Мамицата им мазна мангалска аз на тия блажни чаршафи!100% парите не им стигнаха и сега ще искат още компенсации!Мангали са си били, мангали са си и мангали ще си останат. Това е гадно, долно, мръсно ПЛЕМЕ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замениха смъртните присъди с доживотни!
Collapse
X
-
Те един път да ги приберат тука, нека видим как ще лежат до живот. Четох някъде, според някакъв договор от 80-та година между либия и България затворниците можело да си излежават присъдите в родината. Нека само ги приберат. Иначе, ако САЩ обяви война на либия (както напираха преди няколко години) с 2 ръце съм ЗА !!!
-
Друго не съм и очаквал да стане, даже ми беше чудно приповдигнатото настроение на тв коментаторите в очакване на добри навини от Либия. Либийците иначе щяха да признаят, че всичко е скалъпено. Все едно - надявам се, че ще ги екстрадират в България, но за съжаление смятам, че това няма да стане толкова скоро, колкото ни се иска на всички. Ще ги мотаят най-малко още 1-2 месеца, а може и повече. А след неизбежното екстрадиране нашите управници още докато медиците пътуват насам, трябва да заяват ясно и на висок глас, че медиците са невинни и ще бъдат посрещнати не като затворници, а като герои. Ако не го направят, значи наистина всички политици са помияри.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев
...прост народ сме и това е...погледнете цитатите по-доло, няма да казвам от къде са, за да не предизвиквам конфликти, аз обаче съм изумен много повече, от колкото от водещата тема....четете:................защо си мислиш че ти си правия в случая със медиците в Либия? Не си ли се замислял че може да са виновни? Ако някой примерно французин зарази 400 Български деца със спин, какво ще ти е мнението?Не си ли се замислял че тези манипулативни български телевизии промиват мозъците на обикновените българи? Ти бил ли си в Либия да знаеш точно какво е било и кой наистина е виновен?Факт е че има 400 деца заразени! Ти лично нямаш никакви доказателства че те са невинни, съдиш по някакви медийни призиви!Хайде да не бъдем коне с капаци!Искаш ли едно градивно мнение - ми канонизирайте ги за светици бе, барабар с всичките лумпени от МС които платиха с вашите пари живота на "национално отговорните" ми "любими" съгражданки, които си вяха задниците в Либия, удариха го на печалбарство, заразиха със СПИН 426 невинни деца, след което ти и аз ще плащаме барабар с правнуците си възторжено! Я не ми говори глупости за "позитивна настройка", щото целият свят вече потвърждава вината на българките, плащаме като попове, теб "градивни" локуми те гонят.
Коментар
-
Знам че е цитат но да попитам къде го този цял свят дето потвърждава? Според мен не са виновни за спина защото няма никаква логика. Трябва да има мотив. Ако имаше лек (дори скъп) може да се каже че имат мотив, но не - няма лек.Виновни са обаче за друго - когато всички започнаха да се изнасят от Либия (включително и нашите дипломати) каква е била реакцията на нашите - абе вие луди ли сте къде ще ходим. Знаете ли тук колко пари взимаме? С две думи - знаели са какво залагат и какво биха спечелили. С две думи - не съм съгласен да плащам (директно или индиректно) за тяхното освобождаване! Факт е че и в момента има българи работещи в Либия (включително лекари). И за тях ли ще трябва да плащаме след време? Не благодаря!Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Колкото и да изглежда жестоко, има известна логика в цитата, който Авео е пуснал...Винаги съм си задавал въпроса, ако някога (Дай Боже) имам дете, и някакви сестри при преливане на кръв (по невнимание или просто щото такива им били условията) го заразят със СПИН, ама били те български или чужденки, как ще реагирам?!?Между другото, чух за случай в Сливен, от съвсем скоро, при който на младо, хубаво момиче при раждане му прелели заразена с Хепатит С кръв. (ЗА който не знае - Хепатит С е не по-малко страшен и нелечим от СПИНа). Ако аз бях съпругът... тази болница щеше да е вече взривена, заедно с докторите и сестрите в нея, честно.
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:Колкото и да изглежда жестоко, има известна логика в цитата, който Авео е пуснал...Винаги съм си задавал въпроса, ако някога (Дай Боже) имам дете, и някакви сестри при преливане на кръв (по невнимание или просто щото такива им били условията) го заразят със СПИН, ама били те български или чужденки, как ще реагирам?!?Между другото, чух за случай в Сливен, от съвсем скоро, при който на младо, хубаво момиче при раждане му прелели заразена с Хепатит С кръв. (ЗА който не знае - Хепатит С е не по-малко страшен и нелечим от СПИНа). Ако аз бях съпругът... тази болница щеше да е вече взривена, заедно с докторите и сестрите в нея, честно.
Коментар
-
Мисля, че подписа ми е достатъчно красноречив, освен това, желая да попитам, защо след като според цитата, медиците ни са виновни, трябваше ония гнусни мангали в затвора да ги мъчат за да си признаят, а не извадиха 100% доказателства, както направиха Колици и Монтание в опровержение истината е, че тия си намериха точно наввреме някой който да понесе последствията от небивалата мръсотия в тая кочина ЛибияУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Мен може би не ме разбрахте правилно, също пледирам НЕВИННИ относно УМИШЛЕНО ЗАРАЗЯВАНЕ, но просто исках да погледна от очите на родителите на тези деца. А и както дадох пример, ако това се случи на мен, не ме интересува кой какво точно е боцкал или изследвал в болницата. За мен цялата болница ще е виновна...едва ли ще може да се намери точно определен виновен човек.Иначе съм твърдо ПРОТИВ смъртно наказание, не само за тях а и по принцип. Също така от сърце желая скорошно завръщане на сестрите в родината при семействата им.
Коментар
-
Вината е много относително понятие... Да кажем, болницата няма средства и на сестрите им казват: "Спринцовки няма, оправяйте се както можете."И идва момент, в който трябва да решиш - да използваш еднократната игла втори път, или да не поставиш нужното лекарство - възможно животоспасяващо.От друга страна, си там на работа - да печелиш пари. През оная работа ти е за "мангалите" - ще оживеят ли ще мрат ли. Дори въобще не се замисляш какво може да стане.Или пък криеш новите спринцовки и ги използваш за който "си плати" - там си да печелиш пари, болни можеш да лекуваш и в България.Та подобни неща стават и в България по болниците...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
bubachko
johnfound написа:...няма средства и на сестрите им казват: "Спринцовки няма, оправяйте се както можете." ...да използваш еднократната игла втори път, или да не поставиш нужното лекарство - възможно животоспасяващо... криеш новите спринцовки и ги използваш за който "си плати"...
Коментар
-
На мен пък ми писна от тия сестри.Нон-стоп за това се говори, правят се некви митинги и темподобни глупости, на които всички крещят толкова убедено "сестрите са невинни, сестрите са невинни"! От къде пък всички са толкова сигурни, че са невинни просто не мога да си обясня.Ами ако беше обратното - в BG некви арабески да бяха в това положение...Я помислете пак ли щаха да се развиват тия теории за колективна отговорност, стерилни инструменти и кой точно заразил кръвта, защо и как... Бой по арабските тикви и тва е. До сега да сме ги утрепали 100 пъти. Аре стига глупости и безсмислени теории!Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар