EVITA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали не е финансова пирамида..
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Ми подозренията на всички ни май се оправдават. Дано няма много излъгани... Щото доколкото разбрах, сумата, която дават е страшно малка.На наша колежка - нейна позната възрастна жена на 70 год. си е дала така гарсониерата в централната част на София.Дали са й 7000 лева + 250 лева на месец (някак не се връзва със сумите, които познатата на pinko получава, ма тук не е Италия )Да изкара още 20 години жената (дай Боже), ще стане на 90. И тогава ще е получила общо сумата от 67 хил. лв. Само че след 20 години една такава гарсониера сигурно ще струва 200 хиляди поне а и сега мисля че е повече от 67 хиляди лева.
Коментар
-
Re: къщи
kluchar написа:то и сега се прави в България но негласно от хора с интерес към дадено жилище трудно ще намериш тук възрастен без наследници но има наскоро отварях една баба от три дни ритнала --- и по сведения на полицията няма преки наследници сега държавата взима апартамента познавам хора кадето за 3 години за придобили къща от 2 баби като уж са ги гледали.извесно е и циганската мафия по апартаменти дано в този случай е по легално ама сигурно договора няма да е толкова изгоден за старите хора колкото пише ами ако живеят примерно до 95 години а са го дали на 65 кой ще ги чака толкова или дали няма да се намери някой благодетел да съкрати времето на 68гFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Явор Митев
Единият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е ритала за него...Вторият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е била ритнала камбанатаТретиат вариант е да е отключвал апартамента на една баба, която от три дни е била починала.....
Коментар
-
Авео написа:Единият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е ритала за него...Вторият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е била ритнала камбанатаТретиат вариант е да е отключвал апартамента на една баба, която от три дни е била починала.....Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Immortal написа:Плащат му част от имота веднага, останалата сума започват да му дават на вноски като пенсия, докато умре. Друг е въпроса колко бързо ще умре, и дали няма да му помогнат. Звучи страшно и си е така.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Дружеството Хилд-Унгария е глобено с 13 милиона унгарски немам си кво. Врътката е, че по цял свят е крайно пиратско това нещо Хилд. Ама нали първо в Бълхария трябва да се опарим и след това да разправяме, че "Аз като ти казвах"...Пичове за 65 годишната ми баба 5000 евро първоначално са мизерна сума и колкото мизерно да живее - никога няма да си даде жилището. А тя е решила, че напролет ще продава. Pinko Ви писа как се прави - 50% в аванс и добър месечен доход... ХИЛД за мен са поредните мошеници намерили пазарна ниша в България -ако искат да ме съдят, но ще трябва да докажат произхода на капитала си...Искам да попитам колегите съфорумци - мисли ли някой, че Бъгларите сме измислили колелото или топлата вода???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Тия са измамници и който каже противното- да се счита напсуван...какво им пречи да дадат напред 80% от пазарната стойност и 10% на вноски, разделени в следващите 10 години и т.н. и да разчитат на средната продължителност на живота и на оставащите 10% и т.н.всичко друго е мошеничество и бла- бла. :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Благодаря, че ме напсува Не защитавам никого, но колега, шофирането ти е силната страна ( все пак си Световен Шампион ), а не финансовия анализ. Все пак става въпрос за дружество, чиято цел е да печели, не е благотворителна организация.А до колегата jenshen73 - мислиш ли, че на Хилд им пука за твоето мнение? А да накараш Мерил Линч да си доказват капитала...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Мерил Линч - не, Хилд - да. Междувпрочем - според моя личен лекар - нямам проблеми да казвам, че Мерил Линч са и МОИ акционери. Всъщност съм собственик на ООД и те са мои съсобственици - с около 10-15%.... Lane Staley - според мен си на заплата в Хилд Всички сме на мнение, че ПЕЧАЛБАТА е за това за което се РАБОТИ, но е много важно как се стига до тази печалба...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар