В този сайт намерих една единствена статия на Карбовски, която е от преди 2004 г., и между впрочем е преписана и на други места по Интернет. Статията е тази:http://www.e-bane.net/modules.php?na...колкото в нея не видях нищо еднакво с моята (и няма как да има, след като за първи път я виждам), ви давам втори шанс да посочите източник, от който съм преписвал.А иначе дискусията се развива в доста интересна посока - никакви конкретни аргументи срещу мен, а предимно грозни епитети...Между впрочем, преди да говорите за Карбовски, е добре някой от вас да каже говорил ли е някога изобщо с него. Аз съм говорил и то пред очите на няколко стотин хиляди човека пред телевизорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се замислим ...
Collapse
X
-
Тц, бъркаш, друга е... нещо взехме да се занимаваме с теб, за което съм главният виновник и се извинявам на колегите си.Съвсем друга беше идеята.... едно явление, а не явлението дб.За явлението дб доста е писано, така, че моля те не си преви безплатен pr защото просто ще дръпна шалтера и трябва да пръскаме поне една седмица дезинфекционни материали и обезмирисители из форума... Разкарай се с добро.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Rokambol написа:Дааа, тъжна картинка. Няма нищо, което да не е истина. Само, че според мен, трябва да се наложи военно положение, иначе няма оправия.Ferrari написа:Харесвам статиите на Добри. С него се познаваме и сме приятели повече от 20 години. Не знам знаеш ли, че той е един от админите на този форум.Rokambol написа:Не знаех, но се радвам, че такъв трезвомислещ човек е админ при нас.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Rokambol написа:Дааа, тъжна картинка. Няма нищо, което да не е истина. Само, че според мен, трябва да се наложи военно положение, иначе няма оправия.Ferrari написа:Харесвам статиите на Добри. С него се познаваме и сме приятели повече от 20 години. Не знам знаеш ли, че той е един от админите на този форум.Rokambol написа:Не знаех, но се радвам, че такъв трезвомислещ човек е админ при нас.
Коментар
-
Rokambol написа:... да се замислим...
Коментар
-
И аз не го познавам колега, обаче до известна степен е прав. Тук няма така нареченото гражданско общество. Не може в белите страни само заради един запис в който уличава министър-председателя че е намалил процента на безработицата в годишния отчет (май така беше, или пък процента на БВП) а тук тия дето ни лъжат всеки ден и се гаврат с нас както си искат да не им се търси никаква сметка. Хората по света за 1-2% увеличение на ток, вода или нещо от тия услуги се вдигат на бунт а тука и при увеличения от 100% само знаеме да роптаеме и нищо не правим. 97-ма година всички видяхме, че като се надигне народа - МОЖЕ. Но сега на всеки му е лесно да плюе вместо да се организира и да наплюе в лицето който трябва.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:97-ма година всички видяхме, че като се надигне народа - МОЖЕ.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Ами колега, положението малко се оправи. Това МОЖЕ. Ти какво, живееш на същото дередже като 97-ма година ли ? Редиш се от рано сутрин за хляб ли ? Не можеш да си позволиш цяла буца сирене ли ? Тогава развързаха кесията. Сега ако се надигнем, няма къде да бягат. Пак ще я развържат. Геврекчийте (шоферчетата от градския транспорт) като натиснаха .. вдигнаха им и без това високите заплати. На фона на това, че един доктор взима 500 лв, медицинска сестра 250 лв, полицай 400 лв, миньор 500 лв .. някъв тъпунгер дето няма и основно образование да ми взима заплата почваща от 800 лв и често пъти надвишаваща 1000 лв е малко .. Но използваха. Натиснаха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар