Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой колко тежи и как се справяте с килцата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То важното е не само да си 70 кг., ами и да изглеждаш добре. С пици и хамбургери само боцки, вместо гърди можеш да си направиш След пици и хамбургери се получват 70 кг. отпуснато месо, а с хранителния режим по-горе ставаш 70 кг. нацепен спортист.То всеки може да си яде в умерени количества боклуци и пак да не надебелее, но не означава, че изглежда добре. Горе не случайно съм написал - "ако искате да изглеждате чудесно" Абе всеки да яде каквото си иска, животът си е негов и сам знае как се чувства най-добре. Малко са тези обаче, които проглеждат у време

Коментар

Що не си купите по едно колело ако нямате. И два три дена в седмицата на работа с него :
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

wwweb написа:
        То важното е не само да си 70 кг., ами и да изглеждаш добре. С пици и хамбургери само боцки, вместо гърди можеш да си направиш След пици и хамбургери се получват 70 кг. отпуснато месо, а с хранителния режим по-горе ставаш 70 кг. нацепен спортист.
        Аз пък мога да си ям всякакви мазнотии и пак да съм нацепен спортист . Твърдя го, защото винаги съм ял най - мазните и тежки храни и вените ми бяха като корабни въжета. Сега също претендирам, че изглеждам добре, въпреки, че вече не съм активен спортист. Тук важна роля играе метаболизмът, обмяната на веществата и не на последно място тренировките и движението.Най - важното, обаче, е ДА РЕШИШ да изглеждаш добре, другото е по - лесно
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Нека и аз да се включа в тази интересна темаЗначи според мен, за да изглеждаш, както колегата msotiroff каза:" ...70 кг. нацепен спортист.", не е важно колко ядеш или какво ядеш, а колко тренираш в залата!
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Много ядене и много тренировки. Естествено гледам храната да е хубава. Тези които тренират, знаят какво имам предвид под хубава храна(не ми се обяснява в момента). Висок съм 186см - 95кг, леко напомпен. Моят съвет е: тренирайте и спазвайте хранителен режим. Естествено хранителните добавки са задължителни, независимо дали искате големи мускули, или елегантна фигура. Не става с кюфтета, пържени картофи и бира. Всъщност става - голямо шкембе!
            Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
              Нека и аз да се включа в тази интересна темаЗначи според мен, за да изглеждаш, както колегата msotiroff каза:" ...70 кг. нацепен спортист.", не е важно колко ядеш или какво ядеш, а колко тренираш в залата!
              С неправилно хранене ще трябва да тренираш двойно повече и пак не е гаранция, че ще докараш формата, която може да постигнеш с правилно хранене. Културистите защо не ядат хамбургери и пици?

Коментар

Еййй, как съм я изтървал тази моя болна тема да напредне толкова без мен...Аз съм си едни красиви 110-115 кила и както бат Кире казва: аман от глад и праведност.То не са диети, то не са фитнеси и правилно хранене ама преди няколко години захвърлих всичко това и сега мога да ви кажа че живея по-спокойно - като спрях да се тревожа. А че мръвката е основната ми храна - то от това по ясно немааааа...Бил съм и 80 кила на тоя ми ръст (182см) "нацепен спортист" - чак плочките на корема ми се виждаха и нямах паласки, но се оказа не просто много трудно за поддържане, а невъзможно. С моята физика, ген и метаболизъм трябва да се храня супер стриктно и да не излизам от залата - а на работа кога ще ходя????Та така, приказки много, теории още повече, ама някой от нацепените спортиста да дойде да му дам моето тяло да го видя какво ще направи... Най много да се отчае и да дигне бирите още
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз пък постепенно си слизам надолу.За ръста ми от 183см сега съм си горе долу добре 89кг. ама има едни шалчета ппо корема и ме дразнят.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Като чета килограмите на Дуфи, все едно чета моите От 2000г. до сега прогресивно съм качил 15кг. и никога не съм мърдал надолу, само нагоре и нагоре Преди десетина години спрях да тренирам джудо - тренирал съм три години и предполагам това може да е оказало някакво влияние на организма и тялото ми, защото проблемните зони при мен са единствено в областта на пояса и малко на гушата, нямам корем, само тлъстини, но пък ребрата ми се броят Докато тренирах съм правил ОФП близо три часа на стадиона - тичане, стълбички, коремни, лицеви... сега не мога да направя и един час подобна тренировка, защото се задъхвам, не знам защо, но не ми достига въздух, а имам сили и не съм изморен, но се задъхвам и спирам да тренирам По едно време сериозно се бях захванал с тичане, преди 3 години, тичах средно по 7км. през ден и не свалих никакви килограми, само си стегнах мускулите и реално се чувствах по-добре, но не постигнах ефекта, който търсех и спрях От известно време насам, около две години, имам проблем с гърба и по-точно гръбна мускулатура, заради което правя упражнения с медицинска-надуваема топка, медицински ластици и леки гирички по 3кг. Докторите ми казаха, че не е препоръчително да тичам или да практикувам силови спортове, за това започнах да ходя на плуване От 9 месеца ходя да плувам три пъти в седмицата, но плувам едва километър за час, защото отново не ми достига въздух и съответно няма особен ефект от плуването Купих си велоергометър точно преди лятото, карам по 30мин. с 25-27км/ч и не виждам никаква полза дори от него, килограмите не мърдат надолу Вярно е, че в яденето не се ограничавам изобщо, ама изобщо - ям абсолютно всичко, което ми е вкусно и нито следя часове, нито броя хранения, нито нищо - яде ми се и сядам да ям, това ми е вкусно и взимам от него... Лошото е, че дори когато се заситя, продължавам да ям, защото ми е вкусно на устата - вълчи глад и смятам, че точно в това е проблема ми, но не съм намерил резрешение, все още, а идва зима, качват се още килограми, става още по-страшно

Коментар

Просто,нещо за отслабване,без да се лишаваш от любимите си храни:30 мин.преди хранене пиеш вода.Тя засища и човек се храни по -малко.И повече течности.За 2 месеца се отслабва 5-7 кг.и не е от драстичните диети да си гладен и дебел...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

Yavor написа:
                        Еййй, как съм я изтървал тази моя болна тема да напредне толкова без мен...Аз съм си едни красиви 110-115 кила и както бат Кире казва: аман от глад и праведност.То не са диети, то не са фитнеси и правилно хранене ама преди няколко години захвърлих всичко това и сега мога да ви кажа че живея по-спокойно - като спрях да се тревожа. А че мръвката е основната ми храна - то от това по ясно немааааа...Бил съм и 80 кила на тоя ми ръст (182см) "нацепен спортист" - чак плочките на корема ми се виждаха и нямах паласки, но се оказа не просто много трудно за поддържане, а невъзможно. С моята физика, ген и метаболизъм трябва да се храня супер стриктно и да не излизам от залата - а на работа кога ще ходя????Та така, приказки много, теории още повече, ама някой от нацепените спортиста да дойде да му дам моето тяло да го видя какво ще направи... Най много да се отчае и да дигне бирите още
                        И аз цъм на същото мнение но и на същите КГ. Имама няма 115/118кг. на 192см.

Коментар

Хайде смятайте си коефициента.Аз според първия калкулатор съм с коефициент 26,6 http://www.4fitnessbg.com/articles/view/71.htmСпоред този http://cmamucmuka.hit.bg/bmi.html съм с 26,57
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            Хайде смятайте си коефициента.Аз според първия калкулатор съм с коефициент 26,6 http://www.4fitnessbg.com/articles/view/71.htmСпоред този http://cmamucmuka.hit.bg/bmi.html съм с 26,57
                            Остави това. Според тия коефициенти излиза че като състезател в националния отбор съм бил на ръба на леко наднорменото тегло, и то без грам тлъстинка, при 4-5 тренировки на ден. А сега съм с претенции за най-бързо бягащ 107 кг 47 годишен мъж, като мускулната маса определено преобладава в моята физика. Та според тоя коефициент се оказва че и Майк Тайсън е някакъв шишко... Иначе не ми е проблем ежедневно на стадиона да придвижвам тия 107 кг на поне 5-6 км,лицеви опори и коремни преси разни, набирания за ужас на околните, такива неща.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

И при двата калкулатора ми излиза нормално тегло. То за всички е ясно, че за мъжете килограмите трябва да са като ръста, а при жените същото, само че -20 кг., та, ако не се лъжа при мъжете дори беше -10 кг.80 кг. при 1,86 за мен не е нормално тегло, пък квото ще да пише. Най-малко 90 кг. трябва да съм, за да се чувствам добре, ама кога ли ще си ги кача се чудя ... с тая работа.

Коментар

wwweb написа:
                                И при двата калкулатора ми излиза нормално тегло. То за всички е ясно, че за мъжете килограмите трябва да са като ръста, а при жените същото, само че -20 кг., та, ако не се лъжа при мъжете дори беше -10 кг.80 кг. при 1,86 за мен не е нормално тегло, пък квото ще да пише. Най-малко 90 кг. трябва да съм, за да се чувствам добре, ама кога ли ще си ги кача се чудя ... с тая работа.
                                Проблеми с качването ли имаш???Ми яж бе човек! Просто яж, каквото ти е на душа!Пък ако не ти се яде - е това е вече проблем - алкохола ти е малко...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X