...дайте си мнението за това, от скоро се върти по телевизията и има нещо адски гнило....дори си мисля, че е някаква нова финансова пирамида. Гледам, че има сериозен гръб и добър кредитен рейтинг, т.е. "криминално" -заложена идея май няма, обаче....къде е уловката... ....придобиват имота след смъртта на хората ли, как...http://news.expert.bg/?id=107835
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали не е финансова пирамида..
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Ами възрастния човек продава имота си на много добра цена (добра за ХИЛД) като в договора е описано че човека има право да живее в имота докато ритне камбаната ... не случайно има изискване да е на 65 години минимум. Не им се чака на идиотите. А за пирамида - просто не виждам как може да бъде такава.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
-
bubachko
Immortal написа:Плащат му част от имота веднага, останалата сума започват да му дават на вноски като пенсия, докато умре. Друг е въпроса колко бързо ще умре, и дали няма да му помогнат. Звучи страшно и си е така.
Коментар
-
Humppa
bubachko написа:Immortal написа:Плащат му част от имота веднага, останалата сума започват да му дават на вноски като пенсия, докато умре. Друг е въпроса колко бързо ще умре, и дали няма да му помогнат. Звучи страшно и си е така.
Коментар
-
къщи
то и сега се прави в България но негласно от хора с интерес към дадено жилище трудно ще намериш тук възрастен без наследници но има наскоро отварях една баба от три дни ритнала --- и по сведения на полицията няма преки наследници сега държавата взима апартамента познавам хора кадето за 3 години за придобили къща от 2 баби като уж са ги гледали.извесно е и циганската мафия по апартаменти дано в този случай е по легално ама сигурно договора няма да е толкова изгоден за старите хора колкото пише ами ако живеят примерно до 95 години а са го дали на 65 кой ще ги чака толкова или дали няма да се намери някой благодетел да съкрати времето на 68г
Коментар
-
Humppa
Още материал по въпроса:http://mediapool.bg/show/?storyid=130398&srcpos=3Доста силна ПР кампания. След прочетеното, смятам, че ХИЛД са абсолютни мошенници, но се оповават на закони и договори. Един вид законна кражба...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Това естествено са поредните нагли измамници...Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
Това селце, ако е затънтено в Балкана, то схлупената му къщурка ще бъде продадена на някой мераклия англичанин за 20 000 вера
Коментар
-
В София има прекалено много пенсионери живеещи в апартаменти в идеалния център с квадратура над 120. Може да живеят като кучета но няма да продадът апартаментите и да се преместят да живеят в друг квартал и в 50 квадрата примерно. Ето точно такива тикви търсят ХИЛД и съм сигурен че ще намерят и то много. А относно ранното ритване на камбаната - ами фирмата печели. Идеята е че може и да ритне камбаната след предвиденото ... има риск ... има и печалба.Наскоро колега ми се жалваше че баба му е изгоряла с 200 лв. за ваучери (подобна тема е разисквана). А тя живее в апартамент 150 квадрата на Янко Сакъзов. На предложение да продаде апартамента тя е казала че иска да си умре в него и след това да го правят каквото искат. Според вас трудно ли ще бъде да убедят бабата да подпише при положение че остава да живее в него до края? Според мен само да я надушат и заминава ...Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Това се прави на запад и изобщо не е незаконно. Просто и едната страна, и другата поемат някакъв риск.Имам една близка (мнооого далечна роднина на баба ми), която живее в Милано, в страхотен огромен апартамент (над 450 квадрата, на два етажа и половина) в самия център на града. Беше женена за италианец - диригент в Ла Скала. След като мъжа и почина през 70-те години, тя остана с малко средства, на 67 години и почти без пенсия. Затова сключи договор с един адвокат (тогава на 44 години) - той и плати половината цена на имота (почти 0,5 милион евро), а останалата част щеше да стане негова след смъртта на бабата, освен това всеки месец и плащаше около 2500 евро.(сумите са преизчислени в евро, преди бяха в лирети)Бабето беше доста болнаво и адвоката се надяваше скоро да се нанесе в новия си апартамент.Обаче - въпросната бабка вече е на 96 години, постоянно обикаля света и харчи пари като луда, зимата живее във вила под наем във Флорида, а лятото кисне по алпийските курорти и играе по казината. Здравето и се оправи от хубавия живот по курортите и както я гледам, ще изкара поне още 8-10 години.А, щях да забравя - адвоката почина през 1992 година, но бабата ще продължава да получава месечната си издръжка, защото задълженията по договора са се прехвърлили върху неговите наследници.Такива ми ти работи.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар