Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се замислим ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се замислим ...

Колеги, прочетете тази статия. http://www.komentari.com/web/modules...помняте ли си една теме в която разисквахме, кой е виновен за кретенята по улиците. Аз писах, че сме виновни всички. Тогава много ме нападнаха и казаха че вината е била в КАТ и държавата. Прочетете я тази тема. Не е ли вярно ...

Тамън тръгнах да я чета и след като прочетох това се отказах:
    Българският народ е най-големият вредител сам за себе си.
    Повече няма нужда да чета. Останалото е анализ на казаното в първото изречение.П.С. Между другото като видях Добри, пльоснат там, се уплаших!

Коментар

Eвала на евалата... чии статии да чета, на едно недорасло, цинично, нагло копеле, което и майка си би продало да да се намърда при онези които вземат, но не дават...!Колега автор на темата, поинтересувай се за автора на статията, гугъл ще ти помогне!"Айде нема нужда"!ПС..На бас, че въпросното копеле съвсем скоро ще има неприятности с Карбовски, тази статия е на 80% изплагиатствана от негова подобна.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Дааа, тъжна картинка. Няма нищо, което да не е истина. Само, че според мен, трябва да се наложи военно положение, иначе няма оправия.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Да не ви казвам, че автора на статията е Dobri - човек, когото не уважавам, а с политическите му възгледи, определено не съм съгласен.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Къде е старията на Карбовски и кога е публикувана? Интересно ми е да я видя...

Коментар

dobri2 написа:
              Ами ти ще кажеш - ти си я преписал...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                dobri2 написа:
                Ами ти ще кажеш - ти си я преписал...
                Ох, днеска ме съсипа от смех

Коментар

Попитах, за да и видя датата. Защото моята статия е от 2004 г. и ако неговата е с по-късна дата, ще е голяма чест за мен, че ме е оценил по подобен начин...Та ако имате линк, ще се радвам да ми го дадете...

Коментар

dobri2 написа:
                    Та ако имате линк, ще се радвам да ми го дадете...
                    А, твоята не беше ли от 89г още?! Eто от този сайт, направи си труда да я намериш.http://www.e-bane.net/modules.php?na...1471Иначе си единица мярка за ГЬОНСУРАТЛЪК! Събирателния образ на написаното във въпросната статия.
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Явно Добри пак е пръднал, лошото е че когато той пръдне, целия интернет замирисва!

Коментар

tomny написа:
                        Явно Добри пак е пръднал, лошото е че когато той пръдне, целия интернет замирисва!

Коментар

tomny написа:
                          има решениеда си сложи егр система,поне като фръцка да не осмърдява нета

Коментар

А прочетохте ли мнението на 4ardafon в "Коментари". Той наистина е много прав (4ardafon) ...
                            - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

pugsy написа:
                              има решениеда си сложи егр система,поне като фръзка да не осмърдява нета
                              Не става така, на него целта му е да замирише.

Коментар

Working...
                              X