Значи, имам следния компютърен проблем:Машината своеволно се рестартира от време на време. Мисля, че не е от дефект на операционната система, тъй като преинсталирах, но това не се промени. Струва ми се, че се случва, когато се натовари повечко, но отново не съм съвсем сигурен, тъй като най-често го прави, когато записвам DVD, но и в други случаи. Общо взето няма закономерност.Ясно ми е, че такъв проблем едва ли може да се локализира ,,от разстояние
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към компютърните специалисти
Collapse
X
-
u_bo
има форуми където ще ти отговорят по-бързо опиши си конфигурацията : cpu, mb, vga, hdd ... и най-вече новото ефтино захранване какво е?
Коментар
-
deadairplane
-
u_bo
deadairplane написа:johnfound написа:Слабо/некачествено захранване и/или високи температури - лошо охлаждане. Провери си температурата на процесора.
Коментар
-
системата е:RAM-а е две различни платки - DDR на 400 - 256МВ и DDR на 600 - 512МВ; Машината е с дъно Gigabyte KT400, AGP 8X/FS B333, процесор AMD Athlon Palomino 1800+, RAM - DDR на 400 - 768MB, видео NVidia FX 5500 256/128q TV out, DVD LG, нещо си, не го помня наизуст, а не ми се търси гаранцията, хард диск - Maxtor и него не го помня какъв точно бешеМишката не знам каква е, някаква рекламна е, не и пише моделаМонитора е Dell Trirnriton, 21", P1130Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Ами на мен компютърът ми се рестартираше винаги, когато се натовари. Махнах "килимчето’, което се беше образувало от саждите м/у процесора и вентилатора му, духнах по два пъти от двата края на захранването и след като излезе доволно количество прахоляк, включих компа и оттогава не съм имал проблеми с рестартирането- '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -
Коментар
-
deadairplane
-
ivjordan написа:системата е:RAM-а е две различни платки - DDR на 400 - 256МВ и DDR на 600 - 512МВ; Машината е с дъно Gigabyte KT400, AGP 8X/FS B333, процесор AMD Athlon Palomino 1800+, RAM - DDR на 400 - 768MB, видео NVidia FX 5500 256/128q TV out, DVD LG, нещо си, не го помня наизуст, а не ми се търси гаранцията, хард диск - Maxtor и него не го помня какъв точно бешеМишката не знам каква е, някаква рекламна е, не и пише моделаМонитора е Dell Trirnriton, 21", P1130Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Orcinus
u_bo написа:възможни причини подредени по вероятност- претоварване на захранването- некачествени и/или маломощно- дънна платка- видеоплатка - монитор - ако вкарва пиковеи една специaлна причина-- да не би да си с мишка A4 ??? ако е така ПЪРВО Я СМЕНИ И ... пробвай как е
Коментар
-
deadairplane
-
Orcinus
deadairplane написа:Всъщност ако си с Вин ХР си има инструменти да провериш причината точно каква е и да не се луташ в тъното. Обаче е прекалено сложно за обяснение особенно във постове. Ще се опитам в неделя да дойда на срещата на Peoples и ще ти покажа на лаптопа как става. Ама да знаеш не обещавам, в събота ще летя и си нямам на идея какво ще стане.Не се сърди ако не дойда.
Коментар
-
deadairplane
-
Orcinus
deadairplane написа:Има има
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар