Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

6500лв за JTD-то ми?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    6500лв за JTD-то ми?

    Колеги, вече съм обсебен от идеята да Карам 156 2.4ЖТД.Поради факта, че трябва да продам моята кола и тогава да си купа Алфата, ви питам дали това е нормална цена, която мога да взема на колата ми.Значи Бравата е ЕЛХ изпълнение произведена по рама 08-’99, АБС с ЕБД, Егбег, 4 ел. прозореца, подлакътник, климатроник, халогени и т.н.Бих казал, че колата е перфектна, давам гаранция, че няма никакви ядове с двигателя и т.н. Маслото за 6500км. не е мръднало въобще. Всичко по нея е сменено, като обслужване, ролки, масла, филтри, аларми, застраховки нови гуми преди 200км за отпред и т.н. Всичко работи включително и клапата за рециркулация на въздуха в купето Май само задния (среден) стоп прекъсва от време на време - за това се сещам. За всичко си пазя точната дата на сменяне и парите, които съм дал.Та за това, дали ако и искам толкова пари някой би се заинтересувал от нея?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    #2
    Според мен 6000 е по-реална цена. Като търсех моята имаше доста 99-а по пет и нещо но не ми се даваха толко пари. Предполагам че и сега ги има по пазарите на същите пари.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

    Коментар


      #3
      Според мен пък не е лоша цената. За обслужена кола на, която всичко и е наред,както казва колегата ги давам веднага(ако мислех да купувам де).Според мен колега, дръж си на цената.То за пет, пет и нещо ще вземеш кола за която не е много сигурно какво и е състоянието,после трябва да я обслужваш,регистрираш и тем подобни, и тя станала повече от 6500.
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

      Коментар


        #4
        Колега, може и да си прав, но като тръгнеш да купуваш и логиката се променя. Аз мога да кажа, че ще дам и 8000 лв. ама в момента не мисля да купувам, а като тръгна да купувам ще се огледам за нещо по-евтино. А относно обслужването - нищо лично, но дори аз да я купя пак ще сменя консумативите. Мисля, че повечето колеги биха препоръчали същото. А че има боклуци за тези пари има, но има и читави!
        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

        Коментар


          #5
          Щом си убеден в качествата на колата си, дръж си цената ! Все някой ще я оцени, не я давай на цена, за която после ще съжаляваш. И не се вслушвай в съветите на "разбирачи", които ти казват "в мобиле-то тази кола върви по 5500" например. На такива аз отговарям - "Купи си тогава от мобиле-то" . Темата е актуална и за мен, защото и аз си продавам колата, но няма да сваля и лев от това, на което аз съм я оценил. Когато преди 2 години си продавах опела, пак ме убеждаваха да сваля цената, но в крайна сметка я продадох на желаната от мен цена. А човекът, който я купи от мен, ме поздравява винаги, когато се видим. Успех !
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

          Коментар


            #6
            Ами в неделя бях на Горубляне.Да кажа Брава под 6500 не видях да има. Бравота много и за по 5-5500!Дори сега в мобиле.бг има единствена (бяла) за под 6000 пари, всички останали са над 6500лв.Да не говорим, че са СХ изпълнение, което за мен си е голяма разлика.А ако напиша и цената на консумативите, които съм сменил, дори само първоначалните (задължително всички ролки са СКФ, ремъци Дайко и Гейтс) и ще видите каква би била цената само ако си я купиш и я подкараш. Да не говорим за останалото, застраховки, гуми (не видях нито една от всичките коли със здрави гуми), и тук таме ако искаш да оправиш нещо, което не е наред с колата (до сега не съм видял всичко да работи).А ако отвориш двигателя, както казваш, че отново да смениш всички ремъци и видиш, че дори надписите по тях си стоят?Пак ли ще ги смениш въпреки, че са сменени?А регистрацията на кола особено в момента в София? Аз това време го имам за пари, което трябва да се прекара там.А данъка (моята е регистрирана като 65кс. с катализатор )... Има още колко да изброявам със суми (ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ), без други излишни пари....А като си купиш кола от Горубляне или там от където е ще ти дадат ли гаранция за мотора (аз давам такава)- не гори масло и т.н.Ама както и да е винаги ще се предпочете "нов внос", както и аз правих в началото, но сега разбирам какви пари се пестят, ако се вземе някаква кола внесена и карана малко време в България - по рентабилно си е за мен.Застраховката си е само 700лв.Ха сега на колко пари ще си купиш кола, която да си направиш всичко това - някъде на около 4500-макс 5к. пари. Е ако има такава някой да продава бих си я взел веднага, да сменя на Жената Пунтото , като пак повтарям, това което съм написал са пари единствено да си поставиш номерата, да и смениш ремъците, застраховка и всичко свързано с това!!!
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

            Коментар


              #7
              Колега, съгласен съм за горубляне и мобиле.бг, но я се разходи до Дупница и ще си говорим пак.А относно твоята цена - колата е твоя и сам решаваш за колко ще я дадеш и дали да я дадеш, но не мога да разбера защо питаш за цена след като си толко убеден в собственната си преценка? За консуматишите - може и да са нови, но от къде да знам че не са ментаци? В какво се изразява гаранцията? Никъде не видях да пишеш за мънибек?Погледни цените в къпува продава във форума и сравни. Или ще кажеш, че на другите не може да се вярва а само на теб може?
              Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

              Коментар


                #8
                kkp написа:
                ....Погледни цените в къпува продава във форума и сравни. Или ще кажеш, че на другите не може да се вярва а само на теб може?
                До сега не съм видял в раздела продава някой да продава Брава ЖТД.Ама както и да е. Дори и до Дупница се разкарах....Нали се оглеждам за 156, пък като му дойде времето ще отиде темата в продава
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

                Коментар


                  #9
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17151Браво е не е брава, но разликата между двете е 500 лв ...
                  Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

                  Коментар


                    #10
                    е, и две врати още.За изящните стопове да не говорим. На бравото задницата му не ми харесва.
                    Brava 1.6 16V, Бензин

                    Коментар


                      #11
                      Аре да не ме дразните с тази Брава а...... И без това искам дизел с климатик. Лигите ми потекоха. Ама не му е дошло времето още........ Охххх на батко ще скъсам ако те взема пиленце......
                      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                      Совалката средно на LPG
                      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

                      Коментар


                        #12
                        Megadeth всичко е въпрос на вкус.Сори но не се сдържах, на мен пък точно задницата на Бравата не ми харесва и точно поради тази причина не си взехме Брава.По темата: Мисля, че цената ти е Ок.При сериозен клиент може да се наложи да чупиш 200-300лв максимално, колкото ей така да стане сделката.Ще ти дам личен пример, бях харесал едно Браво същото като моето в момента но сив металик с много хубава джанта, газето искаше 6 900 , и по телефона му казах дай смъкни ми я на 6 500 (понеже толкова имах макс.) но не пожела и така не я взехме, незнам какво е станало с Бравото но не съжалявам.
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

                        ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

                        Коментар

                        Working...
                        X