Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Книга за Фиат Браво,Брава,Мареа на български

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Книга за Фиат Браво,Брава,Мареа на български

Тази тема беше пускана от мен преди дори може в стария форум да е било,но още ме гризе това ,че не мога да се свържа с издателството което е пуснало книгите-ръководства с твърди корици за определени марки атомобили и от тогава няма нищо издадено.Желанието ми е ако има някой идея как да се свържем с тях и им предоставим ръководствата които имаме на английски за да ги преведат и направят книгата.Доколкото си спомням издателството се казва Аутопоинт и мисля е в Горна Оряховица.Пускам и анкета във форума кой желае такава книга на български.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Няма ли начин да се пусне анкета кой иска книга.

Коментар

Tornado написа:
      Няма ли начин да се пусне анкета кой иска книга.
      можеш да пуснеш анкета и в тази тема като отидеш на "Редактирай"...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пускам анкетата за да се разбере евентуално ако се намери издателство което да направи книгата да се знае поне от форума колко книги ще се закупят.Естествено първата е за мен.Това в рамките на шегата-хайде гласувайте.Ако някой се досети за приятели със същите автомобили които желаят да пише за бройката.

Коментар

Според мен няма нужда от анкета, а направо инициативата да стане факт. Едва ли някой ще откаже да притежава книга за Фиат Браво/а/Мареа на български език ...

Коментар

Гласувам с да, но предлагам да се редактира заглавието на анкетата. Трудно се разбира за какво точно е.
            Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

kkp написа:
              Гласувам с да, но предлагам да се редактира заглавието на анкетата. Трудно се разбира за какво точно е.
              Предлагаш само ами дай идеята де.

Коментар

Желаете ли книга за Фиат Браво,Брава и Мареа на Български езикилиИмате ли книга за Фиат Браво,Брава и Мареа на Български език...В зависимост от това какво искаш да попиташ.
                Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

книга

То въпроса е да е праведена на Бъргарски иначе няма файда и като е на файл пак става да си го четеш незнам кой ще се навие да е преведе
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Нуждата от такава книга е много голяма, но се съмнявам, че ще се осъществи реализирането и. Превода е скъп, редакцията трябва да е от технически грамотни хора, а печата на много високо ниво, най вече заради снимките в нея. Аз лично бих си купил такова издание на цена до 40лв. Ако се направи нещо по въпроса, ме бройте твърдо.
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

добре де толкова много хора с браво/а мареа,може да се съберат пари и да се плати превода,като се направи пак в пдф формат книгата

Коментар

pugsy написа:
                        добре де толкова много хора с браво/а мареа,може да се съберат пари и да се плати превода,като се направи пак в пдф формат книгата
                        Добро предложение..макар, че едва ли всеки би дал пари.. като знае, че после ще получи на аванта онлайн версия

Коментар

Забравете ....Превода е най малката грижа.Въпроса е какво ще се превежда.Това описание което циркулира в интернет е сканирано от хартиен носител.За да може да се издаде легално трябва да се вземе съгласието на автора му или собственика му.Като за това сигурно ще трябва и да се плати ...По лесно е да се научи английски

Коментар

ilkor написа:
                            Забравете ....Превода е най малката грижа.Въпроса е какво ще се превежда.Това описание което циркулира в интернет е сканирано от хартиен носител.За да може да се издаде легално трябва да се вземе съгласието на автора му или собственика му.Като за това сигурно ще трябва и да се плати ...По лесно е да се научи английски

Коментар

Working...
                            X