Тази тема беше пускана от мен преди дори може в стария форум да е било,но още ме гризе това ,че не мога да се свържа с издателството което е пуснало книгите-ръководства с твърди корици за определени марки атомобили и от тогава няма нищо издадено.Желанието ми е ако има някой идея как да се свържем с тях и им предоставим ръководствата които имаме на английски за да ги преведат и направят книгата.Доколкото си спомням издателството се казва Аутопоинт и мисля е в Горна Оряховица.Пускам и анкета във форума кой желае такава книга на български.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Книга за Фиат Браво,Брава,Мареа на български
Collapse
X
-
Tornado написа:Няма ли начин да се пусне анкета кой иска книга.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пускам анкетата за да се разбере евентуално ако се намери издателство което да направи книгата да се знае поне от форума колко книги ще се закупят.Естествено първата е за мен.Това в рамките на шегата-хайде гласувайте.Ако някой се досети за приятели със същите автомобили които желаят да пише за бройката.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Нуждата от такава книга е много голяма, но се съмнявам, че ще се осъществи реализирането и. Превода е скъп, редакцията трябва да е от технически грамотни хора, а печата на много високо ниво, най вече заради снимките в нея. Аз лично бих си купил такова издание на цена до 40лв. Ако се направи нещо по въпроса, ме бройте твърдо.
Коментар
-
Забравете ....Превода е най малката грижа.Въпроса е какво ще се превежда.Това описание което циркулира в интернет е сканирано от хартиен носител.За да може да се издаде легално трябва да се вземе съгласието на автора му или собственика му.Като за това сигурно ще трябва и да се плати ...По лесно е да се научи английски
Коментар
-
ilkor написа:Забравете ....Превода е най малката грижа.Въпроса е какво ще се превежда.Това описание което циркулира в интернет е сканирано от хартиен носител.За да може да се издаде легално трябва да се вземе съгласието на автора му или собственика му.Като за това сигурно ще трябва и да се плати ...По лесно е да се научи английски
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар