Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали не е финансова пирамида..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EVITA написа:
    Ех, мечтиииии!
    Не, факти.Ако не вярвате, въпросната жена се казва Жасмина Язаджиева-Фон Мататич, винаги когато минавам през Милано, отсядам при нея.
    Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Мечтите са за мен ... А за конкретната случка ти вярвам.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

...без коментар...[color=darkblue:41490867c2]Погнаха

Коментар

Ми подозренията на всички ни май се оправдават. Дано няма много излъгани... Щото доколкото разбрах, сумата, която дават е страшно малка.На наша колежка - нейна позната възрастна жена на 70 год. си е дала така гарсониерата в централната част на София.Дали са й 7000 лева + 250 лева на месец (някак не се връзва със сумите, които познатата на pinko получава, ма тук не е Италия )Да изкара още 20 години жената (дай Боже), ще стане на 90. И тогава ще е получила общо сумата от 67 хил. лв. Само че след 20 години една такава гарсониера сигурно ще струва 200 хиляди поне а и сега мисля че е повече от 67 хиляди лева.

Коментар

Re: къщи

kluchar написа:
            то и сега се прави в България но негласно от хора с интерес към дадено жилище трудно ще намериш тук възрастен без наследници но има наскоро отварях една баба от три дни ритнала --- и по сведения на полицията няма преки наследници сега държавата взима апартамента познавам хора кадето за 3 години за придобили къща от 2 баби като уж са ги гледали.извесно е и циганската мафия по апартаменти дано в този случай е по легално ама сигурно договора няма да е толкова изгоден за старите хора колкото пише ами ако живеят примерно до 95 години а са го дали на 65 кой ще ги чака толкова или дали няма да се намери някой благодетел да съкрати времето на 68г
            Подозренията се оправдаха ама аз ще помоля колегата kluchar да ме светне какво е искал да каже с израза който съм повдигнал в червено.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Единият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е ритала за него...Вторият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е била ритнала камбанатаТретиат вариант е да е отключвал апартамента на една баба, която от три дни е била починала.....

Коментар

Авео написа:
                Единият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е ритала за него...Вторият вариант е да е отварял една баба, която от три дни е била ритнала камбанатаТретиат вариант е да е отключвал апартамента на една баба, която от три дни е била починала.....
                Ех тоз нашия ключар, кви ги мъдри все
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Не е пирамида. Знам го със сигурност. Не ми се пише сега, а и не мисля, че е добре да изнасям информация във форум. Ако някой се интересува да ми пише на ЛС. Само да кажа - Мерил Линч са акционери там.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Immortal написа:
                    Плащат му част от имота веднага, останалата сума започват да му дават на вноски като пенсия, докато умре. Друг е въпроса колко бързо ще умре, и дали няма да му помогнат. Звучи страшно и си е така.
                    Изхода е пенсионера да им даде договор и с началната сума, която му дадат да се омете в някое спокойно село да си живее и веднъж в месеца да отива до някой банкомат да си изтегли вноската, а с пълномощно да даде на някой доверен човек да го даде под наем срещу процент- така ще има два дохода, но и така може да се очаква "пробив" в сигурността и да бъде локализиран от безпощадните детективи- безмилостни убийци на компанията...Колкото и да мисля- с подписването на договора- няма шанс, а кат се замисля колко по- прости начини има. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Проблема е, че някои хора се светнаха за ниша в пазара, а други не са се отчели на когото трябва. Обаче си правят мечешка услуга
                      no pain no pain

Коментар

Дружеството Хилд-Унгария е глобено с 13 милиона унгарски немам си кво. Врътката е, че по цял свят е крайно пиратско това нещо Хилд. Ама нали първо в Бълхария трябва да се опарим и след това да разправяме, че "Аз като ти казвах"...Пичове за 65 годишната ми баба 5000 евро първоначално са мизерна сума и колкото мизерно да живее - никога няма да си даде жилището. А тя е решила, че напролет ще продава. Pinko Ви писа как се прави - 50% в аванс и добър месечен доход... ХИЛД за мен са поредните мошеници намерили пазарна ниша в България -ако искат да ме съдят, но ще трябва да докажат произхода на капитала си...Искам да попитам колегите съфорумци - мисли ли някой, че Бъгларите сме измислили колелото или топлата вода???
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Тия са измамници и който каже противното- да се счита напсуван...какво им пречи да дадат напред 80% от пазарната стойност и 10% на вноски, разделени в следващите 10 години и т.н. и да разчитат на средната продължителност на живота и на оставащите 10% и т.н.всичко друго е мошеничество и бла- бла. :D

Коментар

Благодаря, че ме напсува Не защитавам никого, но колега, шофирането ти е силната страна ( все пак си Световен Шампион ), а не финансовия анализ. Все пак става въпрос за дружество, чиято цел е да печели, не е благотворителна организация.А до колегата jenshen73 - мислиш ли, че на Хилд им пука за твоето мнение? А да накараш Мерил Линч да си доказват капитала...
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Мерил Линч - не, Хилд - да. Междувпрочем - според моя личен лекар - нямам проблеми да казвам, че Мерил Линч са и МОИ акционери. Всъщност съм собственик на ООД и те са мои съсобственици - с около 10-15%.... Lane Staley - според мен си на заплата в Хилд Всички сме на мнение, че ПЕЧАЛБАТА е за това за което се РАБОТИ, но е много важно как се стига до тази печалба...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Как се стига- убий 100 пенсионера и стани милионер- е така се става.... май много филми на ужасите гледам напоследък... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Working...
                                X