Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се замислим ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В този сайт намерих една единствена статия на Карбовски, която е от преди 2004 г., и между впрочем е преписана и на други места по Интернет. Статията е тази:http://www.e-bane.net/modules.php?na...колкото в нея не видях нищо еднакво с моята (и няма как да има, след като за първи път я виждам), ви давам втори шанс да посочите източник, от който съм преписвал.А иначе дискусията се развива в доста интересна посока - никакви конкретни аргументи срещу мен, а предимно грозни епитети...Между впрочем, преди да говорите за Карбовски, е добре някой от вас да каже говорил ли е някога изобщо с него. Аз съм говорил и то пред очите на няколко стотин хиляди човека пред телевизорите.

Коментар

Тц, бъркаш, друга е... нещо взехме да се занимаваме с теб, за което съм главният виновник и се извинявам на колегите си.Съвсем друга беше идеята.... едно явление, а не явлението дб.За явлението дб доста е писано, така, че моля те не си преви безплатен pr защото просто ще дръпна шалтера и трябва да пръскаме поне една седмица дезинфекционни материали и обезмирисители из форума... Разкарай се с добро.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Rokambol написа:
        Дааа, тъжна картинка. Няма нищо, което да не е истина. Само, че според мен, трябва да се наложи военно положение, иначе няма оправия.
        Хм, това прочете ли го?http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...Надявам се да си... без коментар! Редактирай си org на com...И още нещо приятелю,
        Ferrari написа:
        Харесвам статиите на Добри. С него се познаваме и сме приятели повече от 20 години. Не знам знаеш ли, че той е един от админите на този форум.
        Rokambol написа:
        Не знаех, но се радвам, че такъв трезвомислещ човек е админ при нас.
        Аз също се радвам, "че такъв трезвомислещ човек е админ при вас"....Коментарът пак е излишен, според мен е въпрос на време, ти знаеш какво!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Дърпай шалтера.И за мен тази дискусия е загуба на време.

Коментар

Добри, вечни ми кандитат за нещо, покажи ми един интернет форум от който да не си натирен.Нахален си като конска муха, не се ли усещаш вече?

Коментар

кандидат за ядрен опит

Коментар

Nino написа:
                Rokambol написа:
                Дааа, тъжна картинка. Няма нищо, което да не е истина. Само, че според мен, трябва да се наложи военно положение, иначе няма оправия.
                Хм, това прочете ли го?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16860Надявам се да си... без коментар! Редактирай си org на com...И още нещо приятелю,
                Ferrari написа:
                Харесвам статиите на Добри. С него се познаваме и сме приятели повече от 20 години. Не знам знаеш ли, че той е един от админите на този форум.
                Rokambol написа:
                Не знаех, но се радвам, че такъв трезвомислещ човек е админ при нас.
                Аз също се радвам, "че такъв трезвомислещ човек е админ при вас"....Коментарът пак е излишен, според мен е въпрос на време, ти знаеш какво!
                1. Не познавам Добри.2. Това , което е написано или преписано от него напълно съвпада с моя начин на мислене, т. е. на трезвомислещ човек.3. Това, че някой от вас си има лично отношение към него не е моя работа и хич не ме интересува.4. Тази дискусия, която се получи в крайна сметка потвърждава написаното(преписаното) от въпросното лице. Ние, Българите наистина все виждаме сламката в окото на другия, а не забелязваме гредата в своите!Аз подкрепям идеите, изложени в статията с двете ръце, а кой стои зад нея не е толкова важно. Важното е, както каза The_Wicker_Man - да се замислим...
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
                  ... да се замислим...
                  Ами направи го. Прочети пак статията. Ако не ти направи впечатление как фактите се представят тенденциозно, как на истината се гледа от едната й страна, замисли се пак. Там идеи няма (няма и как да има). Тук някой спомена думата "аргументи". Защо?!? Утре, когато ми подхвърлят статията на поредния "умник", жаден за слава, решил да прави революция в съзнанието ми, пак ли ще трябва да се аргументирам? Защо той не се аргументира?!?П.С. И аз не познавам автора, няма как да имам лично отношение към него. Абсолютно в страни съм и от интригите между двата форума.

Коментар

И аз не го познавам колега, обаче до известна степен е прав. Тук няма така нареченото гражданско общество. Не може в белите страни само заради един запис в който уличава министър-председателя че е намалил процента на безработицата в годишния отчет (май така беше, или пък процента на БВП) а тук тия дето ни лъжат всеки ден и се гаврат с нас както си искат да не им се търси никаква сметка. Хората по света за 1-2% увеличение на ток, вода или нещо от тия услуги се вдигат на бунт а тука и при увеличения от 100% само знаеме да роптаеме и нищо не правим. 97-ма година всички видяхме, че като се надигне народа - МОЖЕ. Но сега на всеки му е лесно да плюе вместо да се организира и да наплюе в лицето който трябва.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                      97-ма година всички видяхме, че като се надигне народа - МОЖЕ.
                      И какво може? Какво се промени за народа от това, че пред 97-а свали правителството, което между другото си тръгна без много много да се опъва. Затова вече народа не вярва на бунтове и на Иван Костов. А по повод на статията която обсъждаме. И тя и всички статии на Добри са един дол дренки - все той е правият и все другите са глупави и имат нужда от просветление. Мене лично подобни статии ме дразнят неимоверно. Според такива статии (не е само добри - то си е стил в журналистиката) българите се делят на две групи 1. Бай Ганьовци, които имат нужда от "революция в съзнанието" - тоест "не мислят правилно".2. Автора на статията, който единствено мисли правилно и е решил да ни открехне нас непросветените как да мислим.Истината разбира се не е такава - българското общество е като всяко друго - шарено. Има всякакви хора със всякакво мислене. Такива като Добри, които виждат света като "Аз съм прав и който се съгласява с мен и той е прав, а всички други трябва да се променят." също имат право на съществуване, но това не значи, че трябва да ги харесвам.
                      Fiat Ritmo 105TC
                      1600cc 105к.с.

Коментар

Ами колега, положението малко се оправи. Това МОЖЕ. Ти какво, живееш на същото дередже като 97-ма година ли ? Редиш се от рано сутрин за хляб ли ? Не можеш да си позволиш цяла буца сирене ли ? Тогава развързаха кесията. Сега ако се надигнем, няма къде да бягат. Пак ще я развържат. Геврекчийте (шоферчетата от градския транспорт) като натиснаха .. вдигнаха им и без това високите заплати. На фона на това, че един доктор взима 500 лв, медицинска сестра 250 лв, полицай 400 лв, миньор 500 лв .. някъв тъпунгер дето няма и основно образование да ми взима заплата почваща от 800 лв и често пъти надвишаваща 1000 лв е малко .. Но използваха. Натиснаха.

Коментар

Working...
                        X