Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемец :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблемец :(

Малко ми е такова ... едно ... неудобнода споделя ама вече не знам ко да правяне е много фатално ама все пак ...та ... детето повърна в Астратаи (пак се извинявам) повърна така чеполовината от драйфуча беше върху кожата а другата половина върху плюшакожата се изчисти ... ама плюша не щетретирах го с вода, прах, веро, сапун и не ще да излезе петнотоот кисело мляко е ... май .. знам ли вече ...не смея да пробвам с Вениш да не се преебе тапицериятадайте акъл ко да правя ?!?!много е гадно така и понамирисва ...
    Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
    Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Аз преди време си мих корите на вратите с Medix,за мокет,килим и пробвах едно петно на седалката.......махна сеТака че ако не те бърка опитай няма какво да навреди!При мен петното беше от кафе незнам обаче дали при теб ще стане но опитай все пак!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

В Метро има един препарат на Търтъл за почистване на тапицерии - голям аерозолен флакон с четчица накрая. С него си минах плюша на фиата след като го взех и успях да махна едно малко петънце от задната седалка. Върти ми се някаква цена от 8-9 лева ама не съм сигурен.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Ю

Пробвай с разреден разтвор на "Meglio" - това е универсален препарат за каквито щеш петна, досега в много случаи ми е помогнал :D
        Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

По-добре не пробвай с Meglio(Мелио) ..доста е силен..и ако го ползваш все пак някаде другаде..слагай ракъвици..та за омазаното ти предлагам Вениш...

Коментар

А що не отидеш на автомивка да ти изперат тапицерията
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Аз махам петната по тапицерията с вениш и за сега нямам петна които да са останали.
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

Използвам темата да споделя и аз подобен "проблемец". Имам размазана дъвка на задната седалка. Не се решавам още с нищо да я подхвана. Приемам всякакви съвети. Много ме дразни и трябва да предприема нещо...
                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

моята жена маха всички петна с 1 български препарат - казва се Клири и струва 1.80 лв.виж за миризмата не знам
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

тапицерия

и моя понякога разлива разни работи чиста го с такова за мокети или с обезмаслител и повече вода дори бяхме накапали с едно лекарство като мастило и него махна тамън ме сетихте сега да повторя процедурата за последствията от онзи денче няма кой друг
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

stivst написа:
                      Използвам темата да споделя и аз подобен "проблемец". Имам размазана дъвка на задната седалка. Не се решавам още с нищо да я подхвана. Приемам всякакви съвети. Много ме дразни и трябва да предприема нещо...
                      Мнооооого кофти. Аз съм имал такива ядове с дрехи... Аз знам за метода ютия и вестник, слагаш вестника на дъвката, нагряваш и дигаш. И маааалко по малко трябва да стане... Казват че това е начина, ма явно аз не сам могъл правилно да го приложа досега... Тука ми е обаче мястото да сподела един друг челен опит като се заговори за толкова препарати. Понеже съм доста привлечен от белите и светли дрехи, съответно с годините съм се натъквал на някои доста шокиращи реакции . Извода - Винаги пробваите как ще реагира материя на белина преди да тертирате, цветовете постигнати след това се държат адски проклето А ето и опита до сега:1. Бели дънки + малко масло от улицата + белина АЧЕ (безвредна била ) = бледо розови дънки с нюанс светлорозово фламинго АЧЕ = 2. Светло бежови панталонки + дъвка + третранес гореописания метод след това с обикновенна белина = изби в зелено гадината, а петното където беше дъвката стана бяло 3. Последния опит, имах едно черни дънки неносени от годините и реших да ги накисна в белина, па каквото стане. Сега имам розови дънки, които явно ще живеят в багажника на колата и ще гледам никой да не ми види с тях

Коментар

номера с ютията и вестника важи за накапано от свещ май.....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Каквото и да решиш да ползваш първо пробвай малко от препарата някъде, където не се вижда

Коментар

ruNNer написа:
                            В Метро има един препарат на Търтъл за почистване на тапицерии - голям аерозолен флакон с четчица накрая. С него си минах плюша на фиата след като го взех и успях да махна едно малко петънце от задната седалка. Върти ми се някаква цена от 8-9 лева ама не съм сигурен.
                            Със същия напълно успешно премахнах повърната бананова каша от моето дете.
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V
                            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

westdogg написа:
                              А що не отидеш на автомивка да ти изперат тапицерията
                              И аз тва се чудя
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X