wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой колко тежи и как се справяте с килцата?
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
idm написа:Абе вие приказката за дебелите мъже не е ли знаете ве? Един дебел мъж дори и дане може да удовлетвори една жена стига и само малко да поседи върху нея и пак ша я измори
Коментар
-
snake: Аз бих искал подробности?Кажи какво да променя, че да смъкна 12-15кг. ?Благодаря предварително"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:snake: Аз бих искал подробности?Кажи какво да променя, че да смъкна 12-15кг. ?Благодаря предварителноTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:...Идеята е да няма ударни отслабвания с някакви луди диети...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
snake написа:tyson написа:snake: Аз бих искал подробности?Кажи какво да променя, че да смъкна 12-15кг. ?Благодаря предварително
Коментар
-
snake написа:tyson написа:snake: Аз бих искал подробности?Кажи какво да променя, че да смъкна 12-15кг. ?Благодаря предварителноFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Хора! Осъзнайте се! Това не яжте, онова не яжте, не пушете, не ходете по жени....Ай сиктир бре... Като последица от всичко това какво се получава по принцип, де факто и на практика - ще си умрете здрави и праведни... Аре нема нужда... БЕЗ МЕНЕ! Да живеят солените и мазни свински пържоли и червеното вино! Я сум питбул ТЕРИЕР!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За да изглеждате чудесно мога да Ви кажа част от нещата, които трябва да консумирате:Ориз, Боб, Леща, Нахут, Грах, Яйца, Пилешко месо, Риба, Картофи (Варени) ... всякакъв вид зеленчуци, много плодове, ако спортувате консумирайте повече банани за закуска и т.н. Също, ако спортувате интензивно няма да е лошо да си вземете соев протеин, който да приемате като добавка към храната. Най-добре може да го комбинирате с боб, но никога с месо. Препоръчително е да си купите и бирена мая, като може да пиете по 6-10 хапа дневно в зависимост от това колко често спортувате и по колко.Бял хляб забравете, купувайте си Бонус ...Пица, хамбургери и други глезотии можете да си позволявате, но гледайте да е рядко, например 2-4 пъти месечно. Същото важи и за шоколадите. Разбира се тези неща зависят много и от начина по който и по колко спортувате. Аз си позволявам, но пък за сметка на това спортувам много.Хранителния режим обсъдете с доктор специализирал в областта. Мога да Ви дам едно име, на което са изполвали услугите Къци Вапцаров, Шерифа от "Ку-Ку Бенд" (не случайно отслабнаха) и то е Георги Гайдурков. Кабинетът му е в София. Аз също ползвам услугите му от около 12 години вече, т.е. от самото му започване. Само знайте, че ще трябва да си преобърнете целия досегашен начин и режим на хранене. Първите седмици е най-трудно, но след това става начин на живот. След този момент ще забравите за хапчета за каквото и да било, гарантирам Ви го!В зависимост от целта Ви, килограми много лесно се свалят или качват, но всичко зависи от начина на хранене.
Коментар
-
мен ако питате - всичко си е до ген...аз съм 61 кг. - снощи се теглих заради темата - на 178 см.....преди казармата бях 55... в казармата за два месеца станах 64-5 кг. и после свалихна 60 плюс/минус 1 кг. и така вече мммммммм колко станаха... 17 години....вуйчо ми е кльощав като мен / на баба ми рода е Крантеви - от кранта - дръглив кон /, баща ми и той сега е на 61, ама повече от 75 кг. не го помня...моите хранителни навици - ям всичко, обичам да е по-мазничко примерно както казва Киро - една мазна свинска вратна пържола с биричка сега на обяд ще ми легне мноо добре...преди 5 години и нещо спрях цигарите - не мръднах нито килограм....жената и мен ме тъпчи сутрин със закуски и сандвичи, ама тц.... обвинява ме, че хората ще си помислят, че ме държала гладен.... пък тя си готви добре! даже по-добре от майка ми!!! това и беше за рожденния ден в четвъртъкFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
wwweb написа:За да изглеждате чудесно мога да Ви кажа част от нещата, които трябва да консумирате:Ориз, Боб, Леща, Нахут, Грах, Яйца, Пилешко месо, Риба, Картофи (Варени) ... всякакъв вид зеленчуци, много плодове, ако спортувате консумирайте повече банани за закуска и т.н. Също, ако спортувате интензивно няма да е лошо да си вземете соев протеин, който да приемате като добавка към храната. Най-добре може да го комбинирате с боб, но никога с месо. Препоръчително е да си купите и бирена мая, като може да пиете по 6-10 хапа дневно в зависимост от това колко често спортувате и по колко.Бял хляб забравете, купувайте си Бонус ...Пица, хамбургери и други глезотии можете да си позволявате, но гледайте да е рядко, например 2-4 пъти месечно. Същото важи и за шоколадите. Разбира се тези неща зависят много и от начина по който и по колко спортувате. Аз си позволявам, но пък за сметка на това спортувам много.Хранителния режим обсъдете с доктор специализирал в областта. Мога да Ви дам едно име, на което са изполвали услугите Къци Вапцаров, Шерифа от "Ку-Ку Бенд" (не случайно отслабнаха) и то е Георги Гайдурков. Кабинетът му е в София. Аз също ползвам услугите му от около 12 години вече, т.е. от самото му започване. Само знайте, че ще трябва да си преобърнете целия досегашен начин и режим на хранене. Първите седмици е най-трудно, но след това става начин на живот. След този момент ще забравите за хапчета за каквото и да било, гарантирам Ви го!В зависимост от целта Ви, килограми много лесно се свалят или качват, но всичко зависи от начина на хранене.
Коментар
-
wwweb написа:За да изглеждате чудесно мога да Ви кажа част от нещата, които трябва да консумирате:Ориз, Боб, Леща, Нахут, Грах, Яйца, Пилешко месо, Риба, Картофи (Варени) ... всякакъв вид зеленчуци, много плодове, ако спортувате консумирайте повече банани за закуска и т.н. Също, ако спортувате интензивно няма да е лошо да си вземете соев протеин, който да приемате като добавка към храната. Най-добре може да го комбинирате с боб, но никога с месо. Препоръчително е да си купите и бирена мая, като може да пиете по 6-10 хапа дневно в зависимост от това колко често спортувате и по колко.Бял хляб забравете, купувайте си Бонус ...Пица, хамбургери и други глезотии можете да си позволявате, но гледайте да е рядко, например 2-4 пъти месечно. Същото важи и за шоколадите. Разбира се тези неща зависят много и от начина по който и по колко спортувате. Аз си позволявам, но пък за сметка на това спортувам много.Хранителния режим обсъдете с доктор специализирал в областта. Мога да Ви дам едно име, на което са изполвали услугите Къци Вапцаров, Шерифа от "Ку-Ку Бенд" (не случайно отслабнаха) и то е Георги Гайдурков. Кабинетът му е в София. Аз също ползвам услугите му от около 12 години вече, т.е. от самото му започване. Само знайте, че ще трябва да си преобърнете целия досегашен начин и режим на хранене. Първите седмици е най-трудно, но след това става начин на живот. След този момент ще забравите за хапчета за каквото и да било, гарантирам Ви го!В зависимост от целта Ви, килограми много лесно се свалят или качват, но всичко зависи от начина на хранене.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар