Колеги някакъв ужас е Стара Загора е в дим . Тези хора за ненормални не 5 г. затвор малко са, доживотен .Цяла България гори заради бизнес интересите на някои си там. Снощи беше затворен пътя Стара Загора - Казанлък. И по всичко си личи че пожарите са умишлени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пожарите в България
Collapse
X
-
Punto SX написа:Rokambol написа:Нали бяха забранили да се изнася обгорена дървесина? Или тия в "турското" министерство пак си правят, каквото искат!
Коментар
-
Вчера към 19.45 в района на вече позагасен пожар около Кюстендилското полупланинско село Еремияса заловени двама индивида с МПС, с двайсетина готови факли в багажника - само да им драснеш клечката... Как да не ги застреляш на място такива... Информацията ми е от първа ръка...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И Гърция няма техника, и те искат от Русия самолети... Чудно ми е що от Русия искат и те, и ние, ми не от ЕС ?!?! Евала на русите, че не ни отказаха, ама аз пак няма да ги заобичам повече. То не че не сме си платили като попове за този самальот.А като имаше 1 млрд излишък, да бяха купили няколко хеликоптера или самолети за пожарната. Или поне малко по-модерни пожарни, да не се излагат със старите ЗИЛове и Шкоди огнеборците. А пък те тръгнаха да правят паметници и градинки... за жълтите царедворци говоря.Ясно що де, той donnna го е казал много ясно.
Коментар
-
Humppa
kkp написа:Да не забравяме и стърнищата ... ама там няма кой да контролира ...
Коментар
-
Относно техниката за гасене,виждал съм по телевизията преди много време реклама на машина направена в България за гасене на горски и полски пожари.Това си беше МТЛБ преработено за тази цел.Направо си влизаше в огъня и го изгасяше както се казва за норматив.Къде ли са тези машини сега?Сигурно е нямало никакъв интерес и производството изобщо не е започнало,мое предположение.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар