Решил съм в събота и неделя да се разходя до Велинград и Белмекен, мислех да спим на хижа Христо Смирненски, но се оказа, че няма никакви места. Имам някакви спомени, че бях чел в този форум за някакви добри семейни хотелчета в околността, но търсенето не даде конкретен резултат.Дайте някакви предложения за хотели във Велинград или Юндола, абе някъде в тоя район, нямам претенции къде точно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хотели във Велинград и околността
Collapse
X
-
Re: Хотели във Велинград и околността
pinko написа:Решил съм в събота и неделя да се разходя до Велинград и Белмекен, мислех да спим на хижа Христо Смирненски, но се оказа, че няма никакви места. Имам някакви спомени, че бях чел в този форум за някакви добри семейни хотелчета в околността, но търсенето не даде конкретен резултат.Дайте някакви предложения за хотели във Велинград или Юндола, абе някъде в тоя район, нямам претенции къде точно.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Във Велинград - хотели да търсиш... Дал Господ... Все пак зависи за какъв ценови клас говориме. Бил съм в няколко хотела там, дори и в частна квартира и винаги съм оставал доволен. Последния път (11.2006 мисля ) бяхме в този хотел http://www.markita.net/hotel/ и останахме доволни. За нещата, които предлага си е направо евтино, мисля че 30 лева беше спането на човек. Освен това е лесен за намиране, защото Велинград ще си остане загадка за мен...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
велинград
ако нямаш предварителна заявка от поине 3 тни за събота и неделя може и да не си намериш място за по добрите но не скъпи хотели/ щото има и по 75лв на човек /зависи какво те интересува само се обади може да ти предложим доста места /брата е там и с това се занимава цяло лято / а за Белмекен виж тук http://www.selenatour.net/hristo_smirnenski.htm
Коментар
-
Re: Хотели във Велинград и околността
:D Има доста,и да нямаш резервация на пьтя няма да останеш!Приятна почивка! :D[/quote]Зарежи тея приказки ти ако става въпрос за Велинград.Точно в тоя момент ако нямаш резервация, освен на частна квартира, трудно да не казвам невъзможно е да си намериш място в хотел пък бил той за 25лв на вечер или за 250лв на вечер.Говоря за петък и събота.
Коментар
-
Абе не е баш почивка, по работа ще ходя в района..Вярно, трудно се оказа, ама намерих стая за събота и неделя вечерта в някакво семейно хотелче в самия Велинград - Еделвайс се казва. 35 кинта на вечер двойна стая..Стаи имаше и в хотел Акропол по 30 лева.Но сте прави де, всичко е заето до края на август.Щеше ми се хотела да е около язовир Белмекен или Батак, че ще разтърквам един ML 320 CDI за няколко дни и ми се искаше да го потопя малко в кал и вода и да го наснимам, ама нейсе.Благодаря на всички. :DJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
bubachko
pinko написа:...един ML 320 CDI ....
Коментар
-
понеже съм вече ... така да се каже "почетен" гражданин на Велинград имам доста връзки из хотелите там но бих ти препоръчал горещо - хотел Велинав момента завършва ремонта на ресторантаи всички маси за хранене са изместени до басейнаиначе стаите са перфектни - бежови завеси, тъмен дъб - меката мебеллеглата са повече от комфортни, така де спалните и са с огромни възглавницителевизорите са 23 инчови Самсунг ТФТ, а в апартаментите има 40" плазмибаните са всички с вани и матирани стъклени врати, както и сешоариабе много луксозно, но няма климатична инсталацияама то там и не трябвавътрешния басейн е с фитнес и джакузи, а СПА процедурите са отличнилоби бара е до рецепцията с кафява кожена мека мебелкафето е Illy, а храната в ресторанта е фантастичнанавсякъде има видео контрол (моя милост е виновна за това )така че няма опастност да ти изчезне примерно колата от паркингаосвен това е монтирана и периметрова охранаи мога да ти издействам отстъпка за престояако е в делничен ден даже 2 пъти по-голяма както и за ресторанта .. http://www.velinahotel.com/ - това е сайтът на хотела, но всички снимки са от преди ремонтаи сега няма нищо общо ... с изключение на външния басейндруги хотели - препоръчвам Олимп и Дворецане бих препоръчал - РИЧNovitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
DiStefano написа:понеже съм вече ... така да се каже "почетен" гражданин на Велинград имам доста връзки из хотелите тамpinko написа:.Щеше ми се хотела да е около язовир Белмекен или Батак, че ще разтърквам един ML 320 CDI за няколко дни и ми се искаше да го потопя малко в кал и вода и да го наснимам, ама нейсе.Благодаря на всички. :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар