Пичове нали имаше някой тук с алфа 166? Я да сподели малко впечатления от нея! за 2.4JTD двигателя ми е интересно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой беше с Алфа 166?
Collapse
X
-
И 1 приятел има возил съм се доста добро ускорение до 180 не усещаш как ги прави ,ама разхода за последно го бяха свалили на 9 най-много с неговото каране само на ръчка значи може и по малко На божурище даде 18.1 ,возията си е перфектна бре добра количка с добро двигателче е.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Re: Кой беше с Алфа 166?
rustson написа:Пичове нали имаше някой тук с алфа 166? Я да сподели малко впечатления от нея! за 2.4JTD двигателя ми е интересно!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: Кой беше с Алфа 166?
tomazo написа:rustson написа:Пичове нали имаше някой тук с алфа 166? Я да сподели малко впечатления от нея! за 2.4JTD двигателя ми е интересно!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
rustson написа:а какви екстри има по твоята?Тракшън контрол-брой еърбегове-подгряване седалки-ел.пребиране на огледала-двузонов клима-?Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Коментар
-
pinko написа:rustson написа:а какви екстри има по твоята?Тракшън контрол-брой еърбегове-подгряване седалки-ел.пребиране на огледала-двузонов клима-?Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Всичко без нафтовата печка е фабрично, но и тя е слагана при дилъра на Алфа, от ккойто е купена.А, и ксеноните са слагани при Мехо Кух, но по принцип има 166 и с фабрични ксенони.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Коментар
-
pinko написа:Всичко без нафтовата печка е фабрично, но и тя е слагана при дилъра на Алфа, от ккойто е купена.А, и ксеноните са слагани при Мехо Кух, но по принцип има 166 и с фабрични ксенони.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
rustson написа:pinko написа:Всичко без нафтовата печка е фабрично, но и тя е слагана при дилъра на Алфа, от ккойто е купена.А, и ксеноните са слагани при Мехо Кух, но по принцип има 166 и с фабрични ксенони.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Коментар
-
pinko написа:rustson написа:pinko написа:Всичко без нафтовата печка е фабрично, но и тя е слагана при дилъра на Алфа, от ккойто е купена.А, и ксеноните са слагани при Мехо Кух, но по принцип има 166 и с фабрични ксенони.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
не знам точно кой майстор ,но сега минах покрай итал сервиз имаше баш 3 алфи 2,4 накичени !!!Явно потдръжката на тая кола е по-особена !А и факта че са толкова ниски цените в германия именно на тоя двигател говори сам по себе си !!!Иначе заради една муцуна и едни екстри не си заслужава да си късаш нервите !фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар