аз по едно време си бях станал - 103кг на 193см - мутра и половина ама спрях да се наливам като свиня с Кока Кола , както и прекратих честата употреба на бял хляб и сега съм 90кг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой колко тежи и как се справяте с килцата?
Collapse
X
-
rustson написа:Уххх МИКИЦИ, БУХТИ , или пък баничка с бозаааа, еее пичове то станало обедно време в игри и закачки! )lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Сутрин не закусвам, ям на обяд и повече на вечеря, разхождам се с кучето вечер в парка, от време на време колело, а иначе един Орбитрек вкъщи само събира прах. 170 см, 53 кг. Колеги, всичко е ген и обмяна на веществата! :DМного обичам пици, банички и сандвичи, не отказвам на сладкиши и шоколад и основното ядене е месо.
Коментар
-
Аз по принципи си мисля, че имам бърза обмяна на веществата защото често ходя до тоалетна....но това не ми помага да не качвам килограми...Преди няколко години като влизах в казармата имах така леко заоблена фигура - 75 кг. Уволних се 95................... и до ден днешен съм в тази категория +- 5-7 кг в зависимост от сезона.Пролетта бях 93кг. в момента съм 87, вероятно от топлото съм отслабнал малко.Та така е колеги....като гледам повечето постове сме се в една категория, че не знам какво ще правим...?Идеи някой?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
оф питате ли ме мен като требва да качвам килца а няма кога да се ходи на фитнес уж си мислех че покрай колата ще кача нещо ама нее седя си в един интервам 70-75 а съм 193 висок и направо се чудя вече кво да правя най честото ми ядене е пица или някой сандвич и пак не става с качванетоFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
ikov_Vr написа:оф питате ли ме мен като требва да качвам килца а няма кога да се ходи на фитнес уж си мислех че покрай колата ще кача нещо ама нее седя си в един интервам 70-75 а съм 193 висок и направо се чудя вече кво да правя най честото ми ядене е пица или някой сандвич и пак не става с качването
Коментар
-
Не се притеснявайте и при мен положението е същото.Декември 2005 се прибрах от Ирак 78.До юни тази година успях да стигна 95.Сега тук в Афганистан съм смъкнал от 95 на около 88 за около 40 дни с упорити диети и малко спорт.Това всичкото е при височина 184 см.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Всичко си е до ген! От 20-на години да съм мръднал плюс-минус 2-3кг около 90-те при ръст 188см. :D Това без диети, хапвам си от всичко с известни много малки ограничения, предпочитам вървенето пеша на кратки разстояния, пийвам си ракийка, биричка, винце /от всичко по малко според настроението, но без смесване и никога преди път/, жената готви прекрасно ... Никога /ама наистина никога / не излизам сутрин от къщи без да закуся! От 3-4 години почти не спортувам - за съжаление. Пуша - по около 1 кутия за ден-два /зависи от настроението и обстановката/.Лично мнение: Не е здравословно и за препоръчване както драстичното отслабване, така и драстичното трупане на килограми. Много е важно всеки да се чувства добре в собствената си кожа и да се движи около златното сечение за мъжете - кг=ръст - 100!
Коментар
-
Това е много яка тема. Ама, пичове, всичко е въпрос на ген и метаболизъм. За мен мога да кажа, че важи приказката за коня-бегач и мъжа-е...ч. Доскоро имах добре оформени плочици на корема, ама вече пусто започнаха да се заличават фугите . Маам си сутрин баници с боза, пия си бири с риби, не се лишавам от каквато и да е храна и цигари. И откакто съм се уволнил преди 20 години все съм 70 кг при ръст 177.
Коментар
-
От 19 годишен до 33 на колкото съм сега, съм мръднал 5 кила, от 65 на 70кг. Ям единствено месо, рядко плодове, наливам се с кока-кола всеки ден, ям бял хляб,хамбургери, пици и всичко което според разни "диетолози" е вредно Всичко е въпрос на това КОЛКО се яде, не толкова какво.Често ми се случва да ям само по 2 пъти дневно или пък цял ден да не ями вечерта да се натъпча и това по никакъв начин не ми се е отразило на кг.Най-добре прочетете внимателно тази статия:http://trace.data.bg/Pics/Snimki%20v...20page%202.jpgEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ха ха мноо добра тема! Мен питатели ме как ми е в момента- гледам кат мечка стръвница в момента че таз диета дет я карам....... Винаги съм си тежал на мястото ( родил съм се 3,650кг ) обаче в края на тая зима зякотвих на 124кг чак са уплаших кат видях кантарчето . Сега в момента съм на 110 и продължавам да падам. Аз лично в момента се тормозя с прочутата безвъглехидратна диета и деиства засега при мен. Хубавото и е че от определени продукти можеш да ядеш колкото си искаш. Като се жених преди 3 години си избираме халки с жената и аз викам тряя си зема по тесничка че уж мисля да отслабна някое кило пък продавачката ми вика я си земи по големичка че аз знам за кооо стаа на въпрос всички като тебе после идват да им оширявам халките . И права са оказа де тогава бях 105кг . Сега имам още малко и ще се навра пак в костюма от свадбата
Коментар
-
Преди три годинки бях 105 кг. Смъкнах ги за 3-4 месеца до 70 без никаква диета и особено спортуване. Просто спрях да ям по една тава на всяко ядене и намалих хляба от 1 брой на ядене до 1-2 филийки. Наблягах на мръвкоч като отслабвах.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Хайде и аз де се похваля. От как се помня като ученик, после казарма и накрая студент се движех в границите на 55-56 кг. Това на 1,76 м. Исках да кача някое килце, но не се получаваше. Мога да кажа, че се тъпчех постоянно с какво ли не, но ефект нямаше. Право черво-каквото сложа в устата заминаваше в Дунава. Всичко това беше до около 2001 год. Жената, тогава само гадже все искаше да си тежа на мястото. Дойде момента, когато се събрахме да живеем заедно. Вече нямаше среднощни разходки от тях до вкъщи и темп подобни маратонси изпълнения. Живота ми стана доста по-спокоен. Не се мина и година и жената ме зарадва, че сме щяли да ставаме трима. Тя почна да качва кила по физиологични причини, но покрай нея почнах и аз. За няколко месеца от 56 кг стигнах 78кг. Чувствах се отвратително. Не можех да си завържа обувките. Лошото е че всичко сложих само на бузи и корем. Като ходя по малка нужда ми трябваше система от огледала да си видя достойнството. За радост успях да сваля сравнително бързо около 5-6 кг. и сега се чувствам добре. Не ми тежи нищо. Да поясня, че нищо не спортувам, всеки ден си пия биричката, пуша по около кутия цигари на ден и много обичам мазни свински пържолки на тиган. С колата единствено не ходя до тоалетна, по простата причина, че не мога да я кача на третия етаж.Сега вече си тежа на мястото, но жената пак се оплаква. Кво да ги прайш, все марморят, но си ги обичаме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар