Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой беше с Алфа 166?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    не знам точно кой майстор ,но сега минах покрай итал сервиз имаше баш 3 алфи 2,4 накичени !!!Явно потдръжката на тая кола е по-особена !А и факта че са толкова ниски цените в германия именно на тоя двигател говори сам по себе си !!!Иначе заради една муцуна и едни екстри не си заслужава да си късаш нервите !
    Съжалявам, че се меся, но колега не съм съгласен. За мен колата трябва да е много повече от механика. Тя трябва да има чар, стил, красота, ергономия. Прекарвам много време с нея и искам да радва окото ми и душата ми. Пък нека си има свойте кусури. Затова ще ти кажа, че за някой муцуната е най-важна.Що се отнася до това дето в горния си пост смяташ едно BMW за по не проблемно от една Алфа смея да твърдя, че си в голяма грешка. От всички немски марки точно БМВ е най-капризната. И като сложим факта, че се намираме в България и имаме "супер" сервизи, дали ще караш БМВ или Алфа разлика в подръжката, разходите и нервите не мисля, че ще има. Разликата е в кефа да караш една брутално красива кола, каквато е Алфата!А ниските цени не са критерии за колите втора употреба. Общо взето хората много се заблуждават ако си мислят, че нещо немско е по-добро от нещо италинаско. Просто защото вече колите се правят с части еднакви, пластмаси еднакви, горивни системи еднакви. Разликата остава дизайна, а след последното изложение разбрах, че и там се минава към еднотипни неща, като кръглите алфови прибори. Вече всяка втора кола е с такива!За колегата дето иска Алфа, колега ако ти е на сърцето и имаш парите не се чуди. Важното е да намериш запазен екземпляр. И ако си пазиш колата и Дачия да е пак ще те слуша. Ако си мародер към нея и тя няма да послушна. :D Т.е. няма лоша кола, има лош собственик!
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
      tomazo написа:
      не знам точно кой майстор ,но сега минах покрай итал сервиз имаше баш 3 алфи 2,4 накичени !!!Явно потдръжката на тая кола е по-особена !А и факта че са толкова ниски цените в германия именно на тоя двигател говори сам по себе си !!!Иначе заради една муцуна и едни екстри не си заслужава да си късаш нервите !
      Съжалявам, че се меся, но колега не съм съгласен. За мен колата трябва да е много повече от механика. Тя трябва да има чар, стил, красота, ергономия. Прекарвам много време с нея и искам да радва окото ми и душата ми. Пък нека си има свойте кусури. Затова ще ти кажа, че за някой муцуната е най-важна....
      Много философски погледнато и много правилно! Мисля по същия начин и аз, ако ми е на сърцето, каквото и да става, ще я купя, но не мога, да се преборя още, коя от двете да е!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Ето тук коментират хондата:http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9777
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

rustson написа:
          Много философски погледнато и много правилно! Мисля по същия начин и аз, ако ми е на сърцето, каквото и да става, ще я купя, но не мога, да се преборя още, коя от двете да е!
          какво общо имат двете :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами намери компромиса с една 156 Кросвагон! По сърце взимам Алфата.Ако гледаме обаче пътищата в БГ, Хондата е рационалния избор.Абе както се казваше в един виц... "Е..л съм ги и перата" - Алфата е избора :D
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

sev написа:
              rustson написа:
              какво общо имат двете :D
              Ами нямат ! Освен че са хубави коли а на мен ми се кара хубава кола това е дилемата за мен! ХР-В ми е по на сърце ама алфата е по-комфортна ... Понеже не карам много 30к/година не търся икономичност, затова ме интересува само колко комфортна е колата и КЕФА който ще ми доставя като я карам! Бал съм ти перата, както каза клегата .... ПС: Гледах реклама на новата Линеа по АХN - унгария - там беше за 12500ЕВРО така че това също е опция!
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                ПС: Гледах реклама на новата Линеа по АХN - унгария - там беше за 12500ЕВРО така че това също е опция!
                това май е най-добрият избор все пак си купувал чисто нова кола и знаеш какво е :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако ще продаваш Бравото си го искам!Аз съм първия! :D

Коментар

колега, имам едни много добър приятел с Алфа 156 - по негови думи, частите са много скъпи, равнявали се с БМВ, пък не знам иначе возията й е перфе :D и материялите са много добри успех!!!
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Working...
                    X