Похвално, Doofiat, че си се замислил по въпроса! :D Дано да имаш добри мотиви, защото за да постигнеш трайни резултати - нали знаеш, че ще трябва известно усилие (очевидно трябва някаква промяна в начина на живот или поне на хранене). Но когато човек се е мотивирал добре, не е толкова трудно (даже е вдъхновяващо на моменти).Вземи си донеси заякналото тяло на някоя среща в неделя, че да ти разкажа как преди година и половина свалих 11 кг за 2 месеца и (по-важното) задържах теглото си почти непроменено цяла година без особени усилия. Само ме предупреди, че да си взема бележките.Иначе е много просто - просто изразходваш повече калории, отколкото приемаш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой колко тежи и как се справяте с килцата?
Collapse
X
-
Immortal написа:Имах разни намерения да правя нещо по въпроса, но вече ми мина.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз по едно време бех насвинел много. Бях минал 100-така. Ама от .. една година ходим на фитнес та свалих за тази 1 година около .. 10-13 кг. Преди няколко седмици ми се наложи да не мога да ходя и за учудване след всичката храна която погълнах и всичките простотий които изпих си бях запазил килограмите. Яд ме е само че с тия наще работи ядеме лайна по улиците (то не са дюнери то не са банички то не е чудо) и не моа да се изчистя. Иначе с фитнеса и добра диета се свалят килограмите.
Коментар
-
Въййй начи тенденцията е да се надебелява :D :D :D Аз засега съм си добре за ръста ок 75 кила на 176-7 см, само дето шкембакът ми зе да расте, пък 26 лазарника скоро ще чукна (Малееее, га го барам сега, бая лой съм трупнал хахаха Пък и аз от бири се връщам ... )Вие батковици, направо ме изплашихте за след 5-10 години Генът ми е хърбав, ама може да се окажа издънка Преди месец бях почнал хубавичко да си правя коремни преси и лицеви опори. Визуален ефект нямаше, но пък добре се чувствах. Докарах ги до 50 коремни преси на серия сутрин и вечер, то пък взе че ми се протри опашката Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ...и докато се възстанови я подкарах по старому Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 мързелът е голямо нещо!!! А бях я замислил да бягам на Гребната по 5 км през ден Все още не е късно, ама мързелът......
Коментар
-
Досега не е ли тръгнало, няма да потръгне никога ... Сигурно много банално звучи, но спорта е начин на живот. Който спортува знае за какво говоря. Каквото и да съм правил, където и да съм бил, не съм пропускал нито един ден без да си направя упражненията! Много важно в случая е и начина на хранене ... тва тесто, тва бира ... просто забравете, ако искате да не качвате килограми!Винаги са ми били много интересни такива, които като направят примерно 2 обиколки на стадиона и после идат и се налумкат с баници и всевъзможни боклуци от тоя сорт. В случая обаче ефектът е обратен ... вместо да свалят, качват повече!
Коментар
-
wwweb написа:Досега не е ли тръгнало, няма да потръгне никога ... Сигурно много банално звучи, но спорта е начин на живот. Който спортува знае за какво говоря. Каквото и да съм правил, където и да съм бил, не съм пропускал нито един ден без да си направя упражненията! Много важно в случая е и начина на хранене ... тва тесто, тва бира ... просто забравете, ако искате да не качвате килограми!Винаги са ми били много интересни такива, които като направят примерно 2 обиколки на стадиона и после идат и се налумкат с баници и всевъзможни боклуци от тоя сорт. В случая обаче ефектът е обратен ... вместо да свалят, качват повече!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Кой колко тежите и как се справяте с килцата?
doofiat написа:Колеги, сериозно се замислих върху въпроса още преди 1 година като бях около 85 кг. 2004 година бях 75 кг.Сега съм 93 кг.Какво да правя, секса не помага много. Бебето се роди и аз пак съм си същите килца.Постоянно съм с колата на всякъде и дори и 5 лв. да стане нафтата пак няма да спра да ходя и на 300 метра с колата. :D Вие как се справяте с проблема, ако имате такъв?
Коментар
-
Humppa
Нещата опрат и до гена.Родил съм се пълничко бебе. Като дете пиех по 1 шепа хапчета за какво ли не... Единствено бях слаб и можех да си видя всички ребра само в бурните годни на пубертета.В казармата влязох 75, илзлязох 96. Това беше през 99-та.Почнах да спортувам. През 2004 бях в супер форма. Всеки ден въртях поне по 10 километра на стадиона - 30 обиклоки, след това лицеви опори, коремни преси, диета - само зеленчуци, без хляб, бира, газирано, сладко. Е, въпреки всичко под 80 не паднах, така и не успях да си видя пак всичките ребра. Това някакси ме обезсърчи. За разлика от мен, брат ми има манекенско тяло, каквото и да прави, не мърда с повече от кило-две.Така че, гледайте си кефа, намалете бирата и още повече мезето
Коментар
-
Момчета(и момичета) сичкото това дето си го говорим тука има едно просто обяснение, състоящо се от една дума-метаболизъм.Аз кат бях ученик тежах 80кг, които на ръста ми 1.82 горе-долу се ядваха, ама сега на същите 1.82 са се натрупали вече не знам-105-110кг...не че ям по много, направо не знам отде.Всеки ден ходя на работа, през вечер ходя и играя баскетбол(и то с доста тичане и усилия, не само мятане на топката), ходих и на фитнес...е няма и няма.А имам приятел дето на ден яде 4 пъти повече от мене и в общи линии работата му е на един стол, не спортува, а спИртува(за разлика от мен, щото аз от доста време не пия)-еми той е 60кг Да добавя само, че съм тренирал и баскет, и футбол, че и карате, даже и коланче имам, да не ми падат гащите...е няма махане и това е.Тия сичките спортове съм ги тренирал по над 1 година.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Аз пък още при раждането си съм бил бебе гигант 3.2КГ и от тогава до сега се ме лъжат че ми тежели кокалите! ма нещо последно време кокалите всичките са се събрали в шкембето ми и натежават още! Забелязах че зимата пълнея яко, а лятото свалям , така че добри майката му е ски!!! Хващаме жените тая зима и яхваме пистите! Така ще сме фит за следващото лято.. пускаме жените да се пекат, а ние-АПОЛОНЦИТЕ гледаме онея с напАщялите!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
ОФФФФФФФФФФФФФФФ чета и не вярвам на ушите си аз съм бивш плувец и гребец.. каякар. преди 10-15 години се клатех около 75-78 кила, бях като фъркотевица ! сега, след 2 години семеен живот и едно дете съм твърдо 100! започнах възхода с леки закусчици с жената сутрин. Щото било вредно да не се закусва. Ама тя с мъка стига до 47 кила а аз каквото хапна и го меткат на еарбега от пред. Оправия няма. Единствения вариант и то работеш е яко движение... Ходене пеш, моткане по баирите и т.н. за около година се смъкват към 15-20 кила по този начин, но се иска постоянство.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
x 1/9 написа:започнах възхода с леки закусчици с жената сутрин. Щото било вредно да не се закусва. Ама тя с мъка стига до 47 кила а аз каквото хапна и го меткат на еарбега от пред.rustson написа:Аз пък още при раждането си съм бил бебе гигант 3.2КГ и от тогава до сега се ме лъжат че ми тежели кокалите! ма нещо последно време кокалите всичките са се събрали в шкембето ми и натежават още! Забелязах че зимата пълнея яко, а лятото свалям , така че добри майката му е ски!!! Хващаме жените тая зима и яхваме пистите! Така ще сме фит за следващото лято.. пускаме жените да се пекат, а ние-АПОЛОНЦИТЕ гледаме онея с напАщялите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар