Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замениха смъртните присъди с доживотни!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И на мене ми писна от тия сестри, кво ли не прави вече тая държава за да ги освободи , а те всъшност кои са, кво са дали те на родината, те са едни алчни за пари жени иначе няма как да си обясня тяхното оставане в Либия след като всички са се изтеглили и са знаели че е опасно , та сега дай цялата държава да скърби за тях. На всичкото отгоре и ще плащаме 400 000 000 за тях. Българаия и без това е достатъчно пропаднала че да дава 400милиона. Всеки ден по пътищата загиват хора който също са невинни(повечето де), но единствените мерки са вдигане на глобите, а какво ли ще стане ако се вложат още 400 милиона за подобрение на пътищатата. И за защо тъпата държава не види колко деца за болни от левкимия и други сериозни болвсти и родителите се мъчат да съберат половин милион с разни SMSи за по 1 лв, ами с 400 000 000 би могло да се спасят мн човешки(детски) живота, но всеки гледата медиците. Вярно че са невинни , но сами са си надробили попарата. Ако ще и милиарди да се дадат Кадафи знае как да манипулира великата ни държава и няма да се върнат тук.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Писнало им от медиците... Ами ако това бяха Вашите майки или бащи!? А? Щяхте да упищите всичко живо ... Айде да не пиша повече, че нищо добро няма да излезе...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

[quote="Immortal[color=red]"]...Имам и други подозрения, но тях ще си ги запазя засега.[/[/color]quote]Мда, не исках да ги казвам на глас, но гледах по новините точно това, за което си мислех... Дори и да ги прехвърлят в България, пак ще си седят в затвора (в Сливенския да речем, че няма друг женски), щото няма как толкова лесно нашите да отменят присъдите. Рано или късно ще ги пуснат, но вероятно ще стане сериозен дипломатически скандал...

Коментар

Според нашите закони Президента има право да ги помилва.И най вероятно така ще стане само че сега никой не го изрича на глас за да не дразнят либийците.

Коментар

....аз лично смятам, че с онзиденшните събития, Либия се изгаври с нас, цялата европейска общественост, дори бих казал "световна общественост".......през всичките тези години, Либия се опитваше да доказва как либииският съд е безпристрастен, прокарвайки всички събития през призмата на човешката болка и нещастие на всички тези деца и техните семейства...накрая какво стана, едва ли не изтъргуваха за милиони долари привидната загриженост на държавата им и безпристрастният им съд относно страданието и нещастието на тези деца и родители......и изтъргувани за какво - от смърт, на доживотен....ами дори децата в първа група знаеха, че смъртни присъди нямаше да се изпълнят никога....и сега всички са доволни, щастливи, гледам едни ухилени физиономии на задоволство и изтъкване на "огромният" напредък, постигнат вчера....аз бих попитал "- и к`во от т`ва...?".....нали никой не очаква, че прокурора на каква област беше там ще реагира по най-адекватният и бърз начин и веднага сестрите ще бъдат екстрадирани от Либия...?... съжалявам за песимистичният сценарии, но това звучи несериозно на фона на всичко, което се случи през тези години...........нормално е да има хора, които да се съмняват в невинноста им, всички хора сме различни, за това и не растем по дърветата.....аз също не бих могъл да знам какво точно се е случило там, но вярвам безрезервно на всички международно-признати специалисти, които по безрезервен и безпорен начин доказаха невинноста им, най-малкото с адски елементарното обяснение и факт, че СПИН-а се е разразил много преди сестрите да започнат в Бенгази.........за мен лично, случаят опира до косвена защита на здравната либииска власт, която няма как да признае лошото си и неадекватно управление на здравните грижи в тази страна.....няма как да допусне дори, че е имало вътре-болнична инфекция, просто защото така ще поеме вината върху себе си...няколко чужденци, които ще поемат вината с едно безумно обвинение и изтъргувани присъди за няколкостотин милиона долара......кеф ти политическо-финансова далавера...."хем снехме отговорността от себе си за кофти медицинско обслужване, хем и родителите взеха по някое друго доларче, че да млъкнат, хем доказахме на света, че не се даваме толкова лесно.....а сега ако успеем да замажем и случая Локърби, евала ни......"....повярвайте ми, имал съм контакти с хора от арабският свят - имат хипер странно мислене и отношение...както към пари, така и към приятелство, чест и достойнство...понякога ми е било адски трудно да ги разбера........и като за финал - мнение на висш магистрат, което гледах по една малка и незначителна кабеларка преди малко и което ме провокира да седна и да пиша:..."- Либия може и да прекрати едностранно споразумението за правно сътрудничество, защото пределно добре знае, че сестрите няма да излежат присъдите си в България..."....тя има това право, има и основание да смята така........

Коментар

[quote="Immortal"]
              Immortal[color=red написа:
              ]...Имам и други подозрения, но тях ще си ги запазя засега.[/[/color]quote]Мда, не исках да ги казвам на глас, но гледах по новините точно това, за което си мислех... Дори и да ги прехвърлят в България, пак ще си седят в затвора (в Сливенския да речем, че няма друг женски), щото няма как толкова лесно нашите да отменят присъдите. Рано или късно ще ги пуснат, но вероятно ще стане сериозен дипломатически скандал...
              Срамота... Скандал щяло да стане... Онея пустинни хора 8 години се гаврят с тях, с половината свят да си играят на правосъдие, със знанието и компетентноста на знаещите и оправдаващите ги учени (французите)... Като научиха, че ще дават пари заведоха някои дела за клевета... 5,000,000 техни пари за клевета?! Цялата работа за парите ми отива на мен, как само омекнаха като им дадаха пирите. Някой да е видял от тогава репортаж на който да се дерат майките като обезумели, показвайки полиприпаднали деца от жега... Циганска работа, а-ла точно наще тук. А наще че ги били и мъчили не казват. И тука ако не направят нищо, язък ни за труда да ги върнем, па било то и с цената на някои сериозен скандал, било то само да им се посмеем от другата страна на оградата, както те 8 г. се смяха там въпреки всичко и всички и викаха "СМЪРТ!" В никакъв смисъл не омаловажавам трагедията с децата. Кофти работа е, деца го отнасят все пак, но просто не може и държавата им да не лапне част от тея пири, а след лато е такава диктатура, познай къде ще отидат... и даже виждам как доволно потриват ръце. Това все пак си е доход, а доходите се облагат с данък...

Коментар

Working...
              X