в която съм се качвал (освен Audi Q7 може би ) Много е удобна, има страхотна динамика, няма скърцане, няма нищо ... разбира се е още нова, но ще видим... Специално нашата има двузонов климатроник и доста бързо се охлажда ... Когато се повозих в нея при най-големите жеги баща ми беше го надул и на мен ми беше студено при 40+ градуса външна температура Има много екстри и е много удобна, озвучението е на ниво, голям багажник, малък разход ... какво повече да искаш ... пред последен клас на екстри е, излезе ни 42 000 лв кръгло ... 37000 е без оскъпяването за 5 годишния лизинг, каското и още 1-2 глупости ...
Коментар
-
Така е kiler_4o, но за тези пари да поизчака и посъбере още 7-8 хил.и направо да скача на RAV4...прекалено скъп е този Аурис.Според мен за болшинството километри в града, по-подходящ е D-4D 1.4/90 кс, а и цената му е 31 хил.лв в едно доста приемливо ниво на оборудване.Аз също се колебах доста между RAV4 и SX4, но в крайна сметка парите и клиренсът си казаха своето... равът е по-нисък и по-скъп, доста!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Така е kiler_4o, но за тези пари да поизчака и посъбере още 7-8 хил.и направо да скача на RAV4...прекалено скъп е този Аурис.Според мен за болшинството километри в града, по-подходящ е D-4D 1.4/90 кс, а и цената му е 31 хил.лв в едно доста приемливо ниво на оборудване.Аз също се колебах доста между RAV4 и SX4, но в крайна сметка парите и клиренсът си казаха своето... равът е по-нисък и по-скъп, доста!
Коментар
-
Дизелът, 1.9DDiS,всички екстри без кожен салон - 20050 ЕВРО, при условията на тригодишен безлихвен лизинг.Аз скачам с 40% първоначална вноска, по мое желание и за мен вноската е 640 лв/мес.Ако го вземеш на 5-годишен, трите години са ти безлихвени, остатъкът е с лихва.Това е.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар