Малко ми е такова ... едно ... неудобнода споделя ама вече не знам ко да правяне е много фатално ама все пак ...та ... детето повърна в Астратаи (пак се извинявам) повърна така чеполовината от драйфуча беше върху кожата а другата половина върху плюшакожата се изчисти ... ама плюша не щетретирах го с вода, прах, веро, сапун и не ще да излезе петнотоот кисело мляко е ... май .. знам ли вече ...не смея да пробвам с Вениш да не се преебе тапицериятадайте акъл ко да правя ?!?!много е гадно така и понамирисва ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемец :(
Collapse
X
-
Аз преди време си мих корите на вратите с Medix,за мокет,килим и пробвах едно петно на седалката.......махна сеТака че ако не те бърка опитай няма какво да навреди!При мен петното беше от кафе незнам обаче дали при теб ще стане но опитай все пак!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Използвам темата да споделя и аз подобен "проблемец". Имам размазана дъвка на задната седалка. Не се решавам още с нищо да я подхвана. Приемам всякакви съвети. Много ме дразни и трябва да предприема нещо...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
bubachko
stivst написа:Използвам темата да споделя и аз подобен "проблемец". Имам размазана дъвка на задната седалка. Не се решавам още с нищо да я подхвана. Приемам всякакви съвети. Много ме дразни и трябва да предприема нещо...
Коментар
-
ruNNer написа:В Метро има един препарат на Търтъл за почистване на тапицерии - голям аерозолен флакон с четчица накрая. С него си минах плюша на фиата след като го взех и успях да махна едно малко петънце от задната седалка. Върти ми се някаква цена от 8-9 лева ама не съм сигурен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар