Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изневерих, но не съвсем!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито! Много безаварийни километри и по-малко да я гасиш П.С. Аз ако бях на теб цяла нощ щях да я карам и нямаше да навъртя 38 км, а 380 км. Ааааа и щях да спя в нея

Коментар

doofiat написа:
      Честито! Много безаварийни километри и по-малко да я гасиш П.С. Аз ако бях на теб цяла нощ щях да я карам и нямаше да навъртя 38 км, а 380 км. Ааааа и щях да спя в нея
      Ха-ха-ха... малко оставаше да стане така! Благодаря!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

В подписа няма ли да запишеш какво притежаваш вече?

Коментар

Видях такова Фиатче в Бургас. Голям красавец е Около 5 мин се въртях около него да го заглеждам
          Brava 1.6 ELX

Коментар

...

Коментар

Мотора е невероятен, тих, след 1500 об.става фурия.Ще направя и снимки.От сърце и без никакво колебание бих взел и "Седичи", но ме стреснаха с доставките - 3 месеца.Викат ме след 1000-1500 км за смяна на масло и филтър.Четох в интернет, че от юли вграждат и 1.6 HDI/90кс от Пежо, но на версиите само с предно предаване.

Коментар

А едно голямо Честито и от мен, малко със закъснение, но от сърце
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Nino днес не е никак активен във форума Що ли?Nino, докато не изгориш един резервоар нафта да не си се появил във форума

Коментар

Честито, Слави! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри Мисля че знам какво ще правиш този уикенд
                    Punto 1.2/75

Коментар

Честито и от мен и мноогооооо безаварийни километри с новата машина! :D
                      Space Star 1.9 DID

Коментар

В рали състезанието от WRC класа в Нова Заландия, ще се появи Сузуки SX4. Тимът на Сузуки възнамерява да постави началото в WRC шампионата.

Коментар

Слави, честито и от мен и със здраве и удоволствие да си я караш! И, не я крий чак толкова, сложи и една снимка та да почнем да и търсим кусури! :D

Коментар

hit-ko написа:
                            Слави, честито и от мен и със здраве и удоволствие да си я караш! И, не я крий чак толкова, сложи и една снимка та да почнем да и търсим кусури! :D
                            Тук я има, вярно заслугата не е моя.Скоро ще направя подробни снимки и коментар. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4835&start=345

Коментар

ЧЕСТИТО!!! Много е хубава, честно казано не бях чувал за този модел нито на фиат нито на сузуки, но е много готин! със здраве да си я караш!
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Крайно време е дзверо да излезне от анонимност! Надявам се Слави да няма нищо против...
                                Прикачени файлове
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X