Българските медици се завръщат в България, успяха да ги спасят!!!Очаква се към 10.00 да са на българска земя!Променено заглавие kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Медиците ни летят за Родината! Кацнаха!
Collapse
X
-
Въпроса сега е дали Първанов ще се покаже мъж на място въпреки изключително деликатнато ситуация...Сутринта адвокатаът на медиците в студиото на Коритаров, мислейки, че не е в ефир каза, че указа за помилването е готов, но де да видим... ДАНО!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Humppa
Коментар
-
Президента е точен човек. Затова отказа на последните избори да го издигне БСП. Защото не е съгласен с тяхната политика. Той и Доган са единствените политици (казвам политици а не п*тки) в България. Доган е политик защото от как е в политиката, тая лисица почти винаги е с управляващите и успява да измъкне кавото иска. Иначе съм сигурен, че президента ще ги помилва. Само че не Първанов, ами Марин. Защото не президента ами вицето помилва.
Коментар
-
soulkeeper написа:току що прочетоха : президента е подписал указа за помилването на сестрите, вече найстина са свободниVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa написа:Надявам се и аз Гоце да се покаже мъжкар... Но като ги знам какви п###и са нашите политици...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
coolboby написа:Пука им на шушоните на Либия, че Първанов оневини медиците..нали си получиха паричките....
Коментар
-
тъй се прави политика - като либийците... не като нашите - поискат им пръст - те свалят гащите....иначе по темата - горките жени.... разбиха им живота, здравето - всичко... някой сеща ли се сега за Сергей Антонов??? човека е с дълбоки психически проблеми... дано и с тези сестри не стане така - днес всички искат де се снимат с тях, а утре .....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар