Колеги, сериозно се замислих върху въпроса още преди 1 година като бях около 85 кг. 2004 година бях 75 кг.Сега съм 93 кг.Какво да правя, секса не помага много. Бебето се роди и аз пак съм си същите килца.Постоянно съм с колата на всякъде и дори и 5 лв. да стане нафтата пак няма да спра да ходя и на 300 метра с колата. :D Вие как се справяте с проблема, ако имате такъв?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой колко тежи и как се справяте с килцата?
Collapse
X
-
Нема се плашиш, батко ти Nino е на "една ръка разстояние" (113кг). Пропи бира на 32 години, на 25-29 беше 74 кг, доказвам го със снимков "матриал"! Колите, еднообразния живот, храненето през деня 5 за 4 и БИРАТА са виновни пич... Ко ти връщат пръстена, аз ще взема,не се плаши?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Миналят ден бях на гости, случайно видях кантарче. Какво беше удивлението ми да разбера, че съм "порастнала" с 12 кг. Реших да тичам, но нещо в това горещо лято няма как да стане, става ми лошо, за това не ми остава друго освен да си нося килцата с гордост. Каквото - такова!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Nino написа:Нема се плашиш, батко ти Nino е на "една ръка разстояние" (113кг). Пропи бира на 32 години, на 25-29 беше 74 кг, доказвам го със снимков "матриал"! Колите, еднообразния живот, храненето пре деня 5 за 4 са виновни пич...EVITA написа:Миналят ден бях на гости, случайно видях кантарче. Какво беше удивлението ми да разбера, че съм "порастнала" с 12 кг. Реших да тичам, но нещо в това горещо лято няма как да стане, става ми лошо, за това не ми остава друго освен да си нося килцата с гордост. Каквото - такова!
Коментар
-
doofiat написа:Nino написа:Нема се плашиш, батко ти Nino е на "една ръка разстояние" (113кг). Пропи бира на 32 години, на 25-29 беше 74 кг, доказвам го със снимков "матриал"! Колите, еднообразния живот, храненето пре деня 5 за 4 са виновни пич...SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
м дааааа, и ние ще почваме да бягаме...и да вдигаме...засега само халбата с бираСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Бе хора, какво да Ви кажа ... аз от около година съм си 55 и мърдам само в диапазона 54-56 ... веднъж без да искам паднах до 52 за около седмица, но после си ги възтанових ... немога да кача килограми, а само 2-3 дена ако не ям редовно (понеже ям когато имам време и когато не ме мързи, не когато съм гладен) - падат 1-2 кг от теглото ми ... още 20-30 кг ми трябват ама не става ... миналото лято качих 3-4 кг с ходене на фитнес и "ядене" на протеини, но спрях и сега съм така ... може да Ви е смешно, че се оплаквам, но за мен това е проблем ... а от както имам книжка взех и аз много често да ходя с колата на близки разстояния и ... какво да кажа - "КАК ДА НАТРУПАМ КИЛОГРАМИ ???" :Dв интерес на истината успях за 1 седмица да кача 1-2 кг с усилено ядене на шоколади и пиене на много кола, но после бързо ги свалих ... храня се много нередовно, без ритъм и ям каквото ми попадне ... последната седмица съм само на двойни чийзбургери с големи картофки и големи коли + лионска наденица и много хляб ... храня се много нездравословно, пия и значително количество кола, но - не става ... все съм си слаб
Коментар
-
kiler_4o написа:......... (VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хубава тема, мързеливци!Всеки ден след работа блъскам (накупил съм си уредчета), обаче като не се храня редовно през деня (заради работата) не мога да кача достатъчно маса и сега работя единствено за релеф. Едно време обаче бях животно, но тоя компютър ме съсипа. Нямам време да съм стриктен. Иначе все още си тичам по 2 пъти в седмицата общо по около 14-15 км ... карам и колело през вечер ...Абе общо взето, ако спра да спортувам по-добре да ида да се застрелям. Сега съм 80 кила, а преди 2-3 години бях 90 почти и се чувствах чудесно!Направо Ви се чудя с тия бири как живеете!
Коментар
-
wwweb написа:Направо Ви се чудя с тия бири как живеете!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хе хе. Каква хубава тема. Сякаш за мен е измислена Имам аналогичен проблем - а и килцата са ми аналогични - 93 кгКилърчо изобщо не бързай да се радваш, мойто момче, аз абитуриент бях 57 кг. (преди 17 год.).Като се ожених бях 70, а сега, особено последната година стигнах сегашните кила. И най-лошото е, че ги трупам само на шкембе и бузи Имах разни намерения да правя нещо по въпроса, но вече ми мина. Примирил съм се, а и жената каза, че и 120 кила да стана, няма да ме остави... Ми кво да прайм? Работата ми е такава, че не мога да ходя пеш или с колело. В къщи на фотьола или дивана, на работа в стол тип "президентски", в колата - удобна седалка... Ето на преди малко се прибрах от ходене на бира в градината, и бая се позамислих да хвана едно такси на връщане (има няма километър)... Свършено е вече с атлетичната ми фигура П.С. Родил съм се 1.5 кг.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар