spasov2 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към компютърните специалисти
Collapse
X
-
-
Можеш да пробваш да пуснеш да записваш и в същото време да мериш с един мултицет 5-те и 12-те волта които ти подава захранването. Така ще ти е доста по-точно и даже и да изхабиш няколко подложки ще видиш дали не намаля подаваното напрежение по време на запис. Ако ти се занимава може да се пробваш да намериш къде по дъното ти е захранващата пътечка за паметта и да измериш и нея.Послушай колегите за Фортрона! Много ме е яд като видя какво внимание се обръща на всички компоненти освен на захранването. Може да ти излезе по-евтино в дългосрочен ако ти спаси другите чарколяци от изгаряне. И си вземи с голяма перка , ще ти спадне значително нивото на шума.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
deadairplane
-
Orcinus
ivjordan написа:първото нещо което трябва да направиш е да си купиш захранване Фортрон
Коментар
-
u_bo
има един момент с фортроните - появиха се и ментета , може да ги познаеш по мааалко по-ниската цена , но има и един сигурен начин - почти всички ментета фортрон са БЕЗ 3.3V захранване на SATA power конектора - или казано на български - НЯМАТ оранжево кабелче на черния захранващ конектор дето е за SATA хардове , а имат само жълт, черен и червен (12;0;5 V)така че ПРОВЕРИ преди да го купиш наистина първо смени захранването ако си решил сам да се мъчиш без да го караш на колега.Успех
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Значи, препоръчаха ми да сменя слотовете на РАМ-а и за известно време си помислих, че проблема е разрешен - успях да запиша няколко ДВД-та без рестарти, а и по друго време не се ресваше, но днес пак направи тоя номер и то без никаква причина, дори не го пипах в тоя момент. Тъй като му зададох да ми дава син екран, ми изписа следното съобщение:Stop: 0x000000f4 (0x00000003, 0x82f454b0, 0x82f45624,0x805fa42Търсих из гугъл какво значи тая грешка, но не успях да открия нищо, така че въпроса е висящShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
deadairplane
-
Защото търсиш на грешното място. Призводителя знае най-добре какво става с продуктите му. Пускаш грешката в търсачката на тоя саит и четеш има хиляди статии http://support.microsoft.com/default.aspxShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
deadairplane
-
u_bo
1. Не искам да обидя никого , само си казвам мнението.2. Занимавам се професионално със сервиз на компютри и отговорно мога да каза че с изключение на 2 до 3 поста всичко писано в тая тема са Глупости3. СЕРИОЗНО съм притеснен дали не е така и с останалите теми по форума - които се отнасят за проблемите по автомобилите и отстраняването имнай-добре би било да се пише по-отговорно във форума - да се дават съвети които сам си проверил върху себе си или си компетентен по въпросите ( но не само според теб а и според повечето хора)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар